7566
  • Goodwill
  • G. Joe
    escape, majd stats... ugye nehéz volt!
  • SecMan
    Ja, és még egy hülye kérdés: hol tudom megnézni a statisztikát, mert egyszer megtaláltam, de azóta nem...
  • SecMan
    Lenne egy szimpla kérdésem: lehet azért lassú a játék mert RIP és nem ISO?(eddig még semmi hibám nem volt vele, kivéve az, hogy az egér gombjait nem használhatom)
    Tudom, hogy hülye kérdés, de azért felmerült bennem...
  • Borg
    Van flamethrower is:))
  • Attiska
    CloneCD-s változat. SCSI Plextor 8/20-as CloneCD 4001-el gond nélkül megírja, az újabb Plex-ek viszont rontják. Hát nem mindíg a legújabb a jobb.
  • spR
    Na ez is már vagy 150-szer volt.

Supergamez ftp,
    /upload/GTA3 CRACKFIX-DEViANCE/devgtapp.rar
  • Dreet
    nalam a nom gepen ( P2450, 256MB, Gef264MB ) 640-ben szaggatas nelkul fut. 800*600-ban ha kicsit lebutiom a megjelenest akkor turhetoen fut. ( ez egy compaq gep )
  • I.C.ram
    idoremenos autokkal menni ide oda..
  • I.C.ram
    nagyon fog akadni meg 640-ben is
  • Death Knight
    Egy P2 450Mhz 356Mbyte RAM, Voodoo3 2000-es gépen fut egy kb. 800×600-os felbontásban?

Előre is kösz aki meg tudja mondani!

Death Knight
  • I.C.ram
    de en kiakarok probalni valamit azert kell es az viszont nem fel bele az idobe :(((
  • Lacc
    Simán bele lehet férni az időbe.
  • I.C.ram
    valaki nem tud valami cheatet vagy trainert ami leallitja az idot? marmitn a stopper-t (olyan kuldeteseknel ahol idore kell teljesiteni)
  • The Hedgehog
    Csúrj el egy rendőrautót és amikor beülsz nyomd meg a szirénát!

Rampage = Kill Frenzy
  • Jaan
    Ez a link igy mar helyes is.
  • Jaan
    A Gamecopyworld-rol letoltott nocd+crack-fixel teljesen hibatlanul megy a rip is.
  • ubi
    hogy allsz be rendornek? mik a rampage missiok??
  • ubi
    bazz! latom egyeseknek mar 40 millio dollarjuk van, en meg csak itt szerenykedem a magam 100 ezrevel!!!! nem csalnak egyesek????
  • Lolka
    A RIP verzió működik rendesen vagy ott is vannak mentési és egyéb gondok?
  • Goodwill
    sniper nem lesz benne?
  • Goodwill
    rakétavető??? ahh, már nyálazom az ujjaimat...
  • lipovics
    en is a fuelt hallgattam :)
    Amugy egy hasznos oldal: http://fearklan.uw.hu/gta/gta.html
  • Hangianix
    Ki is mondta, hogy a Fuel-t hallgatta alatta? En beraktam a Bates-tol a Driving without brakes-t. Ez meg igaz is, nyomom mint allat nuku fek, bar az en jo kis 2 fps-em mellett elkezdek bevenni egy kanyart, celux-szal leragasztom a jobb vagy bal kurzort, kimegyek vacsizni es amire visszajovok mar be is kanyarodtam... :-)))
  • Fam
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki a GRAND.THEFT.AUTO.3.CRACKFIX.REPACK-DEViANCE
    lelőhelyét?
    az sg ftp-n nem találom...
  • Goodwill
    nem, hajnalban láttam 1 rókát sétálni az utcán, és hirtelen megfájdult tőle a torkom...
  • lipovics
    Ez is volt mar kerdes, pont en kerdeztem :)
    Szoval 5 bode van a 2-es szigeten, a masik ketton pedig 2-2.
    Jo keresgelest!
    En bejartam elotte az utat haromszor, hogy ne tevesszek nagy sebessegnel...
    Ja, neked meg meg kell talalni mind a kilencet :)
    Az is jo idotltes :)
  • Hangianix
    De hol lehet lekapcsolni a vonalsimitast? ;-)
  • G. Joe
    Berugtál Goodwill?
  • G. Joe
    Tudjuk! Már mindenki a saját zenéit hallgatja! Visszaolvasni pedig hasznos!
  • Goodwill
    áhh ez a játék ez..áhh, mingyá elmegyek...
    nekem ripb van, de nem tűnt fel 1általán a radiozenék hiánya (bár lehet azér, mer nem is hallottam még őket), sőt megfelelően kiválasztott mp3-akkal qrva jó hangulata van (pl. fatboy, gnr, metallicska.... :P )
    vagy félóráig kergettek a zsaruk (4csillag volt asszem) kordonok, ticsu, rossz emberek, helikopter sok halott, félhalott, vér....minden.
    a végzet a hídon ért, ahova persze gyalog mentem, akkor jöttem rá, hogy hm...lehet hogy itt nem fogok továbbmenni? :DD úgy nyírtak ki, hogy 6an lőttek megállás nélkül, közben kocsival 2szer elütöttek (az elsőt túléltem ), szóval csúnyán bántottak, és fájt is. :)
    na asszem visszafexek, még mindig kapar a torkom a hajnali róka miatt
  • Sephi
    Ha! Hetvegen haverral csinaltunk microfonnal egy 20 perces felvetlet zenvel meg mitha radio volnank es ha az mp3-mat majd a jatek instal dir\mp3 konyvtaraba rakjuk akkor a ChatherBox utani csati a Mp3 Player es aszt halgatuk:) Persze lehet mas zenet is rakni sajat akaratunk szerint:)

Lehet mar tudgyatok de lustva vagyok viszaolvasni!
  • DeXoSZ
    Hmm, nekem játszhatóan megy P2 350 Mhz,V6600 és 192MB ram-al. Azért ez nem semmi!
  • Homaly
    Leszedtem a save-t, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni! Hova kell bemásolni? Át kell nevezni?
  • Pace
    OTt drivergond lesz. Nekem is 7100-em van, és 640ben simán megy, nem mertem még feljebb tenni .))
  • Borg
    Köszi!
    Kint is van itt: http://cwx.ini.hu
  • G. Joe
    asszem F1 billenytüre kapsz replayt ,legalábbis nekem müködött, a fasza ugratásokat még ponozzák, sőt pénzt is kapsz érte!
  • I.C.ram
    na elkuldtem a az abszolut cheatmentes savegamet!
  • Borg
    Valaki postolhatna egy (nem csitelt) savegamet, amiben már a 3. cityben jár, vagy a végén teljesen akár!
    Ha emailben küld valaki, azt kiteszem webre is akár.
  • I.C.ram
    en ugy tudom hogy azokat a kuldiekt kotelezo megcsinalni amelyikeket olyanok adjak akiknek a terkepen egy betu a jele pl salvatorenak S vagy a yakuza csajnak A stb