7566
-
#1188 segitsetek mar!!!! allandoan kifagy egyre gyakrabban es loadolni se tudok tehat szart se tudok csinalni a jatekban!!!!! -
#1187 unhandled exception hibauzenettel lefagy a jatek egy ido utan vagy ha loadolok mi lehet a gaz? -
#1186 Kösz, közben rájöttem :)) -
#1185 Ha egy kicsit visszaolvasol megtudod -
#1183 Ja meg "Liberty City Survivor. We'll take 20 guys and equip them with grenade launchers and flamethrowers and LET THEM HUNT EACH OTHER DOWN!" Bazz mikor ezt meghallottam lefordultam a székről -
#1182 De ez nagyon tetszett a Flashback radion a szlogen: "Flashback Radio, all the songs you were tired of 20 years ago" :DDDDDDD -
#1181 na megint bajom van csomoszor kilep unexpected erroral es ha loadolni akarok akkor is kilep unexpected errorral :(( a win xp peccset mar felnyomtam -
#1180 No végignyomtam de kicsit rövid volt. Nem baj most nyomulok egy kicsit a tankkal a városba -
#1179 Próbáld a hidat vagy az alagutat vagy a földalattit! -
#1178 A 2. város első küldetése után vagyok. Salvadore-t levadásztam, de hogy tudok vissza menni a másik városba? ,Eltünt a hajó aminel átjöttem! -
#1177 nem sof2 hanem S O F 2 könyvtár!
Ez a crack a deviance féle töréshez jó csak
! De ahhoz biztos! -
#1175 Hi!
Hogyan lehet belső nézetre kapcsolni?
(nekem egyik kameraállás sem mutatja belülről!) -
#1174 Az idölimitröl csak annyit: épp az elöbb nyomtam egy mission-t, 3 kocsit kell leszállitani, de sajnos 10mp-el elkéstem! Ugyhogy most megin csinálhatom meg, de mondjuk engem nem zavar, mert én tosztam el...
egyébként mit csinál a frame sync?
-
#1173 Szerintem elég nagy lamer aki nem fér bele ezekbe az időlimitekbe. -
#1170 igazad van, csak regeld be magad az esgére :) -
#1168 mekkora a virtuális memóriád? (I.c) -
#1167 nem tudom hogy ki de valaki mondta hogy tele van a pocse az idolimittel mert annak vagy egy trainer amivel lelehet fagyasztani az idolimitet : www.actiontrip.com itt a cheats menu > G betu > Grand Theft Auto 3 > Download Trainer (22kb) -
#1166 mi az a swap file? -
#1165 I.C.Ram! Nekem Cel900, Radeon 8500! De a második pályán már ISZONYATOSAN LASSÚ!(Eng XP)
Draw dist. maxon van (de ha min.-re rakom akkor se gyorsabb, csak késik a textúra kirakásokkal) 800*600 32bit
I.C.: mekkora a swap file-od? -
#1164 nem tudom miert vagy merges :)) gf2 gts es XP eng -
#1163 iso. az 1 cd az deviance a második az Clonecd-s változat. -
#1162 ühm, nem tudom.
rip vagy iso? -
#1161 Nekem rip van és akad.
De aszongya haver hogy cds változattal jobban menne.
-
#1160 letöltöttem, felülírtam:
A Program szabálytalan műveletet hajtott végre.
És most? -
#1159 crackfix kell -
#1158 miért nem akarja betölteni a mentett állást ez a rohadt game??? -
#1156 milyen vidokartya????? es op.rendszer okoska???? icram??? -
#1154 szellemképes?
ez nem bug, hanem feature...
kapcsold ki a trailst -
#1153 Ja egyébként a modellek mozgása külön dicséretet érdemelnek, nagyon élethűen mozognak filmek közben! -
#1152 második városban a rendőr motorcsónakot hogy érdemes szétszedni? Mert én uzival próbáltam levadászni de nem sok sikerrel :( valami tipp? -
Cobra11 #1151 Nekem nem. Beírtam a címet, legörgettem a lapot és ott van. Rákattintok és elindul a letöltés csak megszakítom, mert a rip már lent van. Ha nem akad a játék otthon, akkor valszeg leszedem a jövő héten az isot is. -
#1150 kovetkezo problemam van szellemkepes a jatek ezt mar masok is irtak de valaszt szerintem nem kaptak :(( HELP!
ja es a jatek az en fos 600-asomon 800*600 view distance 3/4-edere felnyomva kurva jol megy!!! akadasmentesen szoval nem tudom mit paraztok a p4-esetekkel amiben 1500 mhz ketyeg! -
#1149 nekem csak php-kat szedeget le :(( -
#1148 nagyon szepen koszonom -
#1147 http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/EN-US/Q306676_WXP_SP1_x86_ENU.exe -
Cobra11 #1146 az isot le lehet szedni a qczi-ról. Tudom, hogy bezárt, de a régi linkek még elérhetők! -
#1145 VAN EGY OLYAN KÖNYVTÁR HOGY MP3. KEll még valami?
-
#1144 Keresesi kriteriumkent annyit segitseget tudok adni, hogy egy egyik hozzaszolasomba irtam egy linket a magyarrol. De en sem tudom meik az :) -
#1143 kosz de nem tudok atnezni 1143 hozzaszolast :((
az isot meg mar nem lehet a gothicrol leszedni valaki nem rakna fel valahova? :((( -
#1142 itt van a forumban - valahol :)