Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

xD Volt pár nem épp együttérzõ komment. Nem csodálom h 'kedves' gál lacibácsi levette.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zebra 900 EUR
Impala 300 EUR
Zsiráf 3.500 EUR
Kék gnú 600 EUR
Kafferbivaly tehen 4000 EUR
Orrszarvú megbeszélés szerint (kivel kell megbeszélni az orrszarvúnak vajon van beleszólása? 😄
-amúgy szerintem az afrikai gyerekkata olcsóbb lenne mint egy zsiráf!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg mondjuk az is, aki összesen 32 másodpercet tölt azzal, hogy utánajárjon annak, hogy mi fog _örök életre_ a bõrére kerülni...
De jók ezek, mert legalább nem kell velük szóba állni ahhoz, hogy megállapítsa róluk az ember, hogy idióták.
"The trees move. Do you not see it?"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak erre reagáltam. Mondjuk nem tudom hogy mondják meg szemre egy "oroszlányról", hogy meddõ vagy öreg. De mikor golyót kapott, felugrott és összetekeredett a levegõben, akkor nekem nem tûnt öregnek.... Na mind1. Ezt a fajta lövöldözést am én se csippantom. Ha annyira vagány, emelje fel a hájas seggét és egy dárdával vagy egy íjjal próbálja meg leölni az állatot, mert ez finoman szólva se nagy kunszt.... Ha meg csipázni akar, menjen ki egy lõtérre és lõjön lyukból lyukba. Arra profik is azt mondják, hogy "le a kalappal"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
persze én sem nézem jó szemmel,de a vadászoknak ritkítani kell az állományt,és ezek az afrikai országok nem kevés bevételhez jutnak az által hogy ezeket a több 100 hektárnyi szafari koncessziókat fenntartják.
Minden vadnak meg van az ára amit keményen le kell szurkolni minden kilõtt példány után.(oroszlán kb 25.000 dollár körül mozog darabja függõen a mérettõl)
na most ezeket az állatokat a vadõrök amúgy is kilõnék vagy egy öreg oroszlánt elõbb-utóbb kicsinál egy falka hiéna-tipikusan a mindenki jól jár kategóriáról van szó,még ha sokunkban és bennem is ellenérzéseket vált ki.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?