Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
annyira tudtam hogy pengeba' <#idiota>
vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pajti

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
_😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Hát, ma még nem volt, hogy ma még nem volt! 😉
AnarchoiD
hat ma meg nemvolt.. 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lazarus
egyéb
Ó, tényleg, ott van a videóban, csak ugye a részletekre nem figyel az ember. <#eljen>
Fresh Duke
Azért ezt nem mondanám... <#idiota>

A heavy cost. I pay it gladly.

Bokafix2
Hát ha nem kerül elõ a kriptonit, gõzöm sincs mivel rukkol elõ Batsy egy ilyen verõlegény ellen. 😄

Mert ugye "puszta kézzel" eleve esélytelen.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bucser
Szvsz csak a kosztumot vettek at es nem a story-linet. Superman az uj hero a kornyeken Batman pedig elmegy metropolisba hogy kicsit korbenezze mirekepes a superalien.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fresh Duke
Ez sejthetõ volt már abból is, hogy elvileg Batman és Superman megküzd egymással. (Illetve az idézetbõl, amivel ezt felkonferálták.) Viszont Ben Affleck még nincs nyugdíjas korban... 😄

Bucser
Ha megnezed a The Dark Knight returns-t abban nezett igy ki. A Frank Miller fele emblema elegge elarulja, hogy az ottani Batman volt a minta. (meg a rovid fules sipka)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Ahol lakom,Pápán, és volt szerencsém látni ezt a kultikus figurát(essen ki a szemem)
Polgár Jenõ létezik, és nem, nem õ volt a polgármester, mert akkor soha nem kavarodott volna ki a mondatból ez a szerencsétlen.
A polgármester úrhoz, a Polgár Jenõhöz, a polgármesteri hivatalba 😄

PSN ID.: Beegabor

Ez helyileg hol volt? Megnézte bárki is, hogy a polgármestert tényleg Polgár Jenõnek hívták? Ez kizárt dolog, mert nem tudom választ nem fogadok el! <#idiota>
invasion <#idiota>

the world is mine

Fresh Duke

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

NandorHUN

Közben megtaláltam
Polgár Jenõ? 😄
NandorHUN
Thx, de nem ez az, de ezt még úgy se láttam. Amire én gondolok abban bajsza van és riporter mondja el neki vagy 4x hogy mit kell mondania, de valahol mindig elrontja 😄
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NandorHUN
Valaki esetleg tudná linkelni az a videót amikor egy cigányt (jó nagydarabot) interjúvolt meg egy TV, de nem tudta megjegyezni az az 1 mondatnyi szövegét és mindig újra kellett kezdeni?
NandorHUN
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Athletic  Bilbo
ez most nagyon fáj <#rinya><#zavart2>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

BenedekFeco

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sebestyén Balázs

NandorHUN

Jim Morrison
<#szomoru1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
mötál!

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ozimak
Közlekedés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco
A legszebb öröm a káröröm

LeWyTy
Szegény traktor mit élhet át <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Nálunk se omlik már össze, csak sorban állás van és tuti te jutsz be utoljára 😄