7566
-
#1479 Az nem kötelező és kész :)) Ha már megcsináltad odáig annak a manusnak akkor nem kötelező továbbmenni nála. -
#1477 mar probaltam :))
engem is erdekelne a replay mert rengeteg jo kis autos trukkot csinaltam mar de nem tudtam oket megorokiteni :(( -
#1476 azaz replay... -
#1475 Hogyan mukodik a demo-rogzites? -
#1474 Egyébként álljatok ki az utcára és írjátok be csak simán játék közben hogy: bangbangbang . A hatás garantál >:D -
#1473 Arra a nénire gondolsz akinek szatyor van a kezében? Mert az nagyon brutális :DDD -
#1472 OK! kössz! -
#1471 nem tudodm hogy lattatok mar e de vannak ugyebar oregnenik akiktol az ember nem is gondolna hogy nehezsegekbe utkozik amikor elakarna csorni az oregnyugdijas autojat kiszedem belole a nenit (tudom nagyon szemet vgayok :)) es belulok a kocsiban varo hogy elmenukoljon a neni (mint az osszes noi karakter a jatekban) de nem elmenekul hanem fogja magat es elkezd pufolni ugy mint Jackie Chan :)) nagyon durva :)) -
#1470 Lehet hogy neha kicsit akad majd. -
#1469 Na majd meglátjátok milyen kártyák kellenek majd a doomIII-hoz! -
#1468 mellette van 1 amd 1700xp 256mb ram... -
#1467 nekem gf2 ti 64 ddr, 30 fps fix. Nem meg se feljebb, se lejebb. A jatszhatosaghoz boven eleg, ugy sincs multiplayer :)
Bezzeg a csben fix 85 fpsem van :)
Nem baj, ugy is erik egy gf3 ti 500 lassan! -
#1466 Na ja, csakhogy ez az egyetlen olyan progi (amivel en is jatszok), amihez kell egy ilyen kartya. -
#1465 nem tudom a tobbit (a minimumnak 16mbyte van irva)... -
#1464 Nemazért, de nekem cel900, 320Mb ram, Radeon8500 és nagyobb területeken, amikor több kocsi van akkor már beszaggat/lelassul, és sokszor elfelejti kitenni a textúrákat(pl. megyek járdán, pörög egyet a kocsi, megállok, erre megjelenik ott egy lámpa!!)
a játék egyébként 800*600-ban meg, frame sync ki van kapcsolva... mégis mit tudnék tenni? velem van a baj, vagy a gámmal? -
#1463 ehhe 150 nekem max 50 :) -
#1462 csak? -
#1461 mint egy lamorghini diablo ugy nez ki NFS-ben lathattal mar olyat -
#1460 Oke, akkor nem kerlek, hanem felszolitalak, hogy adj megoldast a problemamra. ;-))) -
#1459 menni menni fog. -
#1458 Érdekes nálam kb 150 fps-el szakit, GF3 alatt, lehet hogy upgradelni kéne a gépeket srácok?
MA már nem tnt2-re fejlesztenek, tessék tudomásul venni! -
#1456 de erre még válaszolj! plz! -
#1455 mostantol csak ilyeneket lehet beirni: en olyan ugyes vagyok, hogy mar 3 eve meg van ez ajatek es mar 960x vegigjatszottam es nem ertem egyesek hogy tudnak elakadni. ja es 386osomon se szaggat...
:)) -
#1454 elo ne forduljon mostantol, hogy barki is barmi kerdest merjen feltenni ebbe a forumba! -
#1452 nekem egy nvidia geforce2 mx 32mb-os kártyám van , menni fog? -
#1450 Egyébként megkérhetnék valakit, hogy írja le a fegyverek sorrendjét, a hidden pekidzseknél, hogy mi jön ha 20-at gyűjtök, stb...(remélem érthető) -
#1448 Nos, tesztelgettem kicsit a köv konfigon:
TB1333, 256SD, Leadtek GF2Ti.
Megcsináltam a finomhangolásokat, és az tuti, hogy a detonátort nem komálja, nálam játszhatatlan vele, még 640x480x16-on is. Legutóbbi Leadtek driverekkel teljesen jó. Az FPS limiter és frame sync kikapcsolása hullámzó szaggatást eredményez, a többi nem számit. Aperture Size szintén nem. Összességében elmondható, hogy nevetséges állapotban adták ki a progit, szerintem példátlan, hogy ennyire ne tudja magát optimalizálni. (Kár érte, mert egyébként kiváló progi) -
#1447 Szerezz egy k*rva gyors kocsit, egy Cheetah-ot vagy egy Stingert, aztán a budiból irány be ezerrel a faszival a földalatti alagutakba ki a reptérre! A hídon nem tudsz semmiképpen átmenni. A lejárat az alagútba a Campusos résznél van. A föld alatt pedig az első kereszteződésnél balra, aztán a következőnél és már ott is vagy.
A security-st nem tudtam én se megcsinálni de nem is kötelező. -
#1446 Az elsimitast hol lehet allitani? Mert emlekszem sokaknak a volt a gondja, de lovesem sincs hol lehet. ;-)
Engem mellesleg erdekelne meg tobb radios szoveg meg zene. A "sajat" mp3-aimat ugyis hallgatom eleget. -
#1445 Ja én is eztet kérdem... amúgy új kocsikat lehet bele valahogyan nyomatni? -
#1443 p3-700 128 mb ram savage4... bőven játszható! -
#1442 kicsit fejtsd ki bovebben, mert nem emlekszem mar sorszam szerint a kuldetesekre :) -
#1440 Aaaa, most jutottam el odaig, hogy meg is nezzem a jatekot, de a gepemen kiabrandito. :-((( 640x480x16-ban ugy 3-4 fps produkal max.
Duron 950/256MB/Asus3800 (a'szem ez TNT2) 32MB.
Ennyire szar ez a videokartya mar? :-( -
#1438 tehát eme dolog... -
#1437 Tudom, tudom! Velem is elQfordult már egy párszor me dolog! De télleg kösz. És bocs. -
#1435 Mellesleg aztért kösz a segítséget! -
#1434 télleg ne légyetek idegesek, de 3 nap alatt kb 500 hozzászólást átnyálazni modemrQl nem valami qrva izgis dolog. Pláne, hogy a 3. peccset nyomatom fel rá, de még mindig semmi.
Szal én is elég ideges vagyok és olvasgattam vissza is, de valószínüleg ezeket már rég megtárgyaltátok, mert nem nagyon találtam meg.
(mellesleg az egyik haverom most segít, szal lehet, hogy megoldódik....sokadszorra) -
#1433 üss el közben öt gyalogot....kapsz érte csillagot:) -
#1431 menj délre...ott vannak a columbiaiak...
keress egy olyen verdát amit a hajóelsüllyesztésnél láttál a hajófeljáratnál...kék jeep...idióta motorhanggal...
lopd el..és akkor mutatja hogy hova kell menned kiszabadítani a palit...
mohuss
ps2 forever -
#1427 Lacc !
Itt vannak a linkek a térképekhez .
http://www.gta3warehouse.com/images/maps/pmap.jpg
http://www.gta3warehouse.com/images/maps/smap.jpg
http://www.gta3warehouse.com/images/maps/svmap.jpg
Töltsd le és nyomtasd ki vagy a játék alatt lépj ki az ALT+TAB kombó-val és így használd .