7566
  • magus
    na ezaz amit sohasem talalok hogy hol van. msot is azt kene leratni oket a bankrablok miatt de nem tom holvan az atfesto:(
  • FREAK
    "löni is lehet a tankal!!! király!!!!"

aztakurva........... ha ezt a kormány tudná, háborúban is bevetnék :))))))))))))))))
  • Crem
    megnézem!

Azért kösz a tippet!
  • ember
    lehet
  • Crem
    cyber 3D ra van téve!???

Szerinted ez szvat?
  • ember
    nincs joystick vagy pad rádugva a gépre?
  • Crem
    Az egérrel van valami...
  • FREAK
    mondjuk húzd ki a billentyűzetet a papírnehezék alól...............
  • Crem
    Hi All!

Van egy kurv@ nagy problémám!:(((

Az emberem folyamatosan körbe-körbe jár!:((( Ha a menükben vagyok akkor meg folyamatosan (magától) megy fel a menün...
    Mi a sz@rt kell ezen belőni, hogy ne szivasson?
  • Sephi
    Mi hat kocsibol is lehet loni? Ember:)

Szal az van hogy most neztem utana es a MYTH verza bugos mint allat! mindekinek a Deviance ajanlom az bug mentes egy gyonyoruen fut. Nekem a TBird 900 256 Sdram GeForceMx400 -son 1024 siman fut es meg en is csodalkoztam.

Csak akkor akadozik amikor komolyan nepesegu csata folyik az utcakon de akkor is keveset.

Rohatul elvezem ahogy a kocsi torik es amikor modjuk a sofor ajto nyitva marad amikro lasitunk akkor becsukja:)

A radios resz meg eszmeletlen! Eredetib otlet nem is letezhet! Amikor milyen kedvunk van olyan zenet halgatunk es mitha igazi radio lenne. Jo igaz egy ido utan ismetodik de az utso radio csatorna az amikor beszelgetnek hat ott akkora marhasagokat beszelnek hogy az elobb meglatam egy parkoloba es vegig halgattam aszitem bepusztulok a rohogestol:))) Azok a hulye reklamok es amikor a huje majmos jatekot reklamozak az halali:))))

Van olyan hogy uldoznek mint atom en elopok egy kocsit es amig bealitom a radiot veletlenul nekimegyek egy fanak:)))))) Hot poen.,

Van egypar kicsit nehez missio de tul lehet oket elni siman:)

A fegyver hasznalatla en nem vaguok joba... utalom sot ruhelem hogy mindig arra lovog amerre nem kene es oszinten megvalava akkor amikor tobben vannak leheteltlen.

Aszt is utalom hogy en nyugodtan megyek az uton es megalok hogy a tobieket lerakjam hogy bankot rabojanak erre meg az egyik faszi kiszakit a kocsibol es nem hagy nekem beket:))) Jaj de idegesit!!

Kurva jo gama :))
  • magus
    hogy lotok ii az ablakon?
  • FREAK
    ha nyugalomra vágysz, ott a final fantasy :)
  • magus
    aha, akkor mentsem a borom. de bazz akkor meg kell olnom, akkor ramjonnek a zaruk,, oket is megolom, es akkor mar az alvilag is és a katonaság is rámvadászik, és akkor nekem még üldöznöm is kell a csávót. na kész...
  • magus
    és nem lehet leállitanoi oket? utalom hogy ezert halok meg egy kuldetesnel. amugy hogy lehet masik palyara meni?
  • FREAK
    majd számolj be, hogy sikerült-e, ok?
  • Ams
    kössz
  • Ams
    kössz
  • magus
    hogy lottok ki az autobol? basszus miert van az hogy a kek ruhaban jarok ha meglatnak meg akarnak olni? azert mert elvállaltam azt a kuldetest hogy oljek meg beloluk 25 t langszooval?:)
  • FREAK
    nem tudom, sajna, én még nem játszottam vele...............

de ha megkérdezhetem, miért csak az autóval van probléma?? a manust tudod irányítani??
  • Ams
    szóval nem lehet egérrel?
  • FREAK
    segítsetek skacok, ha lehet, én még nem próbáltam a game-et..........
  • FREAK
    azért, remélem, meg tudod oldani valahogy.........
  • FREAK
    :((((((((((((((
  • Ams
    a hole testemmel...:(
  • The Hedgehog
    Lécci skacok nagyon fontos lenne! Hány mb-ot rak fel a RIP a telepítés után?
  • FREAK
    oh, sorry :(

csak az ujjaiddal van gond?
  • The Hedgehog
    Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy kb. hány mb-ot rak fel a RIP telepítés után?
  • Ams
    mozgás sérült vagyok....... meglehet oldani egérrel..?
  • hiba
    Jol nez ki a visszapillanto...
  • FREAK
    mit jelent az, hogy a kezeid nem mozognak rendesen?
  • hiba
    nemcsoda hogy nincs multi...mindeki mas jarmuveket meg emberekt latna adott helyen
  • hiba
    faszkivan ezzel :( tok kamu az egesz modszer ahogy a jarmuveket meg gyalogosokat lerakosgatja :( a pcre igazan atirhattak volna ezt valosaghubb algoritmusokra :(
  • Ams
    lehet CSAK egérrel írányítani?
  • Ams
    biztos? 1pc-stől szeretném hallani , mert ha nem , akkor nemtudom irányítani!=<
  • mohus
    remélem hogy csak viccelsz
    konfiguráld át azt a baszott pc-t:)
  • mohus
    ahol be lehet zuzni a kocsikat....fenn északon...ott van nagy parkoló meg lerobbant kocsik buszok
  • Ams
    a kocsit lehet CSAK egérrel írányítani?
  • mohus
    menj el félreső helyre...mondjuk sikátor vagy park....mondjuk ps2-n játszom, úgyhogy arra tuti műkszik
  • mohus
    az autóból kellemesen ki lehet lövöldözni jobbra és balra:) sajna csak uzival.....
    analóg kontroller ajánlott...vagy egy jobbfajta joypad...Dolby Surr. rendszer....szól a rádió + varos morajló zaja stbstb...szóval csak feelingesen érdemes játszogatni, úgy van íze....
  • mohus
    másik kedvenc:)