Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
STEVE AOKI!!!😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

NandorHUN
Headshot ... de amugy ebbõl mit akartak volna kihozni? 😄

a.carkey
Ez videoban?

A medve nem játék.

QuippeR
én olyan kokárdát hordok, amilyet apám is hordott, meg elõtte az õ apja. ha ez valakinek nem tetszik, arra én magasról teszek.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

😄DDD

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sippie
mé nem verted még õket össze? Ezé gyúrsz vazze?
mcmoha
Tatusnak hogy tetszik. <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Persze, semmi baj hogy a nemzeti ünnepünkön összekeverjük a magyar kokárdát az olaszokéval...

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

ti a rossz idõjárás miatt nem mentek ki az utcára, mi meg azért nem megyünk el bármerre ünnepkor, mert a cigók nézik az utcasarkokon hogy ki megy el otthonról 😊 Magyarország jobban teljesít!
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jojobaba
jó tényleg aki ilyen marhaságon fennakad az egye csak a sonkás szendvicset keccsöppel rajzolt árpádsávval.. ostoba barom
kurvamindegy melyiket hordják.. csak azt ne hónapokig tegyék

Fresh Duke
Én konkrétan most látok elõször olyan kokárdát, ahol a zöld van kívül. <#ticking>

A heavy cost. I pay it gladly.

QuippeR
maradjunk annyiban, hogy aki ilyesmiért képes másba belekötni, az nem normális.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

bajgunar
Szinte mindenhol kifordítva használják a "nagy" magyarok, azt a helyes színsorrendet, összeállítást nem ismerik. <#rinya>
Használjuk helyesen a kokárdát! De mi a helyes?
The Protector
1st. torrenten meg kifordítva van a kokárda😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

FalseHeLL
www.google.hu

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Ez mi?

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

szucsy89
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

robotnyk
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy régi vinyó slave-nek (másodlagosnak az IDE kábelen) van jumperelve (kis fehér biszbasz a tûkön).

Fresh Duke
Feltételezem 12 évig Slave-re volt állítva a HDD.

szucsy89
Nem értem, valaki elmagyarázná? (A filmet ismerem.)
BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ha tehetem én is korábban elindulok, csak akkor nem kívánságmûsor volt melyik vonatot érem el 😊. Viszont volt olyan ismerösõm aki a késõbbi vonatról csatlakozott hozzánk...na az már tényleg olyan ,hogy...
Törölt felhasználó
Én 3 órakor akartam elindulni nem láttam én se semmit, de mikor láttam az idõjárás jelentéseket, akkor azt mondtam, hogy itt ha hirtelen 20 centi hó lesz, akkor meg fog halni minden. Elvégre ha 3 centi hó leesik Magyarországon, meghal a közlekedés, akkor mit várunk még többtõl? Ezért inkább már 15-kor nem indultam el, hiába volt "jó" idõ. Nemhogy 17-kor?!
BenedekFeco

Hirtelen nem esett le ,honnan jön a víz meg a tenger 😄 Tudom, tudom a vonaton nem kalóz van...de a mai napig várom ,hogy Sparrow kapitány kezelje a jegyemet egyszer
The Protector
Mit keres vonat a tengeren?És hajót miért busz megy menteni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mcmoha
Hát az, hogy ennél a Simonnál a házkutatás során találtak egy hamis Bissau-Guineai útlevelet.

Mikor én elindultam még semmi nem volt, egy kis szél (17:02-kor), csak az elõttünk lévõ vonatra rádõlt valami pózna így mi is ott ragadtunk...Az átlagosan másfél órás utam 14,5-re nyúlt. 1 buszt majd 3 tûzoltót is küldtek az összes árokban végezte, aztán közölte a kalóz ,hogy ennyi többet nem küldenek mert minek.
BenedekFeco

Törölt felhasználó
Én is voltam olyan "szerencsés", hogy Gyõrbõl nem indultam el Miskolcra, mert felmentem a netre indulás elõtt és láttam hogy elég szar idõ lesz.... -_-
Törölt felhasználó
Én ezt a képet nem értem, azt tudom, hogy ez egy pankrátor a képen, de am nem tudom mi a poén...
allock
:ASD

ez a csávó aki a képen van, vmi pankrátor úgy rémlik

#hhwnd

Aha kicsit sem látszik hogy fotosop kilóg a képnél az eredti széle : D
Fresh Duke
Sex: F -> Férfiakkal szexel? <#ticking>

mcmoha
F=férfi. <#banplz>

Palinko
Sex : Female . nincs több hozzáfûznivalóm 😄
mybad, de személy szerint semmilyen hírcsatornát /portált nem követek jó ideje mivel csak a negatív sz@rt tolja az összes ami meg nem érdekel. Ami meg olyan dolog úgyse lehet elkerülni a neten.
Ezek szerint te azon szerencsések közé tartozol aki tavaly otthon töltötte a márc 15-öt és nem vonaton, autóban
AnarchoiD
?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.