7566
  • I.C.ram
    segitsetek mar!!!! allandoan kifagy egyre gyakrabban es loadolni se tudok tehat szart se tudok csinalni a jatekban!!!!!
  • I.C.ram
    unhandled exception hibauzenettel lefagy a jatek egy ido utan vagy ha loadolok mi lehet a gaz?
  • G. Joe
    Kösz, közben rájöttem :))
  • Lazarus
    Ha egy kicsit visszaolvasol megtudod
  • Lacc
    Ja meg "Liberty City Survivor. We'll take 20 guys and equip them with grenade launchers and flamethrowers and LET THEM HUNT EACH OTHER DOWN!" Bazz mikor ezt meghallottam lefordultam a székről
  • Lacc
    De ez nagyon tetszett a Flashback radion a szlogen: "Flashback Radio, all the songs you were tired of 20 years ago" :DDDDDDD
  • I.C.ram
    na megint bajom van csomoszor kilep unexpected erroral es ha loadolni akarok akkor is kilep unexpected errorral :(( a win xp peccset mar felnyomtam
  • Lacc
    No végignyomtam de kicsit rövid volt. Nem baj most nyomulok egy kicsit a tankkal a városba
  • SecMan
    Próbáld a hidat vagy az alagutat vagy a földalattit!
  • G. Joe
    A 2. város első küldetése után vagyok. Salvadore-t levadásztam, de hogy tudok vissza menni a másik városba? ,Eltünt a hajó aminel átjöttem!
  • G. Joe
    nem sof2 hanem S O F 2 könyvtár!
    Ez a crack a deviance féle töréshez jó csak
    ! De ahhoz biztos!
  • Kánya
    Hi!
    Hogyan lehet belső nézetre kapcsolni?
    (nekem egyik kameraállás sem mutatja belülről!)
  • SecMan
    Az idölimitröl csak annyit: épp az elöbb nyomtam egy mission-t, 3 kocsit kell leszállitani, de sajnos 10mp-el elkéstem! Ugyhogy most megin csinálhatom meg, de mondjuk engem nem zavar, mert én tosztam el...

egyébként mit csinál a frame sync?

• Lacc
    Szerintem elég nagy lamer aki nem fér bele ezekbe az időlimitekbe.
  • Lazarus
    igazad van, csak regeld be magad az esgére :)
  • SecMan
    mekkora a virtuális memóriád? (I.c)
  • I.C.ram
    nem tudom hogy ki de valaki mondta hogy tele van a pocse az idolimittel mert annak vagy egy trainer amivel lelehet fagyasztani az idolimitet : www.actiontrip.com itt a cheats menu > G betu > Grand Theft Auto 3 > Download Trainer (22kb)
  • I.C.ram
    mi az a swap file?
  • SecMan
    I.C.Ram! Nekem Cel900, Radeon 8500! De a második pályán már ISZONYATOSAN LASSÚ!(Eng XP)
    Draw dist. maxon van (de ha min.-re rakom akkor se gyorsabb, csak késik a textúra kirakásokkal) 800*600 32bit

I.C.: mekkora a swap file-od?
  • I.C.ram
    nem tudom miert vagy merges :)) gf2 gts es XP eng
  • Randal
    iso. az 1 cd az deviance a második az Clonecd-s változat.
  • ember
    ühm, nem tudom.

rip vagy iso?
  • Krinyo
    Nekem rip van és akad.
    De aszongya haver hogy cds változattal jobban menne.
  • Randal
    letöltöttem, felülírtam:
    A Program szabálytalan műveletet hajtott végre.
    És most?
  • ember
    crackfix kell
  • Randal
    miért nem akarja betölteni a mentett állást ez a rohadt game???
  • ubi
    milyen vidokartya????? es op.rendszer okoska???? icram???
  • ember
    szellemképes?

ez nem bug, hanem feature...

kapcsold ki a trailst
  • Lazarus
    Ja egyébként a modellek mozgása külön dicséretet érdemelnek, nagyon élethűen mozognak filmek közben!
  • Lazarus
    második városban a rendőr motorcsónakot hogy érdemes szétszedni? Mert én uzival próbáltam levadászni de nem sok sikerrel :( valami tipp?
  • Cobra11
    Nekem nem. Beírtam a címet, legörgettem a lapot és ott van. Rákattintok és elindul a letöltés csak megszakítom, mert a rip már lent van. Ha nem akad a játék otthon, akkor valszeg leszedem a jövő héten az isot is.
  • I.C.ram
    kovetkezo problemam van szellemkepes a jatek ezt mar masok is irtak de valaszt szerintem nem kaptak :(( HELP!

ja es a jatek az en fos 600-asomon 800*600 view distance 3/4-edere felnyomva kurva jol megy!!! akadasmentesen szoval nem tudom mit paraztok a p4-esetekkel amiben 1500 mhz ketyeg!
  • I.C.ram
    nekem csak php-kat szedeget le :((
  • I.C.ram
    nagyon szepen koszonom
  • hiba
    http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe
  • Cobra11
    az isot le lehet szedni a qczi-ról. Tudom, hogy bezárt, de a régi linkek még elérhetők!
  • G. Joe
    VAN EGY OLYAN KÖNYVTÁR HOGY MP3. KEll még valami?
  • hiba
    Keresesi kriteriumkent annyit segitseget tudok adni, hogy egy egyik hozzaszolasomba irtam egy linket a magyarrol. De en sem tudom meik az :)
  • I.C.ram
    kosz de nem tudok atnezni 1143 hozzaszolast :((

az isot meg mar nem lehet a gothicrol leszedni valaki nem rakna fel valahova? :(((
  • hiba
    itt van a forumban - valahol :)