7566
-
#909 megálssz mellette, akkor beszáll, elhajtasz, megálssz és remeg a kocsi:) -
#907 nekem is ment elsore.. csak elotte kis xp fix :] -
#906 honnan szedted?
Én is rippet szedtem és volt hozzá rip patch.
csak kicsimiztam aztán ment. -
#904 hogy lehet kiloni az ablakon?
milyen messze vagyok a 2. palyatol ha most salvatortol kaptam a lanya kuldetest? -
#903 Én most elvittem lujidzsit meg a lenyaltfejü haverját egy próbakörútra a limójukkal és meg lettem dicsérve a fő maffiozó rangidős nagypapi által :)
Skineket honnan lehet leszedni kedvenc emberkénkhez? -
#902 Amúgy a legjobbak a "Frenzy"-k ! :)
Eddig 2-t sikerült találnom .Egyszer 25 , a másiknál 30 bandatag lemészárlása volt a cél 2:00 perc alatt .Nagyon tuti volt . :)))
-Amúgy használjátok a függővasutat ? Szépen körbevisz a kezdő területen és 3 megállója van .
-Az autóprésnek van értelme ? Nem sok pénzt kapok egy-egy autóbezúzásért .
-Sikerült már valakinek eladni a lopott autókat ? Vagy ez a rész nem követi az első kettő rész hagyományait ? És ha igen , hol az "eladási hely" ?
Amúgy meg istenkirály a game .2 napja csak ez megy folyamatosan . :))) -
#901 np :) -
#900 Kössz ! :) -
#899 Uzival oldalra kell nézni + löni.
Kurvázni meg zárt tetejü kocsival kell.odaállsz qrva mellé,dudálsz és beszáll,aztán elmész egy kietlen hejre. -
#898 2 kérdés ...
1. HOGY KELL UZIVAL KOCSIBÓL KILŐNI ??? ( Mindíg kézbe veszi ugyan az uzit , de kihajolni még nem sikrült vele és így pláne lőni nem . )
2. "Kurvázni" hogy kell ? Milyen kocsival kell invitálni ? És megéri ? -
#897 Lopsz egy RENDŐRAUTÓ-t és aktiválod ugyanazt a gombot , amivel kéred a TAXI , MENTŐ-s és TŰZOLTÓ-s küldetéseket .Speciel én átraktam a TAB-ra a gombot . -
Borg #896 Normál esetben nem tudok átjutni valahogy azon a leszakadt hidon vagy másuton a másik szigetre? ugyértem missziozás nélkül -
#895 hogy lehet rendőrként missiot csinálni?
Az a mission aktíválási gomb nemmüxik -
#894 Nem lehetne ezt valahogy abalakba futtani? :) -
#893 oh hát már Salvatorenel jársz:)
ajanlom luigi bárjával szemben a tetőt...onnan szed le salvatoret -
#892 staunton islandrol visszafele portlandra a hid közepén...jőve...szép ugrató...és ahogy kilassítja nyammi...lehet próbálkozni iskolabusszal is:) -
#887 jelentese szerint homalyosit :)
talan gyorsabb lesz tole? -
Draco #886 a motion blur az mit csinal a grafban??
erdemes kikapcsolni? -
#885 kiraly nekem nullas :) -
#884 FIGYELEM, EMBEREK!
Biztos van köztetek olyan, aki feltette a Deviance patch-t és fél perc után kidobja a játék! Ez azért van, mert valami köcsög szórakozott és belebarmolt az exe-be, úgyhogy most 2 verzió kering belőle!
A megoldás:
- hibátlan .exe megszerzése,
- vagy a 145883 (hexa) címen lévő humoros üzenet kinullázása (13 byte, töltsétek fel nullával)
Ui: Isten a gém! :))) -
#882 WinXP? U SUCK :)
kell egy patch (winfoshoz )- a magyar es angol linkje valahol a forumban... -
#881 Csak ez a grafikát nem tudom megbocsátani!
Amugy fasza
-
#880 Van egy az egyik kikötőben, egy csomó kamiont lehet átugrani -
#879 Ja, valami insane bonusz nem?
tele van ilyen ugratókkal a város :o) -
#877 Egy kérdés...
A fegyverkereskedőnél mit kell csinálni?
Forog a két stukker, de felvenni nem tudom!:(
Van 7000$ de megvenni meg nem tudom, hogy kell?
Help? -
Borg #876 Ugrattatok már olyant, hogy utána kiirt egész statisztikát róla, hány fokban mennyivel stb, +10000 $ bonus?:))) a rakparti vonatmegállónál van egy bukkanó, iszonyatosan burkoltam rajta viperrel:))) -
#875 Fijúgg, hogyan lehet egy kocsit a vízbe lökni?
Mert nekem csak magammal együtt sikerült, az meg nem különösebben ildomos...
-
Borg #874 Megnyugtatásul, ha a wolf 40FPSt adott, és szerintem ez a max volt, akkor GTA3 max 25öt fog adni, és bizony nem az emberekkel teli részeken...
De próbát megér mindenképp. -
#873 Egyébként a nagyon gyenge proci ellenére eddig jól produkált... Mohaa 1024x768x32 ben futott akadásmentesen. A Wolfival is ez volt a helyzet (az is olyan 40 FPS körül volt). Igaz, 3DMark 2001: 2657 pontot adott...
-
#872 Hi barátom!!! :) -
#870 nem megy a rip, nem megy a rip, nem megy a rip, nem megy a rip
a kezdőkép után kiakad
éehet ez is videokártyás gond, de NEM XPm van
-
#868 Ehhhh...
G4 ti4600 full minden és nó akadás!:)
A cd viszont folyamatosan megy... -
#867 hi!:)) -
#866 Qurva jóóóó!!!!
A joy bezavart!:)
-
#865 Oké köszi !
Caviar egy próbát megér szerintem...a gyenge láncszem a CPU-d,de 640-ben szerintem vinni fogja -
#863 Nagy kérdésem lenne!!!
Elindulna a lentebb említett configon a játék, illetve élveszhető lenne? (Mert még kábellel is kell egy kis idő az ISO letöltéséhez...)
Cerka 466 Mhz, 128 Mb, Radeon 8500 (tudom a Radeon nem illik éppen a képbe, de mind1:) )
Az oprendszer Win98 -
spR #861 Banyeg, legyen már vége a munkanapnak, mennék haza GTA3-zni ezerrel.
-
Borg #859 disznek tettem oda az FPS listát? idiota -
#857 srácok az a küldetés mikor egy taxiba beszáll a fasz és egy kék csík kezd el a képernyőn menni mikor elkezdem követni ott mit is kell csinálni ? -
Borg #856 Letöltöttem a FRAPS FPS mérő progit, ügyes kis util, méri minden opengl és d3d progi FPSét, anélkül h zavarkolódna. Jobb felső sarokban ajánlom figyelmetekbe az FPSt...
Ez egy részlet a FRAPS FPS logjából:
30
28
31
41
65
96
107
92
86
72
46
31
37
31
29
33
39
40
59
51
99
133
86
Mint látható eléggé variálódik, attól függően mennyi a mozgó objektum a képen. El lehet mondani azonban, hogy az átlak úgy 45-50FPS körül van, ami bőven játszható.
(P3S 1133B/R8500 252/252/512SD133 CAS2,WinXPproENG,radeon driver 6071, 1024x768x32 minden maxon, trails off(mozi szerü elmosodások -motion blur-, némileg ront a teljesitményen és teljesen felesleges), valamint 16x aniso driverböl.)
(a szinek a jpg miatt szarok)
És most betolok a fejembe egy tepsi lasagnet.