Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
respect to the man in the ice cream van
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ötlet, vagy esetleg valamelyik topik, ahol ezt felvethetem? Bocsánat, tudom, hogy off, de volt itt már durvább is, legalább nem reklámozok semmit 😄
Elõre is kösz a segítséget!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de a 4. milyet pukkant, áh 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
EPIK!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
utána a bíró volt más dimenzióban, hogy nem a helyes csapatnak kezelte le a labdát 😄