Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg persze a dolog humánus része is ugrik.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A videon pontosan ez történik, csak nem kihaló fajokra lövöldöznek, hanem csak úgy viccbõl...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vadászok messzirõl kiszednek 1-1 állatot, akinek fogalma sincs róla mi történik, és már az örök vadászmezõkön legel. Ha többen vannak a maradék elfut.
Erre írta Kandurex, hogy milyen undorító, én arra reagáltam.
Egyébként kurvára elbeszélnek már megint egymás mellett az emberek és fölöslegesen flémelnek!!!!
A videón lévõ ragadozóöldöklés nem egyenlõ a vadászattal és mindennemû gerincesség hiányzik belõle.
A növényevõ vadállomány "tömeges lemészárlása" pedig kis hazánkban is szükséges rossz a túlszaporodás miatt. Rókák vadászata megint csak a túlszaporodás miatt a fajukra veszélyes. Nem az egyedekre.
Õszintén a videóba alig néztem bele, mert nem igazán szórakoztatnak az ilyen képsorok.
Jimbo: "A vadat ki kell ritkítani!"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.akciofigura.hu
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nincs ûzés meg semmi. Ha jól céloznak az állat még azelõtt halott, hogy meghallaná a lövést.
Vadászni manapság azért szoktak a hivatalos vadászok, hogy kordában tartsák a vadállományt, tehát ez szükséges.
Az orvvadászok és a gazdag köcsögök, aki azzal szórakoznak, hogy kihalóban lévõ fajokra lövöldöznek, na az az undorító.
@bardocz: Egy bezárt disznó(sejtem arra gondoltál) összehasonlítása egy vadon élõ oroszlánnal. Ezzel nem egészen értem hova akartál kilyukadni. A disznó pont hogy élelemszerzés miatt hal meg.
@hundredeyes: Nem egészen értem miért kell egybõl személyeskedésbe váltani. Nem vagyok vadász ellenes, mint le is írtam az elején. Az esztelen öldöklés/pusztítás ellen már inkább vagyok, legyen az ember, állat vagy épp egy korallzátony tök mindegy. Ami csak arra megy, hogy te megmutasd, hogy te le tudtál lõni egy védtelen valamit 200-400-600 méterrõl, aminek a megölésére semmi szükséged nem volt, csak csinálsz egy fotót, és ha már megölted talán eszel is belõle.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne kezdjétek el nélkülem, csak még berakom a pattogatottat a mikróba. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.