7566
-
#1426 ez kurva nagy ez a game, eddig meg csak 1 kuldetest csinaltam meg ... :) -
#1425 Szsztok srácok! Én csak tennap kaptam meg a gammát, de nem sikerült olyan crack-et vagy patch-et találni hozzá, hogy a menü olvasható legyen.
XP hu-t használok! Hol találhatok hozzá ilyen file-t???
Please segítsetek! Ha a save problémára is tudtok megoldást, akkor azt is megköszönném!!!
THX -
#1424 Tényleg lehet találni valahol térképet ehhez a gammához? Már végignyomtam de megnéznék még pár helyet ahol nem voltam még. -
#1423 Gta3fan !
Talán nézd meg a map-eken , hogy hol nem jártál még .Tudom , hogy nem szép dolog ( végül is csalás ), de én szépen sorba megyek minden egyes helyre .Így garantált a 100 ( #752-es hozzászólás ). -
#1421 Csak akkor ha leviszel fegyverrel egy végtagot.
Honnan lehet skineket beszerezni? -
#1417 És hol ez az egyetemi negyed? -
#1416 az egyetemi negyedben valahol le lehet fordulni a tenger fele, ott lehet venni coltot -
Borg #1413 A többi szigetre mitől nyilik meg az út, és hol? -
#1412 uhh, elég kevés, mert nem a maffia sentineleket robbantgadtam hanem a legnagyobb tomegben robbantam. tök poen mindenki repult:(
az 1ben is ezzel szorakoztam. akkor azzal hogy sok buszt egymas moge, es az elsot felrobbantottam, és mértem mennyi ido mig felroban az uccso. mi ezzel szorakoztunk suliban:)( -
atee #1411 Most jottem ra mi nem tetszik!
Kicsit zavar,hogy ha atmegyek a piros lampan vagy a jardan elozok egy rendort akkor semmi nem tortenik mehetek tovabb nyugodtan...
Legalabb megbirsagolhatna vagy valami:) -
#1410 Kösz mindenkinek. : ))) -
#1409 PLZ emberek, második szigeten hol van oylan fegyverbolt, ahol tudok Colt M16ot venni? -
#1405 természetesen:) -
#1404 Na elmentem CS-zni, majd este visszanezek meg :)
Addig gta3 fan ird meg hol van a kisauto, mert naon erdekelne :) -
#1403 Jah, a legjobb ugrato hely a harmadik szigeten van, a gat aljanal (ahol a jatek vege van).
Szep ivben lehet rafordulni! Ott csinaltam egy nagyon hosszu ugratast, kozben ket teljes kort fordultam a hosszanti tengelyem menten. -
#1402 lehet, majd mindja megnezem :)
Hol van a kis auto? Azt meg nem is lattam... :( -
#1400 Telleg sracok, a repulovel fel tudott vki szallni? En a kisrepcsivel, aminek nincs szarnya, vegigrobogtam a kifutopalyan es siklottam kb 10 mp-et, utana fordulni akartam, mert jott a fal es lezuhantam :) -
tomcs #1397 hmm
en yakuza stingerrel odaalltam 1 loves bele shotgunnal aztan meg 1 ha m1 el mellette :)) es kesz, mar csak gyorsan kell cakkban futni -
#1394 az -
#1393 Asszem negerek :) -
#1391 a legocskabb gang verda :)
Vaj szine van, es erdekes mintas uleshuzata. Attol a bandatol kell elszedni, amelyik a parkozohaz kornyeken lebzsel (de nem a kolumbiaiktol) -
#1390 a neve alapján egy Chevy Camaro-t keresnék :) -
#1389 Olyan, mint ha egy ferrari v. egy lamborgini lenne! A masodik szigeten az egyik negyedben sok van (a parktol kezdodve), de a harmadikon az elott varosreszben minden harmadik az :) -
#1388 Az akkor ok. De hogyan néz ki?! -
#1387 -r -
#1386 Yevrolet Yamarro :))))))) -
#1385 Ki tudja, hogy milyen kocsiba kell beszállni annál a küldinél, amit a japán csávó ad (annak a csajnak a bátyja, aki megmentett)? Beszél valamit a kolumbiaiakról meghogy menjek északra, ha megvan a kocsi. Valamilyen Y-betűs, de nem Yakuza. -
#1379 Robbantsd fel a kocsit. -
#1378 Volt egy mission mikor egy rendőrségi védelem alatt álló manust kellett először kifüstölni egy gránáttal egy házból aztán megölni. Na nekem mindig elhúzott mielőtt bármit is csinálhattam volna úgyhogy fogtam egy buszt és beálltam vele keresztbe a garázs elé Hát nem tudott kijönni, aztán repült a gránát... -
#1376 Nekem az a porsche szerű kocsi a kedvencem ami a Yakuzáknak is van a város második részén. Imádok vele a földalatti alagutakban ezerrel szlalomozni :))) -
spR #1375 Mafia Sentinel? Azt én is nagyon komálom.
-
spR #1374 Én ilyen piszkos trükköt ott alkalmaztam, amikor el kellett vinni bezúzatni egy autót, aminek a csomagtartójában egy hulla figyelt. Először egy kamionnal ledúrtam a két lesben álló maffiózó kocsiját, majd kényelmesen elkocsikáztam a roncstelepre. Ezért jó ez a játék, mert rengeteg dolog a játékos mocskos kis ötleteire van bizva. -
#1373 jaja, en is. Aztan odavagtam egy granatot, utana sorozatos robbanasok :)
Amugy meg a kocsi neve infernus (direkt megneztem :))
Nekem az a kedvencem az olasz maffia kocsija utan. -
#1372 Okos! Nagyon okos! Én Salvatore bejáróját torlaszoltam el egy tűzóltóautóval, amikor le kallett lönni! Nem is tudott bemenni! -
spR #1369 Ez kurva jó! -
spR #1366 Rendőrautóval simán meg lehet nyerni. -
#1364 Viszont ha elakadtak, szivesen segitek, de a problema reszletesen irjatok le(melyik sziget, ki adja, mit kene csinalni) -
#1363 Én már tegnap eljutottam ide.. sőt pénteken.. :) -
#1362 Istenem, kb fele ennyi lenen a forum, ha nem kene mindent tizszer leirni, mert lustak visszaolvasni, csak nyafognak...
Mostantol nem valaszolok semmi technika problemara, olvassatok vissza! -
#1361 Hasonlit a Patriotra, kekes szine van, es az epitkezes kornyeken vannak!