Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon mit csinál az a gitáros a szóló végén, akinek nincs tremolója? 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak én érzek ebben némi ellentmondást? <#eplus2>#eplus2>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$trap$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
na nem mintha akármelyik emberben egyébként több lenne ennél, a producereik most épp így döntöttek
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A ruhákon, jármûveken elhelyezett zászlókat úgy ábrázolják, hogy "menetirányba" álljanak tehát a csillagos résszel elõre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha jól tudom Way találta ki a sisakokat, megragadt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Soha nem voltam Snoop-fan, de innen hogy lehet ideig sullyedni?
http://gaborszantai.co.uk/
Mér van rajtuk sisak mindenhol?
A Psy majdnem a kakukktojás, de gondolom pont ezért poén.
Jóéjt
De ezt a koreográfiát, 90%+ élõ vokállal így elõadni nem kispályás a popszakmában szvsz, ha tetszik a szám, ha nem. Shinee Egy, kettõ.