7566
-
#1235 Kösz, megyek is keresni! -
#1232 Az 'A' betű munkaadó közelében -
#1231 Ahol lőnek rád, a hídhoz közel... -
#1230 És mégis hol találok ilyet?? még egyet se láttam! -
#1229 Lila, tigrismintás kárpit! Rasztás fekák ülnek benne általában!
Külön poénja hogy duda helyett felfújja a kerekeket vagy miafasz :D -
Borg #1228 bakker, ti csak ugy fossátok a hozzászólásokat:))))
2napig nem voltam, erre már nem találom az utolsó hozzászólásom:)
Csináltok mást is GTA3mon kivül?:) -
#1226 Hogy néz ki és hol szerezhetek egy YARDIE autót?? a 2. vársoban kapom a missont a faszitól, hogy szerezzek egy ilyet, de azt se tudom hogy néz ki!!! HELP!! -
#1225 Karcsi: szerintem jelzi a térkép... -
#1224 Azt sejtettem hogy lőni kell mint állat. de a Nigger elindul egyszercsak egyedül akciózni. Na mindegy. Próbálkozom és egyszer csak sikerül. (remélem) de azértkösz a segítséget. -
#1222 Detonator : most mentem fel mert eddig jatszottam de nem vagy mar itt :(( -
#1221 macro: kiteszed a niggert ott ahol jelzi, aztán fel kell menned a tetöre(jelzi térkép) és onnan le kell löni az összes mexikóit, de vigyáznod kell hogy ne löjék le a fekát. -
#1220 Leellenőrizted, hogy minden fájlod megvan-e? más még nem panaszkodott. Most néztem, Gothicnak minden fájl fennt van. -
#1219 Segítsen már valaki. Már jópáran (szinte mindenki) elöttem jár. Problémám pár sorral lentebb -
#1218 a gothic-on gta3 minden fájl-ja crc-s?? baszki... vki tud 1 jobb helyet ahonnan le tudom tölteni?? -
#1216 Valaki segítsen már nekem. Ott tartok hogy el kell mennem egy nigerért. Kapok egy snippert is és el kell mennem a hajóhoz. Ott mit kell csinálnom? -
#1215 ICram gyere fel IRC-re sof2 csatiba, dumáljunk! -
#1214 + az autóban az MP3 player... -
#1213 Idézem magam! #1145 -
#1212 MP3 könyvtár kopipaszte empéhárom -
#1211 SEGÍTSÉG! (már megin) Nemtom megcsinálni a Paparazzis(motorcsónakos) missiont! A Rendörcsonakkal el se találom, mesterlövészpuskával meg még egy lövés kéne, de elmenekül... -
#1210 Sracok, hallottam, hogy valahogy lehet hallgatni sajat mp3at. Nezegettem a beallitasokat, nem megy sehogy.
Hogy kell pontosan? -
#1207 Senki nem tart ott ahol en? :( -
#1206 ok...köszi -
#1205 Csak olyan van amikor kicsivel az út felett látod, nincs müszerfalas kamera!! -
#1204 Sracok!
Nekem asus tusl2c, 256 sd, gf2 ti, crackfix, xp frissites, igy mar megy a moka, semmi akadas v hiba uzenet!
Viszont segitsegre lenne szuksegem!
Ott tartok, hogy megint a Yakuzas gare ad megbizast, az osszes tobbi meg van. A kuldtes lenyege, hogy 9 Carteles bodet kene felrobbantani 8 perc alatt, harom szigeten.
Na, en csak 8-at talaltam, akarhogy kinzom magam!
5-ot a 2. szigeten, 2-t az elso szigeten, 1-et a harmadik szigeten! Merre van a kilencedik? Az egyes vagy a harmas szigeten?
Istennek nem talalom :( -
#1203 de nekem nincs belsőnézet...csak hátulról nézet meg felüllrőlstb., de belső nézet nincs!!! -
#1202 ok mar megoldottam de azert thx hogy probaltal segiteni akinek problemaja lenne meg annak itt van egy jo kis magyar link http://www.alvilag.hu/gta/ -
TheZsenyka #1201 'C' gombbal lehet kameraállást váltani. -
TheZsenyka #1200 Hátha valami fájl megsérült... -
#1199 Hagyan kell az autót belülről nézni? -
TheZsenyka #1198 Arghh... túró se tudja mitől fagy...Arghhh... Esetleg nem szoktad túllőni a gépindításkor a disk check-et? -
#1197 Kell a crack fix v ha xpd van, akkor ahhoz a kepernyo frissites -
#1196 sajnos nem tudok segiteni:(probalkozz esetleg driver cserevel, uj oprendszer. -
#1195 SEGITSETEK MAR!!!!
-
Draco #1194 Ti csinalgatjatok a side questeket egyebkent?
Tehat mento autos, tuzoltos, rendoros , meg ilyenek??
Mert pl a mento autos kurva nehez. De ugytudom mindegyiket ha csinalod jo sokaig akkor jutalmak jarnak ertuk. -
#1193 sorry kicsit züllik a keyboardom -
#1192 Srácok fel patcheltem a Bin-t és azóta most játszottam előnek a gémmel.
Második pályána vagyok most jutottam át.
Látezik,hogy felpatchelve nagyobb lett a gépigénye vagy a második pálya ennyivel terhelőbb lenne ? Kissé mintha ugrálna.
Nincs valami mód a gémen belül az FPS kimutatására?
P4-1.6A + Asus V8200 Deluxe (Gf3 Sima nem a Ti200) + 512Mb DDR.Azért ezen futni a kéne rendesen.
Időközben az Angol Xp-t magyarra cseréltem lehet nemkellett volna.. -
#1191 bazzeg segitsetek mar itt frissitfetem ezt a kurva formot fel percenkent hatha valaki ir de senki pedig ezt mar kerdeztek masok is csak nekik se valaszotlatok!! -
TheZsenyka #1190 Van ez a genya küldetés amikor három autot kell leszállítani a nagyfőnök haverjának, tök jó, csak nem tudom HOVÁ kell vinni őket. Nem jelöli a térképen, én meg nem találom. Különben meg gettóság 6 percet adni 3 autóra... Arghhh... -
#1189 hajóval át tudsz menni...de nem válalhatsz küldetést, csak körbenézhetsz....nem sok értelme van