Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha hívok egy NAGY KOMBI taxit (értsd. Mercedes stb.) és helyette egy kisfityót küldenek és se én, se a család, se a csomagok nem férnek bele, akkor ott helyben már hiába reklamál a taxis, hogy dehá leadhatnánk 50kilót fejenként, mivel ez ott és akkor már NEM fog sikerülni és kb. semmi köze hozzá. Számára ez már nem lesz kényelmes fizetõs/lehúzós fuvar a reptérre (ahol meg a repülõre nem férnénk fel 😄).
Ennyi csupán. Mint ahogy Izraelben ramadánkor kevés csülökpöri fogy (meg amúgy is), a kövérek meg nem szeretnek szûk helyeken szorongani. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mivel egyelõre a társaság tilt le a gépérõl, meg szab neked feltételeket, és nem te szabod õket, így nyilván a piac kínálati, és ez esetben a kifogásaid sem jogosak. Nem te diktálsz, ez van. Örülj, ha elvisznek a (dupla) pénzedért, õk tesznek neked szívességet.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ne legyen semmi olyasmi a hétköznapiasban ami saját bõrünkön tapasztalva propagálná azt, hogy jó lenne legalább egy húszast ledobni?
Ebbõl az következik, hogy mivel egy kövér ember nem tudja magát helyesen bekötni "két széken" és így eleve nem felel meg a légi-biztonsági elõírásoknak stb., annyit tehetnek hogy nem engedik fel a gépre, de akkor ezt ELÕRE nyilvánosan ki kell hirdessék és mindenhol hozzáférhetõvé tenniük, hiszen van egy utazási szabályzatuk, aminek meg kell felelnie egy utasnak végig, különben ki kell zárniuk az utazásból. A szabály az szabály. Majd ha az utasaik 65%-a nem is lehet az utasuk ezen szabály miatt, akkor talán észbe kapnak és nekiállnak fejleszteni is. Igen, az pénzbe kerül, de a KnF-et szépen rá lehet majd terhelni az kövér utasokra, pont úgy ahogy mindig is tették.
Evvan. Ha a fodrász nem ér fel a székben téged, akkor odébbállsz. Nem neked kell megváltozni, hanem a FODRÁSZATNAK és a székének, dobogójának stb. Ugyanis te vagy a fizetõ vendég.
Épp ezért lehet manapság már egyre több helyen gyerekeket és akár még állatokat is vinni pl. wellness szállókba, mert az embereknek ez az IGÉNYE. És õk fizetnek. A vendég érdeke mindenek elõtt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én konkrétan nem ismertem meg. Ha nem látszott volna helyenként a bõrén, hogy mekkora volt, nem hittem volna el, hogy õ az...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Swedish people are albino monkeys
egyébként ajánlom a heti egy két ecstasy használatát, esetleg speed-del variálva, garantált fogyás egy két hónapon belül 😄DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. a végrehajtó hatalmad nem kövér, és velük kezdõdik a lázadás, ha diszkriminálni akarsz
2. a végrehajtó hatalmad is kövér, és lenyomják õket a diszkriminált sportos lázadók.
Egy esélyetek van, ha gyorsan, meglepetésszerûen MEGESZITEK a soványakat.
Egyébként attól hogy többen vannak egyes népességek, még nem biztos hogy az a normális. Lásd Túlsúlyos (Anatómia) és réti nigger (Társadalmi viselkedés).
Hupsz, megvan az új vitaalap. A túlsúlyos olyan mint a réti nigger 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként nem kéne nekik két jegyet adni, csak egymás mellé ültetni két ilyet, aztán döntsék el egymás közt, hogy ki nem fér el kitõl.
Ráadásul szerintem egy ország nincs ahol ilyen mennyiségû ilyen embert látnál. MURICA:
Sajnos igen, komoly.
Ha meg netre kell példa? Régen képes voltál órákat ülni egy video betöltésére. Ma meg ha megakad a youtube, már keresed hol a hiba a netben vagy a rendszerben 😊
Mindent annak érdekében kéne gyártani, hogy a lakosságnak a kedvében járjunk, merthogy õk a vásárlóerõ. Ezért kell zoknihúzó berendezéstõl kezdve a felállást segítõ székig sok-sok hasznos találmány és termék, amivel a kövér ember végre embernek érezheti magát és nem épp csak megtûrt páriának. Mondják, hogy a cégek a nõkre koncentrálnak, mert õk a fõ vásárlóközönség. Node már elnézést?! A KÖVÉR NÕK a fõ vásárlóközönség. Hmmm... Ugyebár.
A jövõ a kövérekben van. Õk uralják a modern jóléti világot, így amelyik cég nem rájuk koncentrál, az halálra van ítélve... 😄DDD
Szélesebb utakat, nagyobb üléseket és kocsikat, magasabb és szélesebb ajtókat, nagyobb ágyakat, erõsebb lépcsõket, sõt lépcsõk helyett teher felvonókat, mozgójárdákat, több ülõhelyet a rendezvényeken, spéci wc-ket és kádakat, soroljam?! <#nezze>#nezze>
És végül eljuthatunk a szuszpenzorig, amit az öreg Harkonnen báró viselt a Dune-ben. Halleujja testvérek:

Pár napja én lettem a világ ellensége mert dagadt utáló vagyok, mert el mertem mondani a véleményem a túlsúlyos emberekrõl.
BTW mindenkit utálnak, aki feleslegesen pusztítja magát. Alkoholistát, drogost, extrém sportolót, dohányost, túlsúlyost. Az összes közül viszont csak egy csinálja a "tevékenységét" 0-24-ben. Az pedig a túlsúlyos. Emiatt jobban szembetûnik az embernek szerintem. Pld rám se tudná senki se mondani hogy dohányos, mert hónapban 2-szer rágyújtok buliba. Sõt sokan nem is tudják hogy alkalmanként cigizem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak hogy a legtöbb kövér azt hiszi, hogy nem tud fogyni és meg sem próbálja. Pedig rohadtul nem nehéz.

http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Én ezt beláttam. Látod, én pl. ezért nem járok az utóbbi másfél évtizedben a soványok utazási eszközein. Hogy kényelmesebb legyen nekik. Igaz, akkor meg azért baszogatnak, miért ülök egyedül egy bazi nagy kocsiban, de elmennek már a jó édes... 😄