Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Metalmilitiakid
Lakótársam nézi a Doctor Who-t, hát abban vannak még a régi részekben gyönyörûségek. Mikor látszik a kábel amivel belógatják a tárgyakat meg hasonlók 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

PLaci
Ezen nem kell meglepõdni, mivel az 1999-es Galaxy Quest volt az elsõ olyan film, amiben a "hidat" egy rakás hidraulikus emelõre építették, és így nem kellet az eséseket a színészeknek eljátszaniuk.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

benőmenő
Itt mi baja van Xavier professzornak? <#idiota>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
star trek anno 😄

Per Aspera Ad Inferi.

bajgunar
Hogy eltûnt a videó ytról hirtelen, amit még Te link-eltél a #332559 -hszodban.
xD Volt pár nem épp együttérzõ komment. Nem csodálom h 'kedves' gál lacibácsi levette.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurv@nagy feeling lehet kilõni millákért egy-egy kafferbivalyt, ami mellett ott áll a borja. Azt a pénzt adná árvaháznak, vagy a rákos gyerekeknek. Attól legalább felnézne rá az ország, az emberek, dicsõítenék, magasztalnák, stb . S még a fókuszból, csapból is õ folyna. Így f@szántosan lejáratta magát, polgárpukkasztó viselkedésével, videójával. Itt mutatkozik meg az IQ szint. Igaz a magához való IQ az megvan, csak sajnos 0 empátia kíséretében.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az afrikai vadászathoz visszatérve érdekességként pár állat és az ára, indexes cikkbõl

Zebra 900 EUR
Impala 300 EUR
Zsiráf 3.500 EUR
Kék gnú 600 EUR
Kafferbivaly tehen 4000 EUR
Orrszarvú megbeszélés szerint (kivel kell megbeszélni az orrszarvúnak vajon van beleszólása? 😄

-amúgy szerintem az afrikai gyerekkata olcsóbb lenne mint egy zsiráf!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt hiszem jobb is így 😄
Lazarus
tl;dr
Szabi
Frank lemaradt a listáról.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Törölt felhasználó
Jól van, cseszkõdött a fórum és nem azt akartam írni, hogy "asflnsgflknlésd" 😊
Jim Morrison
Ez biztos?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Manapság már bármit leszednek, de am ja igazad van! 😊
Szuper. Elõször nem jelent meg, utána meg 3x is.
Azért tegyük hozzá, hogy aki nem zsidóként héber szöveget tetováltat, az meg is érdemel bármit.

Meg mondjuk az is, aki összesen 32 másodpercet tölt azzal, hogy utánajárjon annak, hogy mi fog _örök életre_ a bõrére kerülni...

De jók ezek, mert legalább nem kell velük szóba állni ahhoz, hogy megállapítsa róluk az ember, hogy idióták.

Törölt felhasználó
Nem tudok írni a topikokba!!!
Calver
3 új hsz fõoldal szerint, semmi a topicban... megint eszi a fórummotor az üzeneteket?

"The trees move. Do you not see it?"

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jim Morrison
Jesszusom D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bajgunar
Törölt felhasználó
"nõstényért meg kemény büntetés jár(a szafari szervezõjétõl akár el is vehetik a bérelt koncesszióját egy ilyen eset miatt,szal ezt komolyan veszik)"

Csak erre reagáltam. Mondjuk nem tudom hogy mondják meg szemre egy "oroszlányról", hogy meddõ vagy öreg. De mikor golyót kapott, felugrott és összetekeredett a levegõben, akkor nekem nem tûnt öregnek.... Na mind1. Ezt a fajta lövöldözést am én se csippantom. Ha annyira vagány, emelje fel a hájas seggét és egy dárdával vagy egy íjjal próbálja meg leölni az állatot, mert ez finoman szólva se nagy kunszt.... Ha meg csipázni akar, menjen ki egy lõtérre és lõjön lyukból lyukba. Arra profik is azt mondják, hogy "le a kalappal"
Dzsini
Oroszlánvadászat dokumentumfilm:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Caliph
a nõstény vagy öreg vagy meddõ volt a him meg mint irtam ha sokan vannak lehet ritkitani

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
BTW a magyar nagyfaszú szerintem tökre kettélõ egy nõstény oroszlánt vagy egy nagyon fiatal hímet, de mind1....
bardocz
Nade így mit esznek a hiénák?
Caliph
egy szó a vadászathoz: ezek szervezett szafarik többnyire,a vadász kemény pénzeket szurkol le egy vad megöléséért. Oroszlánból is fiatal hímet nem lõhet csak ha túlszaporodtak,a nõstényért meg kemény büntetés jár(a szafari szervezõjétõl akár el is vehetik a bérelt koncesszióját egy ilyen eset miatt,szal ezt komolyan veszik). többnyire már öreg a falka szempontjából semmitérõ egyedekre vadásznak.
persze én sem nézem jó szemmel,de a vadászoknak ritkítani kell az állományt,és ezek az afrikai országok nem kevés bevételhez jutnak az által hogy ezeket a több 100 hektárnyi szafari koncessziókat fenntartják.
Minden vadnak meg van az ára amit keményen le kell szurkolni minden kilõtt példány után.(oroszlán kb 25.000 dollár körül mozog darabja függõen a mérettõl)
na most ezeket az állatokat a vadõrök amúgy is kilõnék vagy egy öreg oroszlánt elõbb-utóbb kicsinál egy falka hiéna-tipikusan a mindenki jól jár kategóriáról van szó,még ha sokunkban és bennem is ellenérzéseket vált ki.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

hundredeyes
hmmm 😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

szucsy89

Bachstein
😄 😄
BenedekFeco

The Protector
Kicsi pöcsük és még helyesen sem tudnak írni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

benőmenő
Ha egyszer nem úgy talál el egy bikát, vagy oroszlánt lehet megtörténik. <#integet2>
oneal1
hogy rohadna el az ilyen mocsok tetü!!

!Forza Ferrari!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!