Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ez elég érdekes meglátás megen, mert senki sem állította, hogy legyél akármi is?! Mindössze arról van szó hogy a vásárló igényeinek meg kell felelni, ez a lényege a különbözõ marketingstratégiáknak és felméréseknek stb. ez egy külön iparág.

Ha hívok egy NAGY KOMBI taxit (értsd. Mercedes stb.) és helyette egy kisfityót küldenek és se én, se a család, se a csomagok nem férnek bele, akkor ott helyben már hiába reklamál a taxis, hogy dehá leadhatnánk 50kilót fejenként, mivel ez ott és akkor már NEM fog sikerülni és kb. semmi köze hozzá. Számára ez már nem lesz kényelmes fizetõs/lehúzós fuvar a reptérre (ahol meg a repülõre nem férnénk fel 😄).

Ennyi csupán. Mint ahogy Izraelben ramadánkor kevés csülökpöri fogy (meg amúgy is), a kövérek meg nem szeretnek szûk helyeken szorongani. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem benézted a piac típusát. Keresleti piacon valóban a vevõ diktál, kínálatin meg pont fordítva. Elég nagyot lehet pofára esni, ha keresletinek nézel egy kínálati piacot...

Mivel egyelõre a társaság tilt le a gépérõl, meg szab neked feltételeket, és nem te szabod õket, így nyilván a piac kínálati, és ez esetben a kifogásaid sem jogosak. Nem te diktálsz, ez van. Örülj, ha elvisznek a (dupla) pénzedért, õk tesznek neked szívességet.

theone91

passatgt

theone91
Ez felér egy nedves álommal.

Olyan nincs, hogy dagadt, narkós ázsiai nõk Batmannek öltöznek, csak hogy kimaxoljuk a flémet?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

theone91
Értem. Ha jól értelmezem, mindenki legyen egy hájas zsírböffencs (most jön az hogy ez felér egy zsidózással vagy niggerezéssel), mert már létezik a tágas Airbus.

Ne legyen semmi olyasmi a hétköznapiasban ami saját bõrünkön tapasztalva propagálná azt, hogy jó lenne legalább egy húszast ledobni?

jazzy
Téged amúgy is duplán lehet utálni, mert még pénzed is van 😄
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

javasold neki hogy írjon belõle fogyókúrás könyvet!
Lazarus
drog és dagatt flém
Eheh, pöcsrázó implant? Én valami fogófélére gondoltam, de persze, beültetés is lehet, aztán akkor tudod csóválni a farkad, ami vicces...LENNE, de kár, hogy a hasadtól nem látod... 😛

Sir Quno Jedi
Fura meglátásaid vannak. A repülõtársaság egy szolgáltatást nyújt. Miszerint kulturált körülmények között és megfelelve az elõírásoknak is elröptet A-ból B.-be. Namost ha nem képes erre, mert egyrészt eredetileg a gépeiket nem ekkora emberekre tervezték, mint akik most a többség lassan, másrészt az elõírások is még normál méretû emberekkel számoltak, akkor az a cég bezony nem érzékeny az utasai igényeire. Fejleszteniük kell, mert a világ változik. Más igények, más szolgáltatások. Ez a magasságra is igaz. Amíg 10000 emberbõl csak gy magasabb két méternél, addig nem rájuk terveznek, tiszta sor, nem érné meg, de ha már 6500 az lesz, akkor mi van?!

Ebbõl az következik, hogy mivel egy kövér ember nem tudja magát helyesen bekötni "két széken" és így eleve nem felel meg a légi-biztonsági elõírásoknak stb., annyit tehetnek hogy nem engedik fel a gépre, de akkor ezt ELÕRE nyilvánosan ki kell hirdessék és mindenhol hozzáférhetõvé tenniük, hiszen van egy utazási szabályzatuk, aminek meg kell felelnie egy utasnak végig, különben ki kell zárniuk az utazásból. A szabály az szabály. Majd ha az utasaik 65%-a nem is lehet az utasuk ezen szabály miatt, akkor talán észbe kapnak és nekiállnak fejleszteni is. Igen, az pénzbe kerül, de a KnF-et szépen rá lehet majd terhelni az kövér utasokra, pont úgy ahogy mindig is tették.

Evvan. Ha a fodrász nem ér fel a székben téged, akkor odébbállsz. Nem neked kell megváltozni, hanem a FODRÁSZATNAK és a székének, dobogójának stb. Ugyanis te vagy a fizetõ vendég.

Épp ezért lehet manapság már egyre több helyen gyerekeket és akár még állatokat is vinni pl. wellness szállókba, mert az embereknek ez az IGÉNYE. És õk fizetnek. A vendég érdeke mindenek elõtt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Uhh, ne is mondd. Volt egy ismerõsöm, gyerekkorától überdagadt volt, genetikára fogták és mindenki sajnálta, hogy van esélye kb 30 évig élni. Kb 170 kiló lehetett ~17 évesen. Aztán elkezdett bulizni, és másfél-két év alatt a péntek+szombati szintetikus drog+diszkó hajnalig kombóval ledobott 100 kilót.
Én konkrétan nem ismertem meg. Ha nem látszott volna helyenként a bõrén, hogy mekkora volt, nem hittem volna el, hogy õ az...

nearo
itt kezdõdik a borg? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

theone91
Globális felmelegedés flémért kiált az utolsó mondatod!

DarkHorSe
hol vannak a vicces kepek, mi ez a vergodes ma <#boxer>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Törölt felhasználó
Hát azért ez erõs túlzás. Ha nem lenne orvostudomány, meg a Taigetosz elvet vallanánk, akkor valószínûleg nem lenne ennyire elõrébb a tudomány, de nem is lenne ennyi genetikai hulladék mint most. Pld valszeg Te se lennél, lehet hogy Én se. Ezt nem lehet megmondani, de az biztos hogy az emberi faj az egyik legjobban alkalmazkodó élõlény a földön. Nem véletlenül élünk meg bárhol. Csak a víz alatt nem.. <#hehe>
hundredeyes
lélegeztetõ gép 😄DDD

Az mondjuk mindegy az evolúciónál, hogy konkrétan mi a szelekciós nyomás. Ma nem az, hogy beleszakad a fejed az anyádba, vagy megesz a farkas, de attól még vannak ilyenek.

Tikal
Bocs, de én anélkül is el tudom érni a buszt, hogy utána lélegeztetõ gépre kapcsolnának 😄

egyébként ajánlom a heti egy két ecstasy használatát, esetleg speed-del variálva, garantált fogyás egy két hónapon belül 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hundredeyes
megeszitek :A:_SS?AD_

theone91
<#idiota>

Ezzel az elképzeléssel az a baj, hogy két eset van:
1. a végrehajtó hatalmad nem kövér, és velük kezdõdik a lázadás, ha diszkriminálni akarsz
2. a végrehajtó hatalmad is kövér, és lenyomják õket a diszkriminált sportos lázadók.

Egy esélyetek van, ha gyorsan, meglepetésszerûen MEGESZITEK a soványakat.

Törölt felhasználó
Fúú bmeg, jobban rád szállnak, mint nemrég a pellerinél... Bár magadnak csinálod a feszkót 😊
Egyébként attól hogy többen vannak egyes népességek, még nem biztos hogy az a normális. Lásd Túlsúlyos (Anatómia) és réti nigger (Társadalmi viselkedés).
Hupsz, megvan az új vitaalap. A túlsúlyos olyan mint a réti nigger 😄
bardocz
Márha el tudtok kapni<#idiota>
Tökmindegy, ez nem a dagadt kedvéért van, hanem annak a kedvéért, akire a dagadt egyébként ráülne. Nem a másfél széken ülés a kényelmetlen (illetve biztosan az is kényelmetlen, de az le van szarva), hanem a fél széken, önhibán kívül.

Sir Quno Jedi
Kik? Az emberiség eleve evolúciós zsákutca, csak a technológiánk tart bennünket életben. Én már születésemkor meghaltam volna enélkül. ez nem bioevolúció. Már semmi köze a biológiai törzsfejlõdésnek semmihez.

theone91
Próbáltad már megfelezni a porciót minden érkezés során?

Tikal
attól még evolucios zsákutca, nagyon hamar kihalnának 😊

Te tényleg attól érzed magad embernek, hogy technikai segédeszközzel tudod csak megrázni a pöcsöd pisálás után?

Sir Quno Jedi
Félreérted. Ha a kövérek vannak többen, akkor a soványok az abnormálisak és õket fogjuk karámba zárni életfogytra (kevesebbe is fognak kerülni, az élelmezés miatt). 😄

Én azon szoktam röhögni hogy aki szembejön az utcán és eszik 90% dagadt. Meg õk bontják fel a kaját is a pénztárnál sorbanállás közben 😄D
Sir Quno Jedi
Ültél te már KÉT repszéken egyedül? Nem? Akkor próbáld ki...

Tényleg nincs nekik külön szék, normálisból foglalnak kettõt. Akkor meg jogos, nem? De ha lenne nekik külön hájas büntetõsor, akkor is nyugodtan el lehet kérni azokért a helyekért dupla árat. A társaság dönt, mennyiért viszi el, ha egyáltalán.

Egyébként nem kéne nekik két jegyet adni, csak egymás mellé ültetni két ilyet, aztán döntsék el egymás közt, hogy ki nem fér el kitõl.

Tikal
szerintem meg ki kéne írtani õket, a társadalomnak csak plusz pénz, mindenkinek csak nyûg...életfogytot nekik egy karámban.. <#idiota>

Törölt felhasználó
Amcsiban már utána mentek ennek. Eu M = US S, Eu L = US M, stb, stb.
Ráadásul szerintem egy ország nincs ahol ilyen mennyiségû ilyen embert látnál. MURICA:

http://www.mat.org.hu/jogianyagok/54.2004.AB.hat.pdf

Sajnos igen, komoly.

Törölt felhasználó
Majd kitalálnak valamit, amihez jó lesz otthoni használatra is. Emlékszem, annó, mikor megjelent a Dual core mindenki azt hitte, hogy ez már Nasa és erre már nem lehet olyan programot/játékot írni, ami ezt megfogná. Aztán lásd a Watchdogs-ot 😄
Ha meg netre kell példa? Régen képes voltál órákat ülni egy video betöltésére. Ma meg ha megakad a youtube, már keresed hol a hiba a netben vagy a rendszerben 😊
Sir Quno Jedi
Amúgy meg nem azon kéne nyomorogni, hogy hogyan fogyasszuk le a világ kövéreit, mert ez jelenleg nagy méretekben nem lehetséges, hanem inkább azon kell agyalnia a tervezõknek, gyártóknak, multiknak, hogy hogyan tegyék kényelmesebbé, élhetõbbé a kövérek életét. Ugyanis ha a lakosság 65%-a mondjuk ducger, akkor pl. a konfekcióméret már NEM fedi a valóságot.

Mindent annak érdekében kéne gyártani, hogy a lakosságnak a kedvében járjunk, merthogy õk a vásárlóerõ. Ezért kell zoknihúzó berendezéstõl kezdve a felállást segítõ székig sok-sok hasznos találmány és termék, amivel a kövér ember végre embernek érezheti magát és nem épp csak megtûrt páriának. Mondják, hogy a cégek a nõkre koncentrálnak, mert õk a fõ vásárlóközönség. Node már elnézést?! A KÖVÉR NÕK a fõ vásárlóközönség. Hmmm... Ugyebár.

A jövõ a kövérekben van. Õk uralják a modern jóléti világot, így amelyik cég nem rájuk koncentrál, az halálra van ítélve... 😄DDD

Szélesebb utakat, nagyobb üléseket és kocsikat, magasabb és szélesebb ajtókat, nagyobb ágyakat, erõsebb lépcsõket, sõt lépcsõk helyett teher felvonókat, mozgójárdákat, több ülõhelyet a rendezvényeken, spéci wc-ket és kádakat, soroljam?! <#nezze>

És végül eljuthatunk a szuszpenzorig, amit az öreg Harkonnen báró viselt a Dune-ben. Halleujja testvérek:

Törölt felhasználó
Na! És ugye hogy a pajzsmirigyes is le tud fogyni, csak sokkal nehezebben?! Tudtam én hogy mûködik a matek meg a fizika. Ha nem viszel be a szervezetbe energiát, akkor nincs mibõl meghízni! 😊
Pár napja én lettem a világ ellensége mert dagadt utáló vagyok, mert el mertem mondani a véleményem a túlsúlyos emberekrõl.
BTW mindenkit utálnak, aki feleslegesen pusztítja magát. Alkoholistát, drogost, extrém sportolót, dohányost, túlsúlyost. Az összes közül viszont csak egy csinálja a "tevékenységét" 0-24-ben. Az pedig a túlsúlyos. Emiatt jobban szembetûnik az embernek szerintem. Pld rám se tudná senki se mondani hogy dohányos, mert hónapban 2-szer rágyújtok buliba. Sõt sokan nem is tudják hogy alkalmanként cigizem.
SzirmosSzisza
Nem tudom miért van mindenki elszállva a gigabittõl, otthoni használatra kb semmi értelme sincs :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Télen hasznos is lenne, sosincs elég tapadás hátul hóban<#idiota>
Sir Quno Jedi
Akkor meg hátul lenyomnák a buszt, és elõl meg ott kolbászolnának a kerekek a levegõben. Télen, vagy csúszós idõben mindenki meghalna az elsõ kanyarban... 😄

theone91
Szóval sem mondtam, hogy elítélem a kövéreket. Kövér gyerek voltam, apám is túlsúlyos és van olyan ismerõsöm is aki pajzsmirigy gondok miatt nem tud vagy nagyon nehezen tud csak fogyni.

Csak hogy a legtöbb kövér azt hiszi, hogy nem tud fogyni és meg sem próbálja. Pedig rohadtul nem nehéz.

http://gaborszantai.co.uk/

a busz meg felagaskodna, mint egy drag car 😄

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Neem nem, csak mondjuk menjenek mind hátra! 😄
Sir Quno Jedi
Gyakorlatilag tehát valójában azt szeretnéd, ha KITILTANÁK õket a tömegközlekedési eszközökrõl?! Hmmm. Jogos, nincs más megoldás. Õk nem lesznek kisebbek, a buszok meg nem lesznek nagyobbak belülrõl, ergó, pusztuljon a férgese, menjenek rollerrel?! 😄DD

Én ezt beláttam. Látod, én pl. ezért nem járok az utóbbi másfél évtizedben a soványok utazási eszközein. Hogy kényelmesebb legyen nekik. Igaz, akkor meg azért baszogatnak, miért ülök egyedül egy bazi nagy kocsiban, de elmennek már a jó édes... 😄