Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

sz4bolcs
Lol. Legrosszabb közéleti rémálmom, hogy most kitalálja valamelyik gyökér politikus, h. milyen jó lenne az ukránoktól földet követelni. Hogy lehetnek ezek ekkora idióták?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nohab
Ezek nem trollkodnak, ezeknek ez a vallása. Itt van két önjelölt szakértõ.

Oberle Gábor

Madocsai András

Természetesen Gáborka keménykedik facebookon:

Ha pedig a szellemi színvonalukra vagy kíváncsi, akkor ajánlom Madocsai videóját 30. percétõl.
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti

tutituti
😄DDDDDDD

na ez most telibetalált akár a gyíkemberhold

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#gonosz1><#hehe>
Sippie
haarpchemtrailantenna... már én is hallottam róla, ki is bicsaklott a bokám, mer amíg néztem addig beleléptem egy gödörbe. Szemét egy mocsok dolog ez, és tudjuk kik állnak emögött is! pontosan!4
tutituti
ma láttam egy antennát.nagyon szomorú lettem.ez lehet hogy a chemantenna mûve?

Annak semmi értelme. Gyere a sima NWO-ba alázni a hülyéket! Sokkal szórakoztatóbb. 😛 Meg amíg velünk foglalkoznak, addig sem a hülyeség terjed.

na...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igazából, a második miatt mehetne a játékos fórumok 90%-ba

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ideje lenne már nyitni egy anti nwo topikot 😄
RAZOR27
Az egyik kondenzcsíkos képnél "A repülõgép mióta megy X alakban???" kiköptem mindent 😄DDD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dark Messiah
Under The Dome 😄

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Subakka
Ohh az emberi fantázia és tudatlanság hatalmas kombókhoz vezet ...

&#3232;_&#3232;

HTS s3rg1nh00
mindig könnyebb az embernek valami bõdületes marhaságban hinni,mint beismerni hogy esetleg õ volt a hülye (pl.kiment szürkületben és megfázott a torka,nem megfelelõ étkezés stb.)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
Ezek bazmeg félnek az antennától :ADADDASDDSA
Törölt felhasználó
Azért ez meredek.... Tudom hogy vannak titkos társaságok, meg hogy léteznek bizonyos szintû összeesküvések, de ez már durva... Tény, hogy bármelyik rádió adó antennába beletelepíthetõ ma már akármilyen sugárzást kibocsájtó cucc, de minek csinálnák. Elég ha az ember nézi a tv-t és már attól agybeteg lesz... Egyébként ezek a kondenzcsíkok, hogy csak az utóbbi idõben tûnt fel a sok hülyének... Pedig 20 évvel ezelõtt is nézegettük õket.. Most meg nyilatkozza az idióta, hogy nem is csodálkozik, hogy 2 napja fáj a torka....
Nekem nagyon úgy tûnik sajnos, hogy teljesen komolyan gondolják. Innen lehet csemegézni.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Fresh Duke
Valamire mindig kíváncsi voltam. Ezek direkt trollkodnak, játsszák a fejüket (mint itt egyesek)... vagy ezek tényleg nem komplettek, és tényleg kiengedik õket az utcára? (Vagy az elmegyógyintézetben van internet?)

A heavy cost. I pay it gladly.

ezt már nem hiszem el 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tomsolo
😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pedig csak két egyszerû magyarázat lehetséges.

1. Pataky Attilát épp meglátogatták
2. CN pörgõrúgás
bölcsesség level over 9000

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

passatgt
elromlott egy radar

Sippie
hát és Debrecen? És Miskolc? azok nem alakítják? Ugye ugye, illuminati van a dologban.
Egy baszott nagy város ahol teljesen más a hõtérkép mint kint a pusztán. Természetes, hogy alakítja a légköri mozgásokat a város felett.

Roger6
Már hívom is Molnár ef Árpádot! A rohadt életbe!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fresh Duke
Nem mind, csak a nyíregyházaiak. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Nohab
HAARP, MINDMEGHALUNK !!!!!44
Sippie
tuti chemtrail... itt a bizonyíték. Már látom is!
ozimak
<#taps><#eplus2>
PLaci
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

😄
BenedekFeco

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BenedekFeco

BenedekFeco