7566
  • I.C.ram
    Rip-et felraktam de ahol szoveg van ott csak egy sarga teglat latok letoltottem az az XP-s szart de az sajnos magyar nekem meg angol xp-m van HELP!
  • Randal
    saját zenét hogy tudok berakni a játékba?
  • ubi
    hogy kell kiloni az ablakon??? volt stukker, jobbra neztem a kocsibol, belso nezet es semmmi!!!! HELP!
  • Randal
    kérdés akart lenni. szóval jó hozzá a CloneCD? nem kell semmi más hozzá?
  • Randal
    A GTA3-hoz jó a CloneCD-s változat. mert állítólag nem műxik.
  • Randal
    végülis...igaz:)
  • Randal
    azé nem kell tökéletesen csinálni. le is lehet vágni az utat+ 1-2 autócsere.
  • Alien!
    Nekem is ugyanez a videokártyám van,ASUS TUV4X, Celeron 1400,512MB Rammal 800x600x16-ban játszhatatlanul szar,úgyhogy uninstall....Marad Ps2-ön....
  • Cobra11
    ok. Kipróbálom mindenképpen csak megkérdeztem, hogy azért mégis mire számítsak. Egyelőre csak a rippet töltöm (fele már lennt) van aztán, ha jó lehet, hogy a jövő héten leszedem az ISO-t is.
  • Randal
    próbáld ki azért nyugodtan. a textúra tömörítést kapcsold ki.
  • Cobra11
    nagyon? Minimumban is? Qrva életbe!
  • Randal
    vidkártya problem lesz.
  • Cobra11
    Sziasztok! Egy ilyen géppel mire számítsak: asus cusl2-c alaplap + p3 667 mhz (nincs túlhúzva), matrox g400 (16 mb) videokártya, sb live 5.1 hangkártya, 128 mb ram, 60 gb maxtor winchester ?
  • Randal
    Akkor msotjó a CloneCd-s változat vagy nem????
    kell még hozzá valami crack vagy nem?
  • Lacc
    Ja tényleg :))))
  • Ron Ragm
    nézdegess balra...na mi van a kirakatok fölött?:)
  • Lacc
    Én nem értem mi a poén ebben a képben.
  • Lacc
    Trace suxx
  • Homaly
    nem kell semmi! Már a beállításoknál is van egy új "rádió" Mp3 Player a neve, és ugyanígy játék közben is mindíg ki kell választani, amikor új kocsiba ülsz!! Nálam folyton jó kis TRANCE zene szó az összes verdámból!!!
  • Dreet
    egy hulye kerdes:

hogy kell elerni sajat zenek szoljanak a kocsiban ( valahol olvastam hogy ez megoldhato )
    MP3 konyvtarba bemasoltam a zeneket , de nem igazan szolalnak meg. Kellvalamit irni az ott levo txt file-ba?

segitseget elore is thx
  • ubi
    thx
  • mazsa
    Innen:
    http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=790823&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1
  • ubi
    directx9 beta honnan???????
  • mazsa
    Feltettem a DirectX 9 Beta 1-et és most úgy tűnik megszűnt az akadás.
  • mazsa
    Egyébként miért van az, hogy bizonyos helyeken (pl piros lámpás negyed) akad a játék (szépen lassan lelassul, aztán felgyorsul), máshol meg tök simán megy...
  • mazsa
    A László nevezetű műsorvezetőre én is felfigyeltem egy üldözés közben. :)
  • hiba
    HA ENNYIRE SZAR MINEK KINZOD MAGAD? :)
  • Lazarus
    Én csak izzadok, de mint ló bazzeg kurvalábszag van :D
  • D3t0nat0r
    De lehetséges, hogy magyar, ezt pedro írta egy másik topicba(véletlenül). Nem tudom végülis miért nem írta be ide, mert érdekes:

"Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejéről kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb :), 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van :D

A műsorvezető neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e..."
  • D3t0nat0r
    Hmm szerintem ez egy olasz kávézó...
  • hiba
    az elso varosban, konkretan nem tudom hol a terkep egyik reszen :)
  • Lazarus
    és ez hol történt? :)
  • hiba
    nos, a kovetkezo tortent: kiszaltam az ego jarmubol majd futas. rohant elottem egy csako, gondoltam tudja az utat igy hat kovettem. (de fura volt mert nem kanyarodott). vegul belerohant a tengerbe :)
  • mazsa
    Ja, már látom. :)
  • mazsa
    Ti hogyan végeztétek ki Salvatore-t (1. Yakuza-s mission)? Mert qrva nehéz azt a szaros kocsit megállítani.
  • Lazarus
    XP?
  • Lazarus
    Persze...
  • rotator
    Én eltorlaszoltam Salvatore házának bejáratát, aztán amikor megjött, adtam neki egy gránátot. Ezzel lerendeztem az egész "családot". :)

Viszont volt egy küldetés, amiben az elhagyott újságokat kellett időre felszedni. Ha 100x nem lezdtem újra, akkor 1x sem... Szerintem valamit nagyon elszámoltak a srácok!
  • Anee
    Na kelett neki egy restart..még csak lassabb lett:-)))))
  • pluhi
    Nem hinném, mert néha órákig röccenésmentes.