Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
#329455 na az is fix, hogy mostantól direkt mindenhol így fognak parkolni "csakazértis". ha oda lett volna írva, hogy legközelebb igazi festék lesz, akkor esetleg átgondolnák.
Nem mellesleg, mivel itthonról kb fél óra alatt bent vagyok a munkahelyemen, tök leszarom ;DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
s ha ez megvan,akkor most képzeld el hogy az emberek fele még annál is hülyébb!
ez a taktika mindig bejön,ha szomorú vagyok <#gonosz1>#gonosz1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Elmenjek szavazni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Swedish people are albino monkeys
★★★★★
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Van egy házaspár akinek van 4 gyereke. Anyuci felelõtlenül veszi fel a hitelt és megvesz mindent amit a gyerekek kérnek, míg apuci próbál addig nyújtózkodni ameddig a takaró ér, ezért õ összehúzza a nadrágszíjat. Aztán ebbõl viták is vannak míg végül megkérik a gyerekeket hogy szavazzanak, hogy anyuci intéze a család pénzügyeit vagy apuci. Szerintetek a gyerekek kire fognak szavazni és vajon melyik a jó döntés?
Sajnos a nép is úgy gondolkodik és szavaz, hogy neki konkrétan rövidtávon melyik a jobb. Nagyon kevesen gondolkodnak hosszútávon és globálisan. Nem is tudnának, mert a legtöbben nem értenek hozzá. És mivel ez a nép dönt, ezért a politikusoknak ezt kell kiszolgálni ha vezetõk akarnak maradni. Ez pedig egy fundamentális hiba a rendszerben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha anyádék tartanak el, és õk szarabbul élnek te nem fogsz attól szarabbul élni?
Szerintem aki szavazhat annak el kéne menni szavaznia, az már más kérdés, hogy van-e kire.
Igazából azt sem tudom mi a különbség egy füves tizenéves és egy alkoholista 50-es szavazata közt. <#nemtudom>#nemtudom>
Egy tükröt próbál tartani a társadalomnak és sajnos van is benne némi igazság.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy, ha már rendõr az illetõ, lehetne egy kicsit határozottabb kiállása, és nem a tökkelütött szerepét kellett volna eljátszania. Ha közölte volna, hogy "oké, most igazoltatunk, mert úgy tartja kedvünk, aztán menjenek Isten hírével, de ha felfordulást okoznak az adott helyen, akkor megy szépen az eljárás", vélhetõleg megspórolt volna némi önlejáratást, és elég sok idõt.
Vicc ez az ország....
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kapsz egy hülye parancsot a Fõnöktöl és a szabályok szerint kell eljárnod.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nicolaj Costerwaldau - Nikolaj Coster-Waldau
Nicko Ferman - Nick Offerman
kb. csak a nevek vannak a posztban és azokat se sikerült helyesen leírni...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Per Aspera Ad Inferi.