7566
  • I.C.ram
    de az nem kotelezo mission tehat varni is lehet vele
  • I.C.ram
    szerezz egy pancelozott securitis autot es halad mindig szorossan mogott es mellette is egy kicsit a kocsinak amikor jonne a columbiai akkor probald te felfogni az utest! eleg ha kiszalnak mert utana mar ugy is mindegy mert a loeves nem er olyan sokat mint a leszoritas
  • Sephi
    Ha hotra rohogm magam! Megyek egyenesen a part menten a masodik varosreszben es rendorautoval vagyok. Elotte csomo kocsi erre beinditot a szirenakat es ezek elkezdenek arreb huzodni a kocsim ellol de oket az nem zavarja hogy a tengerbe hajtanak igy :))))))))))))))
  • gregoryan
    Gyerekek!!! Hogyan lehet 1ST personban játszani ha kiszálltok??
  • I.C.ram
    en eddig max 9 mpig tudtam levegoben tartani :)
  • Blasta
    Akkor minden rendben! Még csak most mentem át a 2. részbe, ezért nem tudom!
    Akkor megnyugodtam! Köszesz!

Mellesleg rég nem játszottam ilyen szórakoztató game-mel! Du. 2-öl este 10-ig egyfolytában! Nagyon coolé!
  • I.C.ram
    ja mar emlekszem csipogon irtak hogy erdeklodnek uj es hasznalt autok utan csak en hulye szartam ra :)
  • radical
    akkor azért nem találkoztam vele mert még nem tudok eljutni a 3. helyre...
  • I.C.ram
    whoope-t most irtam le hogy hol talalod olvass vissza 3 bejegyzest! a dodo meg a repteren van a harmadik szigeten az egyik hangarban a repter vegefele
  • radical
    Első városrészben a kikötőnél balra át kell bújni egy szűk sikátoron az autóval és ott van egy nagy rolós házikó az ajtó mellett a táblával hogy milyen autókat kérnek.
  • I.C.ram
    de visszalehet menni siman az elso varosreszbe a hidon vagy az alagutban
  • radical
    Nekem a DODO meg a Whoopee kellene! Mi ez a dodo és merre találom?
  • Blasta
    Aha!
    Viszont akkor nem is tudom az elsQ városrészbe visszavinni, mert ott tudnám eladni, ugye?
  • gregoryan
    Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet..
  • I.C.ram
    3. varosreszben van egy fagylaltos kocsi a tetejen egy fagylalt tolcserrel es feher szinu ja es hulye zenet ad ki magabol :)
  • Blasta
    Császtok!
    Ezt a MR. Whoopee-t hol lehet megtalálni???
  • I.C.ram
    ezt az autoszerzo kuldit hol lehet megszerezni?
  • gregoryan
    Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet..
  • gregoryan
    Gyerekek!!!!!!!!! Hogyan lehet kocsiból lőni?????????Please Help
  • I.C.ram
    en is szeretem a kreativ megoldasok pl turismo kuldi : tuzoltoautoval be a versenyzok ele gyorsan elemegyek a sportkocsimert amivel lepartkoltam a kozelben es sima megnyertem :))
  • I.C.ram
    jaja!! eloszor mindig azokat akik a bejaratanal vannak a hajonak es befele haladva szepe sorban mindenkit! vigyazz a fekat lene lojjek !! (akkor indul el amikor leadod az elso lovest)
  • SecMan
    Azért adják a távcsövest!
  • I.C.ram
    brightnesst rakd maxra!
  • I.C.ram
    nem! azok a Jamaicaiak, Columbiaiak azok a hawaii poloban jarkalo kicsit sorhasu bajszos borostas faszik kek terepjaroban
  • SecMan
    A Columbia-iak nem a négerek? Akiknek lila autójuk van és ugrál? (költöi kérdés)
  • I.C.ram
    mr. whooop kocsi nagyon brutal nem lehet osszetorni :))
  • I.C.ram
    Cartel Cuiser
  • Borg
    És javitodik:)
    Szal ha mentesz és törött az autód, akkor reloadolj egyet:)
  • Hmuda
    A lakásod mellett mindig van egy garázs. De ezt kiirta az elején, hogy ha oda beraksz egy járgányt, akkor az ott is marad, ráadásul mentésnél is raktározódik.
  • Borg
    BMW van az elsőn is!!!

Amit anno betettem ide screent azon is az áll a garázsban, lapozzatok vissza.
  • Bradley
    Hová gyűjtöd az autókat, hogy ne tünjön el?
  • Bradley
    Én eccer találkoztam fagyis autóval küldetésen kívül!! :)
  • advocatus
    mr. whopee a fagyis auto :}
    en eddig csak rendor-kuldetesben es egy masik, asszem diablos kuldetesben talalkoztam vele.. a dudaja kurvanagy :D
  • dev!l
    pedig ujsagokba volt. vmi beamer a neve a jatekba
  • dev!l
    sracok BMW a 3. szigeten van???????
  • Hmuda
    A térképen jelzi 8Ball helyét. Szépen hajts oda egy járgánnyal, kopogtass be 8Ballhoz, majd ha megvan a 100k pénz, menj vissza. Azután szálljatok be egy kocsiba, hajts a kikötőbe, onnan meg sok szerencsét.
  • kozso
    Segitség!

Picit elakadtam! Az első térképen a Salvatoretól kaptam 1 feladatot, asszem Bomb da base 1 a neve. El kell menni 1 kocsival a 8ballba bombát tetetni rá (nem mondja hogy melyikkel) majd vmi hajót kéne felrobbantanom! De nem mutatja hogy hol!

Help!
  • Goodwill
    gyönyörű
  • Goodwill
    rippel nekem semmi problem (cel1000@1200, gef2mx, 256ram)16biten, 32-n iszonyúan lelassul vmiér...
  • G. Joe
    teccik mi?