Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, tudjuk, hogy miattad törtek ki a felkelések Ukrajnában és miattad van éhínség is Afrikában. Követelem, hogy ezért nyilvánosan akasszák ki a használt alsógatyádat a városháza tetejére!

★★★★★

Látom az OFF az megy itt már jó ideje. Én azt nem értettem minek van az folytatva, mellé meg nem sok thread-releváns tartalom. Talán azt írtam, de közben a read only módra gondoltam. Az idõ vasfoga meg sok gyenge emléket elkoptat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jazzy
sose értettem minek írja be valaki megsértõdve hogy szevasz fórum rohadjatok meg soha többé nem jövök ide vissza, aztán visszajön és ugyanazt folytatja
Elõbb odafigyelni és csak aztán köpni. Köszöntem :3

Én csak a lentebbi hibás beillesztést javítottam. Remélem nem rajtam csattan _megint_ az ostor.
SigS
Rohadt vicces...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ezt akarta az úr:
picket

ಥ_ಥ

Szabi
10percel elõtte azt írták ki hogy meghalt.. majd törölték azt a posztot és utána írták ki ezt

"Nulla tenaci invia est via"

Hixer
Ki szerint halt meg? Mer eszerint nem.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Szabi
link másol, majd kérdõjel a végére..

BBird
Õõõ... mármint nem tölti be a képet oder what? :-)
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#taps>
BBird

Ez megfelel? :-)
mégvadabbdisznó
Mondja ezt aki délelõtt óta itt nyomja a rizsát... <#mf1>

Nos lehet hogy te valóban jól élsz

De szép bauxit, honnan van?

BBird
:-DDD Ez hatalmas, rég röhögtem ilyen jót... Ja várj, eltévedtem... HOL A VICCES KÉPEK szoba? Kérem vissza!
*egyéb 😊 Nincs valakinél elfekvõben egy thai ladyboy gif? <#guluszem1>
BenedekFeco
Mi folyik itt már megint...

Off Off hátán :C
Ja, meg az is elég érdekes, hogy "Oké, hát hanyagoljuk el a világnak azt a nagyobbik részét, akiknél gazdagabbak vagyunk, és akkor nézd! Mi vagyunk a legszegényebbek!"

Van idõd számítógép segítségével az interneten panaszkodni róla. Úgyhogy: DE.

mégvadabbdisznó
"mi szegény, szerencsétlen, a föld népességének leggazdagabb 5-10 százalékába tartozó nyomorultak."

viccelni teccik?

tekintve hogy több mint 1 milliárd ember él teljes mélyszegénységben vagy éhezik a világon, csalóka az a kijelentés hogy "leggazdagabb 5-10 százalék" mert ezeknél könnyû gazdagabbnak lenni, õk kevesebb mint 1 dollárból élnek naponta... itt még a szociális segély is több, de ez nem azt jelenti hogy hû de jól élnénk

De szép bauxit, honnan van?

QuippeR
szellemileg vagy lelkileg vagy elnyomva, bubus?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Bokafix2
Igen... mert kizárólag anyagi értelemben lehet csak valakit elnyomni (double facepalm)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Ungváron átállt a rendõrség. Több ezer tüntetõ elõtt fogadtak hûséget a népnek. Nyugat-Ukrajna amúgy stabilan az ellenzéké, szerdán már Ivano-Frankivszkban és Lvivben is átálltak a rendõrök. (MTI)"

Nyilván nem az elsõ pillanattól kezdve lesz melletted a rendõrség, vagy katonaság. Páran "lelövették" magukat, de talán nem hiába.
DarkHorSe
<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

QuippeR
várjál, elmorzsolok egy könnycseppet, mer' el vagyunk nyomva. mi szegény, szerencsétlen, a föld népességének leggazdagabb 5-10 százalékába tartozó nyomorultak.

ozimak
Pontosan jól mondtad! A mai politika sem jobb! Demokrácia addig van, amíg tart a szavazás. Utána már kormányzás van! Csak Ukrajnában valahogy "megragadt" a kormányzás 😊
Hát ilyen ez, amikor érvek nélkül akarsz vitatkozni.

most meg másoknak a rabszolgái... álomvilágban élsz ha azt hiszed a mai politika jobb

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem, az a helyzet, ha nincs melletted legalább vagy a katonaság vagy a rendõrség, akkor nem forradalmat csinálsz, csak lelöveted magad.

QuippeR
nézd, én is a békés reformok híve vagyok, de még ma is mindenki a rómaiak rabszolgája lenne, ha így gondolkoztak volna õsapáink.

neeeeem! szivunkben orokre elni fog!!! ki a szar ez egyebkent?minek ment oda?kifog addig kenyeret gyurni meg ajpodot ossze ragasztani a gyarakban.. ?!?tenyleg csak huligankodnak a front vonalban levok.. sajat embereik csititgatnak oket,de mindenki csak bekattan. nezd meg a videokban. akkor menjen ki mindenki az utcakra egyszerre,es adjanak egymasnak viragot,es legyen mar vege inkabb.
Sippie
szóval az 56-os forradalmárokat is leidiótázod? Te hazaáruló!! 😛
... amelyek a magyar közszolgálati média tájékoztatása szerint csak a tüntetõknél lehetnek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szabi
a 20perces hírek szerint még nem, az egy perces hírek szerint már igen..

szerk: magyar Euronews-on is bemondták az elõbb

nem halt meg.
DarkHorSe
Vissza kell fizetni a hitelt, mit kepzelnek! Kamatkockázat? Hát az meg micsoda???

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Láttam én már ezen fórumon pár dolgot, elküldtek a fenébe engem már 10 éve is, de ez azt hiszem mindent visz. <#nevetes1>
Szabi
meghalt a 21 éves ápoló csaj is, nyugodjon békében... mesterlövész szedte ki õt is egy lövéssel.. 😞

18+ a ruházatából is látszik hogy gonosz idióta terrorista volt...

A k**** *****, hogy lehetsz ilyen beszûkült, agymosott f@sz?! Az ilyenek miatt fog szopni ez az ország, meg most is az ilyenek miatt szopik, mert egy beszari kis pöcs vagy, a gép elõtt érzi magát biztonságban! Remélem egyszer eladósodsz a többi emberrel körülötted, és akkor is ilyeneket fogsz mondani! Fordulj fel!
Hol nem szarom le, hogy még mennyi idiótát ismersz, akik kiseggeltek valahogy egy doktorit? Szemmel láthatóan a papírt nem a tiszta, racionális és kritikus gondolkodásmódra osztják, pedig annak kéne hogy legyen a mûszaki érzék alapja.
Tekintélyelvet magasról és taccsanósan fosom telibe. Ha valaki hülye, akkor felõlem bármennyi papírt lobogtathat.

Azt nem értem, hogy érvelési hibák halmozásával hogyan próbálsz kimászni egy érvelési hibákkal ásott gödörbõl? Gondolod menni fog, nem csak még mélyebbre ásod magad?