7566
-
#1298 akkor elég az.... -
#1297 onnét ahunnét akarod -
#1295 pff.. -
rodgecc #1294 hi! nekem annyi a problemam , hogy ha elmentem a jatekot, es be akarom load-olnji kilep egy huje hibauzivel :(
valaki talalkozott mar vele?
full verzio
-
#1293 "csak" -
#1292 Aha. -
#1291 plz -
#1290 Whooow :))
Véletlenül elhoztam magammal vissza BP-re a játékot, szal öcsém most üti otthon a falat :)) Pedig nem akartam. Mindegy, akkor este ki tudom próbálni :P -
#1287 Noiggen...:))
Blood patch egyébként jó? Vagy hiába töltöttem fel? Vagy már mindenkinek megvolt? :) -
#1283 ripbe csak zenék + videok nincsenek? -
#1282 just, ezt most jól megkaptad! -
#1281 Egyikre sem igazán, de erre főleg nem.
Mindegy, remélem megtalálta már.
Ez volt a megrulez basszus, egészen elképesztő!
-
#1279 Ha visszaolvastad volna, már tudnád a megoldást. Így meg még egy ideig nem is fogod, mert nem mondom meg. -
#1276 Mármint clonecd-vel írtad? -
spR #1275 Hoppá, nem vettem észre, hogy egy kolega már válaszolt. Bocsi. -
spR #1274 Valaki lentebb már ajánlotta a FRAPS nevű progit.
Én még nem próbáltam, de itt töltheted le:
http://www.fraps.com/download.htm -
Pontius #1273 Nekem sikerült. A megoldás: DAEMON. Berakja álmeghajtóra és ugy veszi mintha cd-ről cd-re irnál. Neroval meg ki lehet irni ha a cd-röl cd-re irásnál az álmeghatót választod. :c) -
#1271 ihun e a megoldás -
#1270 Hogy lehet kiirattatni az fpst? -
#1269 100-as health-tel is növel, felmegy 125-re :)
Megállsz, lassan mész oda persze hogy ne ijedjen meg, meg nem valami tróger kocsival, elkezd nézegetni az ablakon és beszáll :P
Aztán valami füves parkban állj meg, és elkezd mocorogni a kocsi :) Addig is fogy a zseton amíg mész vele a városban, de akkor nincs eksön. -
Árnyvadász #1268 Sziasztok! Hallottam róla, hogy ha fogy az életpont, akkor lehet kurvákat szopatni, hogy ismét felmenjen... Nos én megaálltam kocsival kurvák mellett sérülten és bőszen dudáltam neki, vagy kiszálltam és úgy próbáltam elérni, hogy testi örömökben fürödve adja vissza drága narancssárga életpontjaimat, de semmi reakció... Ezt hogy lehet elérni? Már csak a poén miatt is :)) -
#1267 Srácok , ahol XP alatt gondok vannak ott szerintem csak a servicepackok hiányoznak. Nálam első percőt hiba és bug nélkül pörög a game! Sőtel kell mondanom , hogy az utóbbi időben nem jelent meg ennyire faszán megirt hiba nélküli game! Az fps-el kapcsolatban nem tudok nyiulatkozni, 1024X768 32 bit-en nyomom, és kb 150 fps-el szakit! Igaz van alatta egy 1700+ XP, meg egy GF3. A mai játékok hardver igénye sajnos megnőtt, ezt el kell fogadnunk. -
#1266 thx. de már használom:)
Metallica:Fuel, nekem kis megy, rakd be még az I Disappeart.
Lehet, hogy benyomom a Knightn Ridert!:) -
#1265 Na srácok!
Kipróbáltam, hogy lehet saját mp3-at hallgatni játék közben, itt van a leírás, képekkel illusztrálva (láma gájd): http://fearklan.freeweb.hu/gta/gta.html -
jAMEsbAUd #1262 na en meg vegigvittem, nagyon zsiradek ez a jatek! iszonyat rulez! csak mire sikerult osszehozni, hogy mukodjon XP alatt... kesz borzalom... ha esetleg valakinek baja lenne XP alatt, akkor a README-t olvassa el, ott irjak, hogy tudnak XP-s problemarol, es le kell tolteni egy XP patch-et, ami orvosolja a problemat... nevezetesen azt, hogy alapbol nincs felirat XP alatt... ugy meg eleg nehez tudni, hogy mit mondanak, mi a kuldetes... kellemes jatekot tesok... -
#1261 eccerre:))) -
#1260 hehehe
teszteld csak le nyugodtan...:) -
#1255 optionsba bekapcsolod. -
#1253 akkor vedd le az AGP mérete 32-re vagy kapcsold ki, ha müxik szólj! -
#1250 csak az, hogy utálok fordítani:)
-
Borg #1248 Ja, amúgy 8500on lehet hogy segit a radeonatorból állitható "VGA RAM TEXTURES" opció engedélyezése, valamint a "AGP TEXTURES" opció disablezesa...
De ez már csak személyes logikámból áradt:) Holnap tesztelem. -
Borg #1247 Örülök h segithettem:)
Többieknek: Nekem TUSL2Cvan, van agp aperture size beállitás 4-64megáig. CUSL2Cben is definitive van ilyen.
Randal, amugy mi nem volt tiszta azzal, amit leirtak ott? -
#1245 valami olyasmi van, hogy legyen a mérete 32 vagy 64. max kikapcsolom az AGP-t és akkor szopnak. -
#1243 nekem Tusl2-C-m van. Na hallod, írták, hogy Award Biosban ezt meg azt meg amaztat kell állítani. semelyiket se találtam, pedig végignéztem az egészet. -
#1241 most muszáj lesz a BIOSba baszakodnom?:((( -
Anee #1240 észem-faszom megáll...a játékok zömének nagy AGP aperture size kell...ereefel...legalább 20 fps-t dobott azzal hogy 4 megára vettem:-)
űRandal: hát kb -
#1239 mi a francot kell pontosan csinálni?
másoljam át az egész cd2 könyvtárat a főkönyvtárba, instalálljam újra a DirectX 8.1-et, rakjam fel a NoCD cracket és vegyem le a Biosban az AGP méretét??? -
atee #1238 Egyre jobban bejon ez a jatek:)
kimerithetetlen szinte a sok feladat:)
Ha eppen nincs kedved semmihez akkor meg rampakon ugralgatsz:)
szuper -
#1237 Grand Theft Auto III NoCD Crack v.1.0.ace
Blood patch és NoCD crack egyszerre, 1.5 mega, minden nyelven : SG ftp/upload/Gta3
-
Borg #1236 Na, akinek problémái lennének a GTA3-al FPS ügyileg:
http://www.ipfreelytech.net/gta3fix/
Itt van egy pontokba szedett ráncfelvarró algoritmus, hogy a maxot kihozd belöle.
Mindenkinek ajánlom az AGP aperture sizes menüpontot, rengetegen esküsznek rá külf. fórumokon!!!