GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
Amikor viharos a víz, akkor lehet faszán a mólóra ugratni!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
ja, ha megfelelõ a part. Már én is kipróbáltam. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

KG21
A beszálláshoz minek ugrálsz? Enter gomb oszt kész:)

KG21
Én tudom hogy kell beszállni, de az a béna Ray belefullad!

Te mondod? :) Az én modszeremnél garantáltan senki sem fog vizbe esni.. a hajoval egyenesen fölmászok a mólóra, vagy szárazföldre, hidd el, ha gyorsan mész, simán fel tucc menni 1m magas partra is..:P aztán szépen kiugrok szárazra :)

M@TriX
amúgy a kiszállás problémásabb (nekem), de annyi a lényeg, hogy 5-10°os szögben nekimész a kiszemelt kiszálló helynek, de már lekapcsolt motorral belibeg, azután kiugrás. Mondjuk az nagy szívás, hogy beugrsz a hajó, mész pár kmt, aztán kiugrásnál beleesel a vízbe. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ha nem tévedek, staunton islandról nem lehet áthajózni shoreside vale-ra.. vmi korlát van a 2sziget között. bár volt vmikor 1 kis mod ami kiveszi azt a bizonyos korlátot, de mind1 :) Lassan 1éves már a GTA3, ideje tortát rendelni 1 gyertyával :D /máj.21-ére/

M@TriX
dehogy. bele kell ugorni. Ugrás gomb és amikor beleugrasz akkor kell az elejébe bemászni és használat gomb és kakaó!! :) Persze csak óvatosan, mert beleesel a vízbe akkor vége.
Amúgy ez a variáció eszembe sem jutott, pedig jó 5let.

KG21
Én elõször hajóval próbáltam menni, de az a hülye nem tud beszállni.

M@TriX
ezt mondja mindenki, de egy strapabíróbb járgánnyal, pl. páncélkocsi simán el lehet oda lavírozni. Nem annyira vészes... Elsõre megvolt.

Hehe :) bár hollywood is mindig hasonlókat csinál, mégsem panaszkodik senki..:)

KG21
Stílusos megoldás :)

Nah már csak PONT 2HÉT van hátra Vice City europai megjelenéséig..

noxius, én ugy csináltam h beirtam a tankot megjelenitõ kódot /nememléxem már miaz/, beültem ralphfal és már robbant is a fél hadsereg utánam repülötérig :P

KG21
Az alagútban kell menni, mert a rendõrök ellenõrzik a hidakat.
A bejárata asszem valahol a stadion mögött van.

KG21
Kösz a felvilágosítást. Valamicskével tényleg jobb lett.

M@TriX
én nem pöcsöltem, nekem 1.0-ás van és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk csak a RealGTA-t raktam fel a magyarítást és sebességmérõt nem.

M@TriX
a windows-ra hozzáértõ ember amit lehet nem bíz rá. :)
A windows úgy mûködik a legjobban, ha fix a virtuális memória. Mert akkor nem kell görcsölnie, amikor létrehozza. Nálam most fix 1GB a virtuális memória. De nem kell ekkora.
Mondjuk beírod a minimumhoz és a maximumhoz is hogy 256MB, vagy amekkorát akarsz. Attól függ mennyi helyet tud rááldozni.

KG21
Az miért jobb? Ha a winfos kezeli, akkor nem a lehetõ legnagyobbon van?

Ramore
Köszi, idõ közben a szûz GTA-nál hibátlan lett. A magyarítást visszatoltam rá, de ekkor szinte mindíg pár perc játék után kidob a játék a windows desktop-hoz. Ezek szerint a magyarítás+realmód az nem jó dolog? Te nem próbáltad még ki? Honnan tudnám letölteni a legfrissebb crackel exe-t a játékohoz?
M@TriX
mondtam, hogy olvass readme-t. :)
A fórumba már vagy 20x leírtam, de a "jószevemsírbavisz" alapon beírom neked :):
"1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory"
ezt kell megtenned és tadamm kész.
de szûz GTA3-nál ezt nem kell, mert ezt az elsõ indításnál kreálja...

M@TriX
512 RAM-mal nem kellene problémáznia. Esetleg próbáld a virtuális memóriát emelni...

Ramore
Feltettem a real módot, a színek el vannak szúrva, hamarosan felrakom egy "szûz" gta3-ra is, remélem ott már hibátlan lesz. A magyarítást utána rá lehet rakni? Mert azt láttam, hogy angolra váltott a jelenlegi verziómnál a real móddal.
nem akar valaki multizni most???

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

KG21
De engem az zavar, hogy folyton a vinyómat buzerálja! Ez nem a ram miatt van? Mennyi kell neki, hogy ne nyúljon a vinyóhoz?

Ramore
köszi!
M@TriX
amikor gef2m volt nekem is akadt az árnyékoknál sajna

KG21
Lentebb itt azt írták 900-on gef2-vel nem akad...
hát nekem 1,1g gef2 512ram és kurvára szaggat! Van valami patch ami javít ezen? Csak a Cheffz félérõl tudok, de az nem segít sokat!

M@TriX
abszolúte nem érinti. Ez a RealMOD csak a megjelenést, kisebb fizikai dolgot érint. A játékmenetre nincs hatással.
Felrakása nem nehéz, csak olvasni kell a readme-ket. Azaz azt amit az install után kidob... és kész is..

Ramore
Köszi, nehéz felrakni? Illetve mentett állásomat tudom folytatni a REAL módban majd?
gyraph
Nem! A cd-t nem veheted ki, mert ellenõrzi, hogy bent van-e, de nem pörgeti...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX

Ramore
Ez a RealGTA mód ez mit takar pontosan?
gyraph
telepítsd újra gmmát aztán 1.1 ptch, aztán másold az audio mappát, és azt hiszem crack nem is kell! Ha nem megy, akkor plusz crack :)

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
olvasd el a #6912-t!

Manta
Ja, elvileg mûködik, de sokkal többet mutat, mint amennyivel egyébként mész.
Manta
Kipróbáltam, de a sebességmérõ hülyeségeket mutat, így semmi értelme.
Lenne pár kérdésem: változó ideig, van amikor sokáig egyfolytában, elkezd szaggatni a játék. Amikor régen volt a gépemen, akkor nem csinálta. Lehet ez a Realmod-tól (részletesebb autók)? 1.7 XP, 512 DDR, Radeon 8500, SBLive 5.1. GF2-vel az alap GTA3 lassan ment, de nem voltak ilyen behalásai.

Régebben sok helyen láttam olyan feliratot, ami primitív, de vicces volt, most azt keresem, de nem találom. Ebbõl esetleg nincs RGTA kompatibilis változat?

Köszi
csak az a baly vele hogy hogy nem jó autóneveket ír ki ha fent van a realgta.
nekem a realgta3 van fent és rendesen müködik.
minden megy.
a magyorosítrás és a kilométer óra is csak a betöltéseket nem tudom behozni
csak egy probléma RealGTA alatt enm mûködik csak a magyarítás része ! :-(
írtó egyszerû.
kezd azzal hogy szedj le egy vinrart meg ugye a magyarosítást.
tedd fela vinrart és csomagold ki azzal a magyarosítást.
utána nyisd meg benne az ismereteket és ott minden le van írva részletesen.
hoppá kicsit kocsi
szivesen száguldoznék vele
DarkHorSe
hõ király

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

HooDoo
< img src="aholakepvan.url.hu">
csak az elsõ < utáni space vedd ki
kösz
már csak azt kérdezem meg hogyan lehet képet beileszteni ide már minden félét próbáltam de sehogy nem jött össze.
elõre is köszi a segítséget.
az sok, annyi idõt nem adok :P

M@TriX
most olyan 96%-os.... még talán 1-2 hét kell neki...

sziasztok
nem tudjátok esetleg hogy kijött e már a 0.3 as multi verzió??????????
KG21
Köszi!
Kár, hogy nincsen rendes trabi hangja...
deremdemdem

Hali Me!

A trabcsi innen tõlem mehet:
http://www.freeweb.hu/cse978/download/trabant.exe