Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Colbert elvett tolem ennyi napot ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(plusz néhány 13 ezer részes, még futó szappanopera-sorozat 😊 )
A lentin ahogy nézegettem inkább a "rendes", tévésorozatok vannak fent, nem a szappanoperák.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
dragonballz 5 nap 1 óra 15 perc, aminek a fele pöcsméregetés "erõsebb vagyok nálad - haha nem, én vagyok erõsebb nálad - elég a szavakból, bizonyítsd be! - pifpufcsitcsatdirrdurr - ez még csak a bemelegítés volt"
x akták 8 nap 10 óra... egyszer ezt is nekiültem végignézni elejétõl végéig, közepe táján valamiért abbahagytam...
jóbarátok "csak" 4 nap 22 óra, azthittem több... de végülis valóban, rövidek a részek
barikközt nincs benne 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De inkább amolyan egyéb, dafuq did i just watch
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintem ez nem trollkodás. Ez béna. (ez meg cuki)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A házasság jogi dolog, a vitás kérdések eldöntésére való válásnál, meg a gyerekek jogi helyzetének rendezésére. Mivel egy laptoppal sem gyerek nem lesz, sem túl sok követelése egy vitánál, így ez nettó fölösleges túráztatása a jogi intézményeknek.