7566
  • erexkiss
    na most akkor hány sziget van a játékban?
  • Bradley
    Az előbb begurultam csináltam egy kis "felfordulást"... Köcsög rendőr nekem jött, kicsit begurultam, kiszálltam, Shout gunnal kapott kettöt, két csillag, aztán uzival a többit amikor már három csillagom volt, 4-5 kézigránát, vagy 20 rendőr halott... Aztán az FBI-os srácok is kaptak egy kis kézigránátot.. Aztán beugrottam egy rendőr autóba irány a Katonai bázis... 30-as élettel oda is értem, felvettem a Rocket Launchert, és lekaptam két Helikoptert, ekkor már simán 5 csillagos voltam... De a 3-ik helikopter Lelőtt, Mellélőttem a Rocket-ttel...:)))))

Hogy Lesz valaki 6 csillagos??? :) Már kiváncsi vagyok... Olyankor mivan...

• magus
    nekem 350ezer:)
  • Bradley
    Thnx
  • Bradley
    Megválaszoltad! Töltsd le az ISO-t! :)
  • Lolka
    Ménemtom betőteni az állást ha egyszer elmentette?
    RIP verzsön van mög most mit tegyek?
  • Bradley
    A második városban D adja a küldetést az a neve nekije asszem, hogy Washa-Gakira Gangout vagy valami ilyesmi...
    Sza a parkolóház tetejére kell felmenni a kék terepjáróval...
    De mi a pék farkát kell csinálni? Elütöm a csávót aztán annyi eltűnik a pont a térképről. Ha kiszállok a kkor misson faild, ha elütök minden egyes embert akkor is... :) meg akkor is ha meghalok... :)))))))

Valaki mondja meg miccsináljak mert kezdek csöppet ideges lenni.... má vagy 10x újrakezdtem....
  • Bradley
    Yetti! 1024x768 ban simán ment?? Win98 van a gépeden?
  • Krinyo
    4 van.
    3+1
  • Me Ga
    He,he, ilyet még nem láttam: 3-om :)))
  • Lolka
    Mennyi küldetést kell megcsinálni hogy átmehessek a második szigetre?
    Talán úgy 6-ot már megcsináltam!
  • Dikkma
    hehe :) melyik épületben vagy? :)) én tanulmányi :))
  • Nyiri
    de a legjobb, hogy ha a shitfel jatszol ugralgat a kocsi :)
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék, néhány hidden package-t nem találok meg az első szigeten.
    Megnéztem a térképeket, de ez alapján sem találom meg.
    1. Roof on Liberty Pharmacueticals -az épület megvan, de sehol sem tudok felmenni a tetejére. Próbáltam a magasvasutat is, de az sem jó. Megoldás?
    2. A dokkoknél. A leírás azt mondja: Rooftop, jump off a ship to get it. Ezt sem bírom megtalálni.
    3. Chinatown subway. Mivel a metró zárva van, nem tudok bemenni érte. Ott van egyébként?

Ja még két kérdés:
    - sehogyan sem lehet "kibékíteni" a rám haragudó bandá(ka)t? Nem bírok megmozdulni a városban, mert sz*rrá lőnek.
    - Mikor nyílik meg a subway és a híd? Csak az összes "küldetés" teljesítése után?

Bocsi, ha hosszúra sikeredett...
    Előre is köszi.
  • Homaly
    Radeon 8500-at akarok venni!! Meg XP1800 procit, csak nemtom birja-e az alaplapom!! Amúgy valami más megoldásra gondoltam pl.: "tipp hogy a biosban az agp-t levenni 4 mb-re akkor a hangkartyat 2d miles-ra rakni meg stb" vagy valami hasonlóra!

Szóval 1736-os kérdésemre valami más variáció?
  • Sephi
    Vegyel GeForcot :) nekem is ugyanaz a konfi van mint neked csak GeForce2 Mx 400 van es ugy megy mint a cint! Semmi szagatas!
  • Homaly
    HELP ME!!!

AMD 900 Thunderbird, 256MB Ram, ATI Radeon SDR!!!

640x480x16-ban nagyon szaggat, valamint villog a kép a játékban!! Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele!! Eddig még nem találkoztam olyan game-val ami legrosszabb felbontásban is szaggatott volna!

Mit tegyek ez ellen? Valaki segítsen, mert a 3 városban már nagyon zavaró!!!
  • Hitm@n
    http://cwx.ini.hu

Innen szedtem le,de úgy tudom tényleg fent van az Sg ftp-jén.

• Pace
    Honnan szedtél le mentést? ha sg ftp-jéről, milyen könyvtárból?
  • Pace
    http://www.uw.hu/frame.php?http://fearklan.uw.hu/gta/gta.html Ezt nézd meg akkor, ez nem kifejezett XP patch, hanem gtahoz adták ki...vagy nemtom. Nekem ez után ment.
    És van ott elvileg angolhoz is
  • Edge
    XP-n melyik fixet kell feltenni, vagy mi a szöszt kell csinálni mert én már vagy négy fixet probáltam, de az eredmény detto (nincs szöveg, sötét, kockás texturák). Myth féle rip verzióm van. Mondjatok egy linket lécci...
  • Randal
    Hát ha te találsz AGP APETURE SIZE-ot ezen kívül, vagy olyat amiben ezt állytani lehet. A BIOS apróbb beállításával lehetne vmit kezdeni. Pl.: nem UC-re hanem USWC-re kellene állítani a video memory cache modot.
  • silanor
    Nalam az apro bugokat eltekitve 97%-ot kap a jatek.
  • silanor
    Nah en is vegig jatszottam. Nekem tetszett a vege, rohogtem is egy jot :) Amugy csak en kepzelodom, vagy tenyleg nem beszel egy szot se a fohos?
  • Randal
    Nem akarlak megbántani se téged, se Borgot. De mivel Borgnak ugyanaz az alaplapja van mint nekem ő be tudja állítani az AGP-ben a minimumot, én nem.
    A két fő dolog tulajdonsága:
    ASUS TUSL2-C alaplap, ASUS V7100 MX-400 Pro 64mb-os vidkártya. ÉS ÉN CSAK 32-RE TUDOM ÁLLÍTANI!!!
  • Hitm@n
    Hahó!

Pls válaszoljatok a 1706 és az 1708-as kérdéseimre!

Előre is köszi!
  • I.C.ram
    nekem sima megy a reptren talan meg jobban is mint a tobbi helyen max draw distance-szel
  • Borg
    A repülőtéren kinek hány FPS a cucc? nekem faszán 7-9 :))
    Máshol meg van 150 is... "jól kódolt" az erőforrásokat "kiegyensőlyozottan" kihasználó gama..
  • I.C.ram
    hattal allsz a kamranak es ugorjal ugy hogy kozben a hatrafelet nyomod kiugrik egy ugrasbol!
  • I.C.ram
    hat te vagy pontosan a 46948641689741648797. aki megkerdezi :) tehat van mindenfele tipp hogy a biosban az agp-t levenni 4 mb-re akkor a hangkartyat 2d miles-ra rakni meg stb nezz utana itt (olvass vissza)
  • Pace
    http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe
    itten van
  • zSo
    Kuldj egy emailt es elkuldom, de en is alig talaltam meg
  • Hitm@n
    Ja még egy kérdés:

Tudok játékot visszatölteni,meg minden,bár néha lefagy a játék.A crackfixxel látható vmiféle sebességnövekedés? Mert néha nagyon belassul :(
  • Hitm@n
    Üdv!

Mondtátok,hogy van olyan "ugrálós" kocsi,aminek pattog az eleje,na az melyik szigeten van? Azt írtátok,hogy piros,de nem tudom hol keressem,mert csak most töltöttem le az elmentést.
    Szal mi a sziget neve,ahol ilyen kocsi van?
  • silanor
    Csacsi: ha nem tudod megszereltetni/lefesteni a kocsidat akkor menj el a home helyhez es save-el majd toltsd vissza es akkor mar nem kerget senki.
  • Randal
    hogy tudtad beállítani a 4 megát az alaplapodon?
  • [Walaki]D`Lair
    Honnan lehet leszedni? Egyik haveromnak megvan PS2-re és múltkor kipróbáltam. Na azóta beleszerettem :DDD Ja! És hány MB?
  • Borg
    kurva gta3 baz, pár napi játék után most már nekem is folyton lemegy 7-9FPSre is sok helyen.. aztán restartolom és megint jó egy darabig.. főleg az új városrészekben, ha messze ellátni..
  • Hmuda
    A crack fix nemtom hol van, én is úgy szedtem le a SG ftp-rül. Amúgy bill.
  • Hmuda
    Vagy nagyon gyors járgánnyal vagy egy batár nagy állat kocsival (kamion, szemétszállító, katonai csapatszállító) legyél.