7566
-
#1611 de az nem kotelezo mission tehat varni is lehet vele -
#1609 szerezz egy pancelozott securitis autot es halad mindig szorossan mogott es mellette is egy kicsit a kocsinak amikor jonne a columbiai akkor probald te felfogni az utest! eleg ha kiszalnak mert utana mar ugy is mindegy mert a loeves nem er olyan sokat mint a leszoritas -
#1608 Ha hotra rohogm magam! Megyek egyenesen a part menten a masodik varosreszben es rendorautoval vagyok. Elotte csomo kocsi erre beinditot a szirenakat es ezek elkezdenek arreb huzodni a kocsim ellol de oket az nem zavarja hogy a tengerbe hajtanak igy :)))))))))))))) -
#1605 Gyerekek!!! Hogyan lehet 1ST personban játszani ha kiszálltok?? -
#1604 en eddig max 9 mpig tudtam levegoben tartani :) -
#1603 Akkor minden rendben! Még csak most mentem át a 2. részbe, ezért nem tudom!
Akkor megnyugodtam! Köszesz!
Mellesleg rég nem játszottam ilyen szórakoztató game-mel! Du. 2-öl este 10-ig egyfolytában! Nagyon coolé! -
#1601 ja mar emlekszem csipogon irtak hogy erdeklodnek uj es hasznalt autok utan csak en hulye szartam ra :) -
radical #1600 akkor azért nem találkoztam vele mert még nem tudok eljutni a 3. helyre... -
#1599 whoope-t most irtam le hogy hol talalod olvass vissza 3 bejegyzest! a dodo meg a repteren van a harmadik szigeten az egyik hangarban a repter vegefele -
radical #1598 Első városrészben a kikötőnél balra át kell bújni egy szűk sikátoron az autóval és ott van egy nagy rolós házikó az ajtó mellett a táblával hogy milyen autókat kérnek. -
#1596 de visszalehet menni siman az elso varosreszbe a hidon vagy az alagutban -
radical #1595 Nekem a DODO meg a Whoopee kellene! Mi ez a dodo és merre találom? -
#1594 Aha!
Viszont akkor nem is tudom az elsQ városrészbe visszavinni, mert ott tudnám eladni, ugye? -
#1593 Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet.. -
#1592 3. varosreszben van egy fagylaltos kocsi a tetejen egy fagylalt tolcserrel es feher szinu ja es hulye zenet ad ki magabol :) -
#1591 Császtok!
Ezt a MR. Whoopee-t hol lehet megtalálni??? -
#1589 ezt az autoszerzo kuldit hol lehet megszerezni? -
#1588 Köszönöm! Eddig csak más fegyverekkel próbáltam. És neked van 1st person mód ha kiszállsz? mert nekem nincs az sem hiába váltok képet.. -
#1585 Gyerekek!!!!!!!!! Hogyan lehet kocsiból lőni?????????Please Help -
#1584 en is szeretem a kreativ megoldasok pl turismo kuldi : tuzoltoautoval be a versenyzok ele gyorsan elemegyek a sportkocsimert amivel lepartkoltam a kozelben es sima megnyertem :)) -
#1582 jaja!! eloszor mindig azokat akik a bejaratanal vannak a hajonak es befele haladva szepe sorban mindenkit! vigyazz a fekat lene lojjek !! (akkor indul el amikor leadod az elso lovest) -
#1581 Azért adják a távcsövest! -
#1579 brightnesst rakd maxra! -
#1576 nem! azok a Jamaicaiak, Columbiaiak azok a hawaii poloban jarkalo kicsit sorhasu bajszos borostas faszik kek terepjaroban -
#1575 A Columbia-iak nem a négerek? Akiknek lila autójuk van és ugrál? (költöi kérdés) -
#1574 mr. whooop kocsi nagyon brutal nem lehet osszetorni :)) -
#1573 Cartel Cuiser -
Borg #1570 És javitodik:)
Szal ha mentesz és törött az autód, akkor reloadolj egyet:) -
#1569 A lakásod mellett mindig van egy garázs. De ezt kiirta az elején, hogy ha oda beraksz egy járgányt, akkor az ott is marad, ráadásul mentésnél is raktározódik. -
Borg #1568 BMW van az elsőn is!!!
Amit anno betettem ide screent azon is az áll a garázsban, lapozzatok vissza. -
#1567 Hová gyűjtöd az autókat, hogy ne tünjön el? -
#1566 Én eccer találkoztam fagyis autóval küldetésen kívül!! :) -
advocatus #1563 mr. whopee a fagyis auto :}
en eddig csak rendor-kuldetesben es egy masik, asszem diablos kuldetesben talalkoztam vele.. a dudaja kurvanagy :D
-
dev!l #1562 pedig ujsagokba volt. vmi beamer a neve a jatekba -
dev!l #1560 sracok BMW a 3. szigeten van??????? -
#1555 A térképen jelzi 8Ball helyét. Szépen hajts oda egy járgánnyal, kopogtass be 8Ballhoz, majd ha megvan a 100k pénz, menj vissza. Azután szálljatok be egy kocsiba, hajts a kikötőbe, onnan meg sok szerencsét. -
#1553 Segitség!
Picit elakadtam! Az első térképen a Salvatoretól kaptam 1 feladatot, asszem Bomb da base 1 a neve. El kell menni 1 kocsival a 8ballba bombát tetetni rá (nem mondja hogy melyikkel) majd vmi hajót kéne felrobbantanom! De nem mutatja hogy hol!
Help! -
#1552 gyönyörű -
#1551 rippel nekem semmi problem (cel1000@1200, gef2mx, 256ram)16biten, 32-n iszonyúan lelassul vmiér... -
#1550 teccik mi?