Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Heheh, remélem, több is lesz 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

sz4bolcs
Milyen hajlékony lába van 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

tommygear
tigeroo
Mr. Pickles, a sátánista eb kalandjai 😄
BenedekFeco

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dave9004
ja vagy mikor húz ívet a vezeték a vonat fölött 😄
theone91
Amikor ilyen scumbag fejet vágnak közben, akkor remélem legjobban hogy leesnek. Hol vannak az ilyen összeállítások? Mikor leesnek és meghalnak? Annyira fasza lenne már végre egy.

tutituti
azért mennyire okos állat a kutya.
nagyon jó volt 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

sz4bolcs
Borzalmas 😄
Üdítûek azok a részek, amikor a vonaton ugrabugrál.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szabi
50mp-ig bírtam.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
elképesztõ
nekem két méter magasan már remeg a lábam...
<#csodalk>

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tigeroo
szerintem nem fake, egy dobásába több kilojoulenyi energia van, paks 2-ben õ fog áramot termelni szobabiciklivel
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

theone91
Ezeket a videókat direkt csinálják olyanra, hogy távolról leessen hogy fake és és valami elcsépelt viral-kampány része?

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

SzirmosSzisza
teljesen jogos 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Egyenesen a cikkbol,csak neked..ne faradj

"...amely felismerte egy szolgáltató rádióhullámú hálózatát"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
Eredeti: Három Kismalac zenekar, kb. 2011

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Mi volt az adó, hogy kétirányú legyen a rádiókapcsolat? Csak vevõvel nehéz netezni még...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
a hvg.hu lógóból és a vimeoból ezt sikerült kiokoskodnom,hátha megtalálod a 36 oldal valamelyikén.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Összerakott egy jelfókuszáló antennát - ami szvsz nem egy nagy was ist das, ha láttál már élõben antennát (mindenki látott) - ezen felül használt egy sniffert. Nem degradálni akarom az ürgét, de ez nem egy atomfizika - holott sokan úgy állítják be.
baaka

Hi!

A cikkhez kapcsolódó videót ha valaki ismeri linkelje már be legyen oly kedves! Ezer hála!!<#worship>

repvez
ÉS az ilyen emberek munkanélküliek és még be is börtönzik õket 😞 inkább állást kéne ajánlani valamelyik IT fejlesztõ cégnél neki.
Mint ahogy Usákoknál pár hackerrel tették.
RAZOR27
jajj a kommentek alatta. A "védelem" valószínûleg egy spártai fallal ért fel.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

mûszaki zseni... díjat neki!

mennyi egy olyan konzerv? <#miaz>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BenedekFeco

NandorHUN
Legjobb partyfotók:

Lazarus
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”