Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Emellett az rpg lövedéke a hangsebesség kicsit több, mint harmadával halad, ilyen távolságból hülyeség lenne állatra lõni vele, mert elszalad.
Meg persze a dolog humánus része is ugrik.
benőmenő
Nem, mert azokat engedéllyel sem nagyon tarthat. Légicsapást fõleg 😄
Tikal
teljesen lényegtelen... a vadászat módjáról nyilatkoztunk itt egy páran. Ha van engedélye meg szezon van akkor már RPG-vel meg légicsapással is lehet vadászni? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

benőmenő
És az kiderül a videóból, hogy van-e engedélyük, azon a területen lehet-e vadászni, és hogy szezon van-e?
Tikal
"Az orvvadászok és a gazdag köcsögök, aki azzal szórakoznak, hogy kihalóban lévõ fajokra lövöldöznek, na az az undorító."

A videon pontosan ez történik, csak nem kihaló fajokra lövöldöznek, hanem csak úgy viccbõl...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hidrosztatikus sokk miatt majdnem mindegy, hogy hová kapja a találatot. Nyilván a kislábujj-találat az nem játszik, de a testlövés a vérnyomáson keresztül sokkal több sérülést okoz, mint maga a seb.

benőmenő
Amit láttam:
Vadászok messzirõl kiszednek 1-1 állatot, akinek fogalma sincs róla mi történik, és már az örök vadászmezõkön legel. Ha többen vannak a maradék elfut.
Erre írta Kandurex, hogy milyen undorító, én arra reagáltam.
Törölt felhasználó
Én nem késsel, de egy dárdával, vagy egy sima íjjal simán kimennék vadászni. Az munka lenne. Bár én is csak olyan állatot tudnék lelõni, amit utána meg is eszek. Egyszer elõttem egy verebet, rendesen lelkiismeret furdalásom volt, mert értelmetlen volt a halála. Meg egyszer elütöttem egy héját kocsival. Akkor totál depressziós voltam...

Egyébként kurvára elbeszélnek már megint egymás mellett az emberek és fölöslegesen flémelnek!!!!
A videón lévõ ragadozóöldöklés nem egyenlõ a vadászattal és mindennemû gerincesség hiányzik belõle.
A növényevõ vadállomány "tömeges lemészárlása" pedig kis hazánkban is szükséges rossz a túlszaporodás miatt. Rókák vadászata megint csak a túlszaporodás miatt a fajukra veszélyes. Nem az egyedekre.
Tikal
ha meg sem nézted a videot, akkor mirõl beszélgetünk? eddig azt hittem arról, hogy mennyire undorito az a fajta vadászat amit õk mûvelnek.. nem pedig a vadászatról csak úgy általában, aminek célja is van..

benőmenő
A vadász szezon is arra való tudtommal.
Õszintén a videóba alig néztem bele, mert nem igazán szórakoztatnak az ilyen képsorok.
Tikal
én nem értem mirõl beszélsz... szerinted a videon látható vadászok vadõrök voltak akiknek az a dolguk hogy korlátozzák a túlszaporodást? <#conf> Nézd már meg újra...

Metalmilitiakid
Ilyenkor jelinek meg a South Park 😄

Jimbo: "A vadat ki kell ritkítani!"

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

benőmenő
Oké, akkor túlszaporodnak, felzabálnak mindent és tömegesen éhen halnak.
Így már jobb?
cikasz
Lelõni egy állatot több száz méterrõl nem vadászat! Csak szimpla mészárlás és ahogy mondod semmi dicsõség nincs benne abszolúte! Kapjon max egy erõs kést (mert a legtöbb vadállat erõsebb az embernél) és úgy ejtse el az állatot. Na az vadászat... A többi lószar.

http://www.akciofigura.hu

Tikal
pistabá azoknak az állatoknak a közelébe se jutna, pláne nem egy karóval..

vegicsek
Én felröhögtem rajta, pedig az ritka. És tényleg követni kell a közéletet, ehhez mondjuk speciel elég egy állami média cikkét elolvasni, én már azon is nyerítettem, micsoda megfogalmazások vannak benne.cikk

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

benőmenő
Mintha Pista bá' veri agyon a szõlõkaróval, mert feltúrták.
Dzsini
Vadászat! Rabbit season!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
sokkal jobban járnak, mint mitõl?...

benőmenő
Az már a vadász felelõssége, hogyan végzi a munkáját.
Metalmilitiakid
Na ezzel így egyetértek. Ezt a ha jól céloznak részt írtam az elõzõ hozzászólásomban.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
benőmenő
Szvsz még ez a leghumánusabb vadászat.
Nincs ûzés meg semmi. Ha jól céloznak az állat még azelõtt halott, hogy meghallaná a lövést.
Vadászni manapság azért szoktak a hivatalos vadászok, hogy kordában tartsák a vadállományt, tehát ez szükséges.
Az orvvadászok és a gazdag köcsögök, aki azzal szórakoznak, hogy kihalóban lévõ fajokra lövöldöznek, na az az undorító.
bardocz
Ezeket a politikai dolgokat szerintem csak az érti, aki követi, én nem. Régebben voltak szerintem kurvajók, meg maga a rajz, hokikoriban áll egy kajakban, és hasonló faszságok.
Törölt felhasználó
Ezek a "poénok" csak nekem nem jönnek át? Eskü nem volt még egy képregény, amin nevettem volna ettõl a készítõtõl. Ez is olyan, mint a Hofis "poénok", hogy "nem értheted, fiatal vagy" bullshit?
Metalmilitiakid
függõen attól, hogy hol kapja a találatot, pl ha nem fejbe, akkor még simán õ is vérzik addig amíg odasétálnak a pár száz méterrõl és kivégzik közelrõl és akkor már ugyanott vagyunk szenvedés terén azt hiszem, és még mindig felesleges volt.

az nincs meg amikor a nyulakat lövik gránátvetõvel vagy mivel és szanaszét szállnak a darabjai?

bardocz
Csak hogy szerintem ezek az állatok még mindig sokkal jobban járnak. Oroszlános videót mondjuk nem néztem.
hundredeyes
adrenalin, kemény

Lazarus
Metalmilitiakid
Legalább valaki megérti mirõl beszélek.

@bardocz: Egy bezárt disznó(sejtem arra gondoltál) összehasonlítása egy vadon élõ oroszlánnal. Ezzel nem egészen értem hova akartál kilyukadni. A disznó pont hogy élelemszerzés miatt hal meg.

@hundredeyes: Nem egészen értem miért kell egybõl személyeskedésbe váltani. Nem vagyok vadász ellenes, mint le is írtam az elején. Az esztelen öldöklés/pusztítás ellen már inkább vagyok, legyen az ember, állat vagy épp egy korallzátony tök mindegy. Ami csak arra megy, hogy te megmutasd, hogy te le tudtál lõni egy védtelen valamit 200-400-600 méterrõl, aminek a megölésére semmi szükséged nem volt, csak csinálsz egy fotót, és ha már megölted talán eszel is belõle.

passatgt

Bilderberg Spec Ops 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

PrasCo
hundredeyes
Nem néztem meg a videót mert nem érdekel. Nyilván nem tökösek, de én csak a vadászatellenességre reragáltam.

Tikal
azért azt látni kell, hogy ez nem vadászat... 6-700 méterõl leszedni egy állatot nagy kaliberû puskával, pff, szép lövések azt el kell ismerni, de ebben semmi tisztelet nincs a vad iránt, és arra is kiváncsi lennék, hogy vajon lehozzák azokat az állatokat onnan, vagy csak lelövik, nevetnek egy jót hogy milyen tökös csávók aztán hazamennek és feltöltik YT-ra?!

hundredeyes
Dicsõség. Ójaj mily magasztos. Te talán nem vagy haszonélvezõje civilizációnk fejlõdéseinek? Amíg ki nem vonulsz a vadonba és nem fojtasz meg puszta kézzel egy vaddisznót, addig nem túl hiteles a rinya.

bardocz
Úgyis megeszik ezeket többnyire. És pl ha választanom kéne, hogy élek 2*2 méteren, majd pár részeg fasz a nyakamnak ugrik késsel, és ötödszörre eltalál valami eret, ami után még 2 perc mire megdöglök, vagy messzirõl lelõnek a picsába, akkor inkább a másodikat választanám.
Metalmilitiakid
Én vagyok a vadászattal, hogy amíg az ételért vadászik az oké, de ha ezért csinálja hogy mutassa a férfiasságát, hogy õ milyen jó vadász, akkor menjen oda egy késsel (pl egy oroszlánhoz) és harcoljon meg vele, akkor elismerem, hogy milyen férfias meg jó vadász... Lelõni egy állatot olyan távról ahol még ha elrontod is lõhetsz legalább kettõt még, abban nincs dicsõség.

sz4bolcs
Nekem nem undorító, viszont jó uncsi..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kandurex
nem tudom, nem vagyok túlzottan érzékeny az ilyesmire, de ez,...undorító

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frequency
Legalább megközelíti a vadakat pár száz méterre,itt viszont nem sok az esélye a vadnak:

hundredeyes
nem baj, hatásvadászatnak fûztem bele 😄

Állat álltal elkövetett állatkínzás flém?
PrasCo
Állat által elkövetett állatkínzásra válaszul adott állatkínzás.
Ne kezdjétek el nélkülem, csak még berakom a pattogatottat a mikróba. 😄
Dzsini
Jómagyar szokás magyarnak tulajdonítani olyasvalamit, ami nemzetfüggetlen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hundredeyes
Jómagyar szokás hülyének lenni és mindent elítélni, mi ezen olyan meglepõ?

<#nevetes2>