7566
-
#1141 Rip-et felraktam de ahol szoveg van ott csak egy sarga teglat latok letoltottem az az XP-s szart de az sajnos magyar nekem meg angol xp-m van HELP! -
#1140 saját zenét hogy tudok berakni a játékba? -
#1134 hogy kell kiloni az ablakon??? volt stukker, jobbra neztem a kocsibol, belso nezet es semmmi!!!! HELP! -
#1132 kérdés akart lenni. szóval jó hozzá a CloneCD? nem kell semmi más hozzá? -
#1131 A GTA3-hoz jó a CloneCD-s változat. mert állítólag nem műxik.
-
#1128 végülis...igaz:) -
#1126 azé nem kell tökéletesen csinálni. le is lehet vágni az utat+ 1-2 autócsere. -
#1123 Nekem is ugyanez a videokártyám van,ASUS TUV4X, Celeron 1400,512MB Rammal 800x600x16-ban játszhatatlanul szar,úgyhogy uninstall....Marad Ps2-ön.... -
Cobra11 #1122 ok. Kipróbálom mindenképpen csak megkérdeztem, hogy azért mégis mire számítsak. Egyelőre csak a rippet töltöm (fele már lennt) van aztán, ha jó lehet, hogy a jövő héten leszedem az ISO-t is. -
#1121 próbáld ki azért nyugodtan. a textúra tömörítést kapcsold ki. -
Cobra11 #1119 nagyon? Minimumban is? Qrva életbe! -
#1118 vidkártya problem lesz. -
Cobra11 #1117 Sziasztok! Egy ilyen géppel mire számítsak: asus cusl2-c alaplap + p3 667 mhz (nincs túlhúzva), matrox g400 (16 mb) videokártya, sb live 5.1 hangkártya, 128 mb ram, 60 gb maxtor winchester ? -
#1116 Akkor msotjó a CloneCd-s változat vagy nem????
kell még hozzá valami crack vagy nem? -
#1114 Ja tényleg :)))) -
#1113 nézdegess balra...na mi van a kirakatok fölött?:) -
#1112 Én nem értem mi a poén ebben a képben. -
#1111 Trace suxx -
Homaly #1110 nem kell semmi! Már a beállításoknál is van egy új "rádió" Mp3 Player a neve, és ugyanígy játék közben is mindíg ki kell választani, amikor új kocsiba ülsz!! Nálam folyton jó kis TRANCE zene szó az összes verdámból!!! -
#1109 egy hulye kerdes:
hogy kell elerni sajat zenek szoljanak a kocsiban ( valahol olvastam hogy ez megoldhato )
MP3 konyvtarba bemasoltam a zeneket , de nem igazan szolalnak meg. Kellvalamit irni az ott levo txt file-ba?
segitseget elore is thx -
#1108 thx -
#1107 Innen:
http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=790823&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 -
#1106 directx9 beta honnan??????? -
#1102 Feltettem a DirectX 9 Beta 1-et és most úgy tűnik megszűnt az akadás. -
#1100 Egyébként miért van az, hogy bizonyos helyeken (pl piros lámpás negyed) akad a játék (szépen lassan lelassul, aztán felgyorsul), máshol meg tök simán megy... -
#1099 A László nevezetű műsorvezetőre én is felfigyeltem egy üldözés közben. :) -
#1098 HA ENNYIRE SZAR MINEK KINZOD MAGAD? :)
-
#1097 Én csak izzadok, de mint ló bazzeg kurvalábszag van :D -
#1095 De lehetséges, hogy magyar, ezt pedro írta egy másik topicba(véletlenül). Nem tudom végülis miért nem írta be ide, mert érdekes:
"Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejéről kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb :), 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van :D
A műsorvezető neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e..." -
#1094 Hmm szerintem ez egy olasz kávézó... -
#1093 az elso varosban, konkretan nem tudom hol a terkep egyik reszen :) -
#1092 és ez hol történt? :) -
#1091 nos, a kovetkezo tortent: kiszaltam az ego jarmubol majd futas. rohant elottem egy csako, gondoltam tudja az utat igy hat kovettem. (de fura volt mert nem kanyarodott). vegul belerohant a tengerbe :) -
#1090 Ja, már látom. :) -
#1089 Ti hogyan végeztétek ki Salvatore-t (1. Yakuza-s mission)? Mert qrva nehéz azt a szaros kocsit megállítani. -
#1087 XP? -
#1086 Persze... -
#1083 Én eltorlaszoltam Salvatore házának bejáratát, aztán amikor megjött, adtam neki egy gránátot. Ezzel lerendeztem az egész "családot". :)
Viszont volt egy küldetés, amiben az elhagyott újságokat kellett időre felszedni. Ha 100x nem lezdtem újra, akkor 1x sem... Szerintem valamit nagyon elszámoltak a srácok! -
Anee #1081 Na kelett neki egy restart..még csak lassabb lett:-))))) -
#1080 Nem hinném, mert néha órákig röccenésmentes.