7566
-
#1360 fearklan.fw.hu/gta/gta.html -
#1359 az egyetemi negyedben valahol le lehet fordulni a tenger fele, ott lehet venni coltot -
#1358 hlp! pls?
:D -
#1357 Maradj tole messze, kb mindig egy lampanyira, de ne veszitsd szem elol. Ha megall, te is allj meg, jo messze tole. Probald a latohataron tartani! -
#1356 szia latom annyi embernek segitesz, nem tudnal mondani egy jo letoltesi helyet?
:D -
#1354 Naaa. Végre egy értelmes ember. -
#1352 De ha visszaolvasátál volna, már játszanál, így meg itt kell várni, hátha vki 50-edszerre is tépi a száját... -
#1351 Azon kívül a kb. 30 címen kívül, amit már leírtunk ide, a gamecopyworld.com -ról is. -
#1342 Adjal hozza meg ugyan ennyit. -
#1341 De en ertem, meg mindig keves a ram :)) -
#1340 Mi sem értjük, ha ez vígasztal. -
#1335 Nekem Aperature 4MB és 512MB DDR van a gépben.
Frame limit-et kikapcsolom és vsyc-et is akkor 50fps-el megy átlagban,de néga néha beleszaggat egy nagyot.... -
#1333 Ja! Tusl2-c ben ez hol van? merhogy nekem ilyenem nincs, mág másmilyen se:))) -
#1332 Több ramot a gépbe, vagy agp aperture kisebbre. -
#1331 Akkor toltoget sokat a vinyorol (swappel) ha keves a ram. -
#1329 Azt a francos versenyt az elején hogy az istenben kell megcsinálni? szerzek maffia autót, de szarrá megy, szerzek egy kiállított autót valami telepről, de nem tom befejezni a versenyt, mert a szemetek hajtanak mint az állat, nekimennek mindennek, de alig lesz a kocsinak baja. Persze hogy ordítok mint a sakál, amikor már csak pár pont lenne hátra a versenyből, én meg felrobbanok. -
#1328 Demon Tools -
#1327 Srácok melyi a jobb akkor a CloneCD_s vagy a Deviance változat ?
Én először az utóbbit szedtem le,majd feltettem rá az új exét ami a sve gondot javitja.Vitte a gémet rendesen.Patcheltem a bint is.
Win reinstall után a patchelt CD-ről intalltam és nagyon bugos lett.szaggat folyamatosan és egy csomó helyen szétesik a kép pedig ugyan azzal a driverrel nézem ,mint régebben:Asus 29.41 és Nvidia 28.32 WHQL-el is u.a. a helyzet.
A Clone CD_s miben másabb ? Lehetséges a Bin patchelés miatt van ? -
#1326 www.gamecopyworld.com -on van olyan peccs, ami úgy működik, hogy fel kell másolni a kettes cd tartalmát a gta3 könyvtárba és onnét szól a zene. De ha deamonnal mountolnád a kettes cd-t, nem lenne jó? -
Me Ga #1324 Sziasztok!
Kúúl ez a gamma! Viszont kellene egy kis segítség:
1. Mire jók a kis "hidden packege"-ek? Csak pénzt adnak?
2. Néha lehet találni a földön heverve "küldetéseket", például nyírj ki 20 triad tagok vagy maffiózót x idő alatt, meg hasonlók. Ilyenkor viszont a térkép nem mutat semmit. Hol lehet ezeket a tagokat megtalálni?
A válaszokat előre is köszi.
-
#1322 hali! valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám megszüntetni a 2es cd idegesítő töltögetését? ettől az egész játék belassul és akadozik... fel lehet másolni a tartalmát a gépre? vagy fakecd? mer a letöltött nocdcrack se jó:( HELP!:( -
Robertusz #1321 Kosz :)))) -
#1320 Ja. Ezért nem válaszoltam én sem :)) -
djcom #1319 De van csak nem publikus! -
Robertusz #1318 valami ftp nincsen veletlenul??? ahol meg megvan esetleg? -
#1317 Asszem már törölték innét is : gothic.uw.hu de nézd meg. -
#1316 Értem. -
Robertusz #1315 Sziasztok, hol lehetne leszedni a GTA3-at??? -
#1314 mer az iso gyorsabban jönne?
amúgyse menne, 300 mega maradt a hó végéig :(
és nekem most kell! -
#1313 ha az lassú, miért nem szedsz isot? Na mindegy nem szólok bele.
Egyébként nem tudok ripet. -
#1312 qcziról 12k-val jön a rip :(
tud vki ennél gyorsabb letöltőhelyet? pls -
#1310 Na vegigtoltam en is! Akinek segitseg kell, megtalalhat. Amugy jok az alap radiok, de kb a 3/4-el beraktam sajat zenet. Az utolso kuldetes alatt mar csak a Fuel szolt! :)
Kellett is, mert nagyon kemeny volt -
#1308 akkor ezt a témát kiveséztük... -
#1307 Jól. -
#1306 jó, és hogy szól? -
#1305 A rádió? Hát szól. -
#1304 Könyörgöm neked, nézd már meg a #1299 -et, nagyon szépen kérlek. -
#1303 mer az mit tud? -
#1300 Hát. Rádió nélkül nem gta3 a gta3, de ez van. -
#1299 Grand Theft Auto III NoCD Crack v.1.0.ace
SG ftp/upload/gta3