Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nekem nagy a faszom. Igaz píécsdíje nincs. Ja várj, ezt nem kérdezte senki.. <#nyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DarkHorSe
En mar befejeztem😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Random_
Nem gondoljátok, hogy át kellene költöznötök egy másik topicba?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Húha, ez teljesen igaz. Totál elcseszett vagyok. Bárcsak tudnád milyen "ciki" kollégáim vannak phd végzettséggel. Ja várj, ezt te honnan is tudnád? <#nevetes1><#taps>
ozimak
Ha nem érdekel, akkor minek írtál véleményt róla? Valamint ha nem érdekel akkor gondolom csak körvonalakban an fogalmad arról mi folyik ott. Mellesleg megemlíteném, hogy az ilyen "szánalmas idióták" miatt nem kell most neked is mondjuk egy szénbányában, csákánnyal a kezedben, egy szovjet pártkatona géppisztolyának csöve elõtt(átvitt értelemben) éhbérért robotolnod. Ezek az emberek nem állnak be a sorba azért, hogy a politikusaik még több bõrt le tudjanak róluk húzni. És igen, inkább rombolnak és harcolnak, mint hogy tovább éljenek nyomorúságban. Ezeknek az embereknek jobb állva meghalni mint térden állva élni. Ezek... ezek a "szánalmas idióták"...
Szerinted mitõl lesz nekik jobb? Eddig is korrupt és befolyásolt választások voltak, ezzel tisztában vannak. A demokratikus megoldások ide már nem elegek, mivel a kormány lépései nem a nép akaratát szolgálják, és nem is hagyják azt érvényesülni. Ezek után szerinted tovább kellene csöndben viselniük mindent, és hagyni hogy a politikusok saját meggazdagodásukra használják föl a nép, az emberek életét. És még véletlenül se keverd ezt össze az mtv székházas tüntetéssel, ha nem akarod magad még jobban elásni. A két tüntetés(bár ez a mostani már nem tüntetés) indoka egyáltalán nem ugyanaz.
passatgt: Ha tegyük föl neadjisten a te legjobb barátodat is mellõled lõnék ki a rendõrök több tucat társával egyetemben, te sem sokáig hezitálnál abban a hévben hidd el. A másik lehetõséged, hogy elfutsz... Itt már nincs isten és nincs ember... "Egy 21 éves, a tüntetéseken önkéntes ápolóként dolgozó lány a csütörtöki összecsapások egyik áldozata"
The Protector
Szerintem mellõzzük a személyeskedést és a pöcsméregetést.Privátban lehet szerintem szerelmeskedni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez igazából annak a cukormázzal kenegetése, hogy képtelen vagy megkülönböztetni a fantasy irodalmat a valóságtól. Ami egy mûszaki diplomával a zsebedben még sokkal cikibb, mintha tanulatlan parasztként tennéd ugyanezt.

Az érdeklõdési köröm hatalmas. Illuminati, gyíkemberek, alakváltó emberek, ufók, összeesküvés elméletek, gagyi found footage horror filmek.... Az agyam annyira jól fejlett, hogy mindent befogad, feldolgoz, aztán elraktároz. Ez különleges képesség, mint mondjuk, hogy a pókember képes a falon járni!
Egyrészt azzal nem vagy nálam elõrébb, másrészt a jelek szerint kurvára nem érdemled meg, ha ilyen Nostradamus-féle faszságokat így beszopsz.

DarkHorSe
Kit erdekel hogy milyen helyzetben van az orszaguk, mas orszag is van rossz helyzetben megsem basszak szet megjobban. Szerintem meg igen, az emberek nagy resze szanalmas idiota. Foleg azok akik most az utcakon rohangalnak, gyujtogatnak es szetbasznak mindent es azt gondoljak hogy majd ettol barmi is jobb lesz. Mondjuk ugyan ezt gondoltam amikor a fogyatekosok a tv szekhaznal ordibaltak 😄 Reszemrol befejezve. Peace 😄

Ez lemaradt:

Lehet, hogy elhasaltam, viszont veled ellentétben én összeharácsoltam egy mûszaki diplomát. <#nevetes1>
Tudod, pont errõl szól a rettegés, hogy elképzelsz valamit, aztán nagyon szeretnéd, hogy ne történjen meg. Miután ezt csinálod, nehéz lesz letagadni...

Nostradamus meg egy instant IQ-teszt, amin csúnyán elhasaltál...

ozimak
"Ha nem ertetek egyet... "
Már ne is haragudj, nem(csak) személyesen rád gondolok hanem inkább itt mindenkinek szól:
Aki nem tudja pontosan mirõl is van szó, az inkább maradjon nagyon nagy csöndben! Itt egyáltalán nem az egyetértésrõl van szó... azt a tömeget már nem holmi "egyetértés" hajtja, hanem az elkeseredettség. Az országuk gazdaságilag szarban van, az emberek rosszul élnek, miközben a politikusaik eszméletlen vagyonokat halmoznak föl, olyan szinteken van a korrupció, hogy elképzelni is nehéz. Pontosan ezért van az, hogy már az ellenzéki pártoknak sincs befolyásuk a tüntetõkre. Itt "éhezõ" emberek elkeseredett forradalmát láthatod! Szerinted ha csak annyiból állna hogy nem értenek egyet a politikával, akkor nekimennének a felfegyverzett rendõröknek? Ennyire azért ne nézd hülyének az embertársaidat. Mert ezzel még a saját 56-os(és többi forradalmár) felmenõidet is megsérted(ha vannak)! A lényeg az, hogy itt sokkal többrõl van szó... nem holmi "kisebb embercsoportok elfajult tüntetése" zajlik. Fél (nyugat)Ukrajna már most nem ismeri el a kormányzatot, hivatalos szinten. A Kijevi polgármester is így fogalmazott: "Átállok az emberek(!) oldalára!" Õ is megtagadta az utasításokat és kilépett a kormánypártból.
passatgt
a tüntetõk meg vizipisztolyoznak gondolom...

DarkHorSe
Ja peace van, szemelyeskedni nincs kedvem bocs, de jo rohogni az ukran idiotakon.

plu604
liberális csöveshippi detected 😄 peace brother

DarkHorSe
Ha nem ertetek egyet akkor egessetek fel a fovarost meg lovoldozzetek le egymast. Az mindent megold <#banplz>

Kmarha
látom értitek a topic célját!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én azt nem értem, hogy honnan a rákból szedted azt, hogy én rettegek. Azt írtam, hogy nem lenne jó ha háború lenne, reagálva az indexes cikkre. Te ezt úgy értelmezed, hogy én a monitor elõtt rettegek, rágom a körmöm. Az viszont igaz, hogy nem tartom teljesen ostobaságnak az általam már legalább 10 éve olvasott megjósolt dolgokat. Legalábbis nem mondom rá, hogy hülyeség. Mellesleg, itt te vagy az aki valójában retteg, csak bizonyítást akarsz, hogy más is. Nincs ezzel probléma, egy szál se.
Sippie
hát nem tudom, mi van akkor ha gyõznek a tüntetõk? Akkor az átállt rendõr akár rendõrparancsnok is lehet az új vezetés alatt, nem?
Nem, ez azért no comment, mert igazából egyetlen értelmes érved nincs arra, hogy miért kéne bárkinek is itt rettegni.

Esetleg beszéljünk arról is, hogy a rettegés maga mire jó, hogyan visz közelebb egy helyzet megoldásához?

Fresh Duke
Don't feed the troll.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Ez a szakma része. Ne akarjon rendõrnek menni olyan, aki szeret tüntetgetni. (Ahogy például zongoramûvésznek se menjen olyan, aki téglákat akar tördelni.)

Ez már teljesen a no comment kategória.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

DarkHorSe
Nyugodtan oljek csak meg egymast, szanalmas idiotak.

ha ez így megy tovább polgárháború lesz....fegyveres harcokkal....már így is több ezer fegyvert szedtek a tüntetõk és csempészték Kijevbe.....

The Protector
Ez igaz.És mit választasz,azt,hogy egy életre elvágod magad a saját szakmádtól,mert nem csak ott hanem azok után te sehol máshol nem lehetsz rendõr.Aztán jön a megbélyegzés stb......

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
A rendõr is tüntethet. Csak akkor nem sokáig marad rendõr.

The Protector
Hát igen.Az milyen ratyi lehet mikor TE vagy a rendõr és egyetértesz a tüntetéssel de neked mégis a másik oldalon kell lenned,parancsot teljesíteni.

Ott vagy? Rád lõnek? Hódító háború készül, nem polgárháború?

Rettegj csak, tényleg megalapozott, tökéletesen!

Azt meg elhiszem, hogy minden normális ember ilyen, az ostobaság a norma.

Szabi
technikailag értem hogy miért, csak emberileg nehéz feldolgozni

"Nulla tenaci invia est via"

The Protector
Büntitopikba nézz át.Többen is írtuk,hogy kisagyat lõnek.Ott én és egy kollega is kifejtettük,hogy miért.

Szabi
a legcsúnyább, hogy a mesterlövészek fegyverteleneket (18+++++) is nyakra (18++) és fejre céloznak..

Hülyeség a jelenlegi helyzet? Rettegek? Minden normálisan gondolkozó ember retteg ilyen esetben. Te egy rendkívül primitív ember vagy. Mondjuk, ez humoros és aranyos is egyszerre.
ozimak
Már nincs... éles fegyverekkel lõnek egymásra. Reggelig tartott a tûzszünet. Már 50 körüli halottról is beszélnek. Mesterlövészek véletlenszerûen a tömegbe lõnek sõt, célzottan orvosokra, ápolókra is!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Heh, ha így lenne... De csak maszturbarettegni szeretnek, igaziból nem.

Szabi
állítólag tûzszünet van.. gyakorlatilag a mesterlövészek ma eddig több tucat civilt végeztek ki..

The Protector
Az emberek imádnak rettegni😊

Nincs jobb dolgod, mint hülyeségeken rettegni?

mert értékes a kárpát <#kuss>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
A kifogyhatatlan elemozsia

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nálunk elsõ osztályu népbutítás zajlott és nagyon szétrobbantották-megosztottá tették a polgárokat....jobb,bal,liberális stb.

különben is egybõl náciznának meg huligánoznának ránk amint bevernénk 1-2 politikus képét.....akik zsákszámra lapátolják ki a lóvénkat

itt is így kéne!
Remélem nem lesz ebbõl háború. Ilyenkor mindig az a Nostradamus jóslat jut eszembe, hogy a harmadik világháború keletrõl indul... nagyon nem kéne!
vegicsek

mennyire igaz tejóég

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.