Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ezzel a szöveggel postolták ki:
"Ha nem lenne elég, hogy hetente záporok csapnak le ránk, akkor otthonra is beszerezhetünk egy hihetetlenül menõ viharfelhõt.
...
A "Felhõ" névre keresztelt termék ráadásul nemcsak úgy, véletlenszerûen programozva szórja a villámokat a nappalinkban, hanem képes zenére és emberi hangokra is reagálni. Képes magából mennydörgõ hangot is kiadni, sõt, a mozgást is érzékeli. Kellene?"
Nem is tudom, ezt melyik kategóriába lehetne sorolni... Mi lesz a következõ lépés, hogy mini HAARP álomás is beszerezhetõ lesz???"
😄DDDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akkor próbáljuk ezt cikasznak... -_-

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Végre egy arc aki meghagyja nekem a husi csajokat! <#idiota>#idiota>
(tudom megfogtam a lényegét...)
Egyébként lefogadom, hogy a stílussal van baja mindenkinek, nem a tartalommal, mert amit írsz az igaz vitatkozni nagyon nem lehet vele.
A versenysportot meg csak kismillió helyen írták meg hogy káros az egészségre. Te egy olimpián megnéznél egy kis lajost aki 15 sec alatt futja a 100-at? Rohadtul nem. Vagy szurkolnál egy olyan srácnak aki igazából semmit nem tud megdönteni? Nem. Ezt viszont csak olyan áron tudo elérni, ha a terheléstõl és szteroidoktól szétvágod magad. Nagyon nem a hétköznapi mozgásról szól. Egyébként ez a dolgo a két véglet. Az egyik nem hajlandó megmozdulni, a másik meg túlzásba viszi. Na a kettõ közé KELLENE nem kell csak kellene mindenkinek belõni magát. Egyrészt hogy egészséges legyen, másrészt hogy jó legyen a közérzete (A mozgás endorfint termel, ami egyfajta a természetes drog amitõl kurva jól érzed magad), harmadrészt hogy jól nézzél ki és mondjuk ha elmennek melletted ne úgy nézzenek rád, hogy bazdmeg ez hogy néz ki... Kb ma csak tízen valahány 20 év alatti és körüli lányt láttam picsagatyában legalább +10kg felesleggel. Undorító volt, ahogy a kis gatya alól kilóg a háj és fodrokat alkot a combon, mint valami kiegészítõ. És akkor én vagyok a világi köcsög, mert nem tetszik hogy valaki nekem sír vagy poénkodik azon, hogy kidöglik egy kis szimulátorozástól vagy lépcsõzéstõl.
BTW a magas pulzus nem egyenlõ a nagy mozgásigénnyel. Most mondjam hogy nekem is most volt államvizsgám és biztos volt vagy 140-es pulzusom több órán keresztül mégis elfáradtam? Az állóképességhez és az egészséghez annyi köze van, hogy a feszültségtõl meg az idegtõl magas a pulzusod, akkor elõbb utóbb gyomorfekélyt kapsz. Nem nem a magas pulzus a lényeg, hanem hogy az ideg miatt magas a pulzus és az a gyomrodra megy.
Egy szó mint száz, sportolni kell és egészségesen táplálkozni, akkor legalább az önpusztítást sikerül elkerülnöd.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A heavy cost. I pay it gladly.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
JObban elolvasva az elõzõ hsz-t amúgy mondasz valamit. <#email>#email>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever