7566
-
#1690 nah, én még mindig az 1 pálya versenyes részével szenvedek, egyszerűen nem tudok elhúzni. meg zavar egy kiscit az aprócska szaggatás. nem észrevehető a játékban csak ilyen éles vezetéseknél. a gépem adatai lentebb olvashatók. -
#1689 szerintem lehet. gondolom ugyanúgy mint a kettőben, odatolatsz azt ctrl vagy ilyesmi. -
#1687 Jah es meg1? a GTA 3-ban nem lehet a Kamionokkal vontatni? (pedig van vontatni valo) -
#1686 Yardie car-al en is megszenvedtem, mire megtalaltam. Ez a neger maffia kocsija. Piros kasznival es sarga tetovel, arrol ismered fel, hogyha beszalsz elkezd sziszegni a teleszkop es SHIFT-el le tudod ulteni.
Nekem is lenne egy kerdesem: beszalltam egy repulobe, kimentem a kifuto palyara kiirta, hogy 2 sec mulva repulok de nem tortent semmi ilyesmi. Valamit le kell nyomni, hozza? Mert gondolom ha kiirta akkor valoban lehet repkedni. -
#1685 Ezt én is beszívtam. Valahol a parkolóház környékén kell lennie néhány rózsaszín, mintás üléshuzatú járgánynak. Na azok. -
#1684 Nekem símán tud gyalog hátrálni. A garázsban pedig alapból vált a kamera, de még ott is lehet hátrálni. A visszatöltést meg egyszerűen megoldhatod, ha felrakod a crack fixet. -
#1682 A jo cracket kell felrakni és akkor tudsz visszatölteni! Ez az egyik legkevesebb buggal rendelkező game!!!!!! -
greco #1676 Rem-x!Szerintem a videokártyád gyenge. -
Pace #1673 Cserélj drivert, tegyél fel XP-s patchet -
greco #1670 Mit értessz városrész alatt? -
greco #1668 800x600 -ban fut.A beállítások maradtak és cak a trails-t kapcsoltam ki.
Ja,a trainert már megtaláltam:
http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=5025 -
#1663 akkor te hogyan tudtad átállítani? mik a fontosabb beállításaid?
-
greco #1662 Nekem ezen a konfigon tűrhetően fut a game:
Cel500,ASUS V7100 Pro 64Mb,128Mb RAM.
A trainert honnan lehet letölteni?(bocs ha már kérdezték) -
#1659 ok. -
#1657 a szemüveg fennt van, de nekem asszem csak 32-64mb van. ja egyébként a vidkártya egy ASUS v7100-as mx400-as 64mb-os. -
Borg #1656 Hát nekem is ilyen van, és 4-64M-ig lehet állitani:) Szóval szemüveget fel:)
Ha jól emléxem a Chip Configuration>Graphic Window size. -
#1653 Nem tudjátok, hogy ASUS TUSL2-c Alaplapon, hol kell beállítani az AGP apeture Size-t, mert nekem ilyen nincs a BIOS-ban.
-
#1652 nem tudja valaki hogy lehethne hugy megcsinalni a jatekot hogy ne tamadjon meg egyik bandatag sem ha csak siman megyek es nem artok nekik mert szeretnek poenkodni de szarra lonek mindig :(( (vegigvittem) -
#1651 Második városrész asszem A afja a küldetést a casinóhoz kell menni. Kijön a faszi beül egy verdába megjelenik felül a damagéje, gondolom szét kell törni, de mihelyet hozzáérek 4esen van a rendőrség... eccerüen nem biröm a csávót összetörni..
Megoldás? -
#1649 3 sziget, telefon!
Lojj le 20 lila kabatos negert kocsibol uzival! -
#1645 izé
screenshotot leeht a gameből belülrőlcsinálni, vagy külső progit használtok? -
#1644 Fan, a versenyes megoldast tudom, csak meg lusta voltam megcsinalni! Amugy meg nem tudok kiallni a parkolobol, hiaba szallok be a kocsiba. Odaernek es felrobbantanak. Na mindegy, majd jobban korbenezek, hatha nem vettem vmit eszre!
A negereshez meg siman tehetsegtelen vagyok, tul keves nekem a ket perc :( -
Árnyvadász #1643 Ez a progi KÉÉÉSZ :DDD Év játéka? -
Me Ga #1638 Én a Banshee-vel csináltam meg. Én is később indultam 1-2 mp-cel a többieknél. Utána egyesével nem nehéz megelőzni őket, meg aztán ők is elég sokat hibáznak, ütköznek. -
#1636 Hali!
Első pályán van az El Diablóéknak egy faladatuk, pontosabban az első, mikor versenyezni kell. Hol találok olyan gyors kocsit. A BAnshee gyors, de könnyen törik, ezek meg állandóan nekem jönnek. A Maffia autó az jó, de a végére azt is szarrá törik, mer úgy vezetnek! Remélem tudtok segíteni!
A J, L, S, T-s küldetéseket emg már megcsináltam. -
#1635 Sracok!
Masodik szigeten, telefonos kuldetes. El kell menni egy oreg verdaert, ahogy beszallok, megjelennek ongyilkos merenylok es megdolok. Arra van vmi megoldas?
Ez van hatra, meg az amikor kocsibol kell kiloni 20 negert uzival.
Jah, meg az auto versenyt se nyertem meg az elso szigeten :) -
#1634 En ezt mashogy csinaltam meg. Loptam egy verdat, megneztem, hogy hol jonnek a kolumbiai verdak. Mindig odahajtottam a security elott ahol becsatlakoznak a kolumbiaiak, es vartam kezembe egy coltal. Jott a security, feltunt a cartel verda, tuz a coltbol, 5 golyo azt robbantak is.
A 2. szigeten ket kolumbiai verda jon. Egy pali lent all az alagutban, ahol balra fordulsz a 3. sziget fele. Egy meg ott fog varni, ahol feljosz. Kicsit kesobb jon meg egy kolumbia verda.
Ennyi az egesz!
Ami utana jon, az sokkal nehezebb lesz :)))) -
#1633 azonnal pattanj be a kocsival es spurizz ki onnan. Aztan szepen kulon-kulon gyakd le oket. -
#1632 Huhh...
Visszaolvastam vagy 200 hozzászólást,de egy "kis" problémámra nem találok megoldást!:((
Ott akadtam el, hogy T. elküld a kínai negyedbe! Egy fekete dipó táskát fel akarok venni, de mire felveszem jönnek négyen és halálra vernek!:(((
Mit kéne tenni? Ne álljak be a kocsival? Vagy fussak??:)))
Pls Help... -
#1631 Köszi, már meg van. SMSezett Marcsi! :DDD -
#1630 Köszi szépen! Nagy nehezen meg lett!
Az utána lévő feladatban amikor a kocsit kell bezúzni akkor hogy oldjam meg azt hogy mindig belrobban amikor beszállok??? Van vmi trailer ebben a gémben, vagy mivel vontassam el??? -
#1627 Köszi szépen!!! -
#1625 ftp://sg.hu/upload/
Valaki igazán megmondhatná,hova kell az elmentést bemásolni! -
#1623 Hi all!
Az Sg ftp-n lévő elmentést hova kell bemásolni? -
#1620 Gyerekek hol tudok egy régi játékot megszerezni? A Wecky Wheels-t
-
#1619 egyik legjobb a nagybusz talan mert jo hosszu jol ekszik az uton nem lehet csak ugy arebb lokni es eros is viszonylag bar nem probaltam vele de szerintem azza konnyu lesz mive olyan nagy hogy a kozelebe se tud menni a colombia faszfej :) -
#1618 mert szerintem fagyis kocsi tuti nincs az elso szigeten meg a masodikon se lattam -
#1617 Hát ja, csak akkor még nem néztem a kocsik nevét és nem vágtam, hogy annak AZ a neve. Mostmár késöbánat.... -
#1613 GTA3 Fan!! Please
-
#1612 Nekem nem válaszol senki?????????????????