GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
az van hogy listening... kell vmit még csinálnom?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Hello itt vagyok csak ebédeltem. Ráböktem a launch serverre, az ip 62.77.226.123

M@TriX
Amúgy elméletileg az ASE támogatja a szervereket, szóval ha valaki talál alami jhót, akkor lökje be az IPt, de jó lenne hazai, hogy legalacsonyabb pingel nézhessük meg megéri-e vele foglalkozni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
remélem addig beindul egy szerver. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a forma 1 idõmérõig nézegetem majd a topicot, utána csak 18 óra után leszek.

M@TriX
nekem fennt van a realmod. Azzal sokkal jobb a gém. De elõször nézzük mennyire mûködik, aztán meglátjuk. 😊

M@TriX
sztem nézzük meg az ADSL-el

M@TriX
vagyok

KG21
csináljak szervert? Szar ADSL-em van csak.

Carlos
ittvagyok

Þór vígi þessi rúnar

KG21
feltettem egy szûz gta3-at és jónak tûnik😊
Nem akar senki játszani?

KG21
nekem van kedvem játszani, de megy ez úgy is hogy a realmod fennt van?

M@TriX
jaj el is felejtettem szólni. megjelent a 0.3b-s verziós MultiTheftAuto!!!
Játékhírek.hu

Itt megbeszélhetjük, ha valakinek van kedve. Nagyon kíváncsi vagyok.
Már küldöldi szefveren voltam, de nagyon laggos volt.
Remélem ha hazai pályán próbáljuk ki, akkor nem fog. Ha mégis akkor várhatjuk a köv verziót. 😊

Egy kis segítség ha valakinek kell:
- letöltöd, felinstallálod a GTA3 könyvtáradba
- launcher.exe
- GTA3 MTA gomb
- elndul a gta3 is, indíts egy új játékot. Pajd amikor látod a please feliratot és köröz a városban a kamera, akkor alt-tab-al lépj vissza az elindult szerver részhez. a szerver IP-jét kell beírni a megfelelõ helyre, és connect.
aztán alt tabbal vissza és bandát kell választani..
ha már 4-en tudnánk játszani lagzás mentesen akkor én meg leszek elégedve. 😊

KG21
Nyomok egy utsót a Supráról kissé szolidabban.

KG21
Nem semmi cuccok vannak a merci csomagtartójában😊

M@TriX
na ez az a chrome effekt amirõl írtam. Nem rosz.
Amíg nem voltam itthon 90%-nál elbdott a link. Grr.
MOst nézhetek másikat... 😊

KG21
ezek is jól festenek

KG21
Egyes autók kifejezetten szépen csillognak

M@TriX
Basszus! Úgy tûnik nincs elveszve a GTA3. 😊
Megjelent az 1.1-es RealGTA és lassan a multirész is!!
Ha a srácok meg tudnák csinálni, hogy átültetik a VC újításait a GTA3-ba, akkor nagyon király lenne. A modernebb járgányok tutibban bejönnek. 😊 Meg a motorskint is le lehetne cserélni egy DUCATIra, HONDAra stb. 😊
persze megint sok dolgot lecseréltek:
infó: Játékhírek.hu

Már csurog nekem, majd képeket is feldobok. Ha valakit a leírás nem gyõzne meg. 😊

M@TriX
Egy kis új infó a MultiTheftAuto-ról:
Játékhírek.hu

The Garrett
www.gamecopyworld.com

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok Csak azt szertnem kerdezni hogy honnan Tudok Leszedni 1.1 es NOCDes Cuccot?? Koszi Butch
A GTA 3-at?
Tudja valki honnan lehet letölteni?
Ramore
up
KG21
Köszönöm

M@TriX
csak annyit tudok, amit a Játékhírek.hu-ra is kiteszek. Amúgy új infó, hogy a GTAVC-hez is elkészítik a Multiplayert és már készen vabnnak a szerver oldali programmal.
Most szerintem egy csöppet majd csúsznak, mert megjelent VC és azt nem szabad kihagyni. 😊

M@TriX
Elnézést aki számított az FPS gyorsító progira!
Most pótolom ezt az ígéretet.
A .zip-ben van egy "segitseg.txt", abban leírom, hogy nekem milyen beállítással mennt.
Jó szelet!
Link: 3DAnalyze.zip(0.5M😎

U.i.: amúgy nekem pont Gef2-nél segített a legtöbbet.

gyraph
Matrix!
Nincs valami friss info a Multi theft auto-ról? THX

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

KG21
Nagyon kéne az a szûrõ, mert szaggat ezzel a szar gef2-vel. Küldd el légyszi!

M@TriX
ahhoz nem az 1.1-es patch kell..

hen-tes
ez kész 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Oppá, bocs a floodért 😛

Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására..

Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására..

Manta
Hihetetlen...
M@TriX
ott is kapsz majd missziokat.
Amúgy ha felette mennek emberek akkor azok sikoltoznak. 😊

a 2.szigeten a parkba a wc mi cél szolgál azon kivul hogy nincs ott senki,és mégis hallom a hangokat,sõt ha lovok még sikoltoznak,
szoval ez mi??
Ramore
Csak lenne már tényleg full magyar nyelvû ez a király patch!
KG21
Az lehet, hogy nekem is segítene.
Elõre is kösz.

gyraph
😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
Hát lehet, hogy az ATI miatt van. De majd feltöltöm a progit, aztán hátha azzal menni fog...

M@TriX
amitõl más néven írsz be, attól még mindenki tudja, hogy te vagy. 😊
Amúgy vettük, hogy le lehet tölteni. 😊

Patesz
Vidkártya: ATI RADEON 9000

M@TriX
jaj a grafkártyát nem írtad le. Amúgy elég korrekt, mondjuk az 1Ghz proc a leggyengébb láncszem. De írd a vidkártyád is. Valahol van egy 3D szûröm, ahol effekteket lehet ki/be kapcsolgatni. Én anno a Gef2-esemmel így gyorsítottam be a GTA3-amat. Majd megnézem a CDimet..

Patesz
1 Ghz, 56 Giga, windows xp, dx 9.0, 512 MB RAM

M@TriX
ird le a konfigot és az oprendszert

Patesz
Arra, hogy a játék ne szagasson nincs valami crack vagy valami más?

M@TriX
hááát.. alakul.... 😊

CSOCSO
mikor jön már a 3 as multi??