Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
belépett a zónába😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tigeroo
szarkazmus
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

nem én emberkedtem hanem akire reagáltam úgyhogy ez egy kicsit mellément

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Misuka963

Ulvar
Ez a Réka Ápdét

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Roger6
Csak az többes szám harmadik személyben helyes. Õk hagynák.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Törölt felhasználó
Helyesírás ellenõrzõ szerint pedig jó 😞
Jim Morrison
fasza cucc, meg is lepõdtem mikor fb-on a HAARP csoportban megláttam 😄
ezzel a szöveggel postolták ki:

"Ha nem lenne elég, hogy hetente záporok csapnak le ránk, akkor otthonra is beszerezhetünk egy hihetetlenül menõ viharfelhõt.
...
A "Felhõ" névre keresztelt termék ráadásul nemcsak úgy, véletlenszerûen programozva szórja a villámokat a nappalinkban, hanem képes zenére és emberi hangokra is reagálni. Képes magából mennydörgõ hangot is kiadni, sõt, a mozgást is érzékeli. Kellene?"
Nem is tudom, ezt melyik kategóriába lehetne sorolni... Mi lesz a következõ lépés, hogy mini HAARP álomás is beszerezhetõ lesz???"
😄DDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LasDen
hagynék

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
De szerencsére még embereket nem ölök, legalábbis nem tudok róla, hogy esténként kijárnék és hullákat hagynák magam után, így nem tartom komoly problémának a feltûnési viszketegségemet 😊
Törölt felhasználó
Nem viccelek, komolyan írtam 😊

Akkor próbáljuk ezt cikasznak... -_-
Törölt felhasználó
Nope...
próbálod itt elviccelni, de az ilyen szintû frusztráció jön valahonnan

cikasz

http://www.akciofigura.hu

LasDen
nem tud célozni. o_O

cikasz

http://www.akciofigura.hu

LasDen

The Protector
Én dagadt voltam rengeteg ideig.18éves koromra vertem a 120kg ot.Nagyobb csöcsöm volt mint a barátnõmnek aki egy 154cm-es elég jó csaj volt.A doki ijesztegett,hogy megdöglök stb..........végül elhatároztam hogy lefogyok és kb 2hónap alatt 40kg lement rólam.Iszonyat mértékût fogytam rövid idõ alatt.Azóta nincs súly gondom,edzek minden nap,megszerettem a mozgást.Régen szerettem a rossz idõt mert akkor más sem ment ki a szabadba nem csak én,de nem voltam antiszociális.Soha nem dagadtoztak stb.....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
Általános iskolában mindenki engem baszogatott, pedig ott is sportoltam, bár nem voltam se nagy darab se a lányok nem szerettek...<#rinya>
HunnernesKonge
"Kb ma csak tízen valahány 20 év alatti és körüli lányt láttam picsagatyában legalább +10kg felesleggel. Undorító volt,.."

Végre egy arc aki meghagyja nekem a husi csajokat! <#idiota>
(tudom megfogtam a lényegét...)

Egyébként lefogadom, hogy a stílussal van baja mindenkinek, nem a tartalommal, mert amit írsz az igaz vitatkozni nagyon nem lehet vele.
komolyan nem flame, de téged vagy nagyon sokat bántottak, vagy nem kapsz elég figyelmet

Törölt felhasználó
Na szóval a lényeg a mondanivalóm az volt, hogy ne hagyd el magad. Lehetsz büszke arra hogy te kilógsz a sorból, addig amíg 40 évesen nem kapsz egy stroke-ot vagy agyvérzést, mert egy lusta igénytelen szar voltál magaddal szemben. Igen, kezdõdhet megint a dagadt flém. De eddig akár hány ismerõsöm lefogyott és elkezdett egészséges életet élni jobb kedve lett, jobb közérzete és "megváltozott" a világ körülötte. Az hogy én a környezetemben mindenkit baszogatok hogy egyen egészségesen és sportoljon, az csak a hülye stílusom miatt van, de mindenki kicsit az infó mögé nézne, akkor rájönne, hogy csak a jószándék beszél belõle, mert jót akarok neki. Igen tudom nagyon szar vagyok motivációból, az egyik ilyen módszerem hogy zavarba hozom a delikvenst hogy szedje már össze magát, mert ezzel elég jól lehet motiválni a KEZDÉSRE. De tény hogy a folyamatos edzésmunkára nem. Ezen változtatnom kell. De az még mindig tény marad hogy gáz ha nem tudsz felmászni egy szaros lépcsõn az állapotod miatt. Lehet ezt viccesre vagy panaszkodósra venni, de gáz. Aztán mondom, ha 40 évesen elpatkolsz, mert már 30 évesen cukros vagy vagy nagy a koleszterin szinted, akkor ne panaszkodj a kórházban a rokonoknak, hogy jajj máshogy kellett volna csinálni.. Igen volt az a paraszt fórumon aki szintén megírta, de akkor jobb volt beleállni hogy mit okoskodik. A stílusom nem jó alárírom, de az információ hasznos lehetne számotokra. De felõlem aztán mindenki úgy pusztul el ahogy akar, csak ha nem dolgozott egész életében mert már 20 évesen hulla beteg, akkor az én adómon gyógyítják meg mert ebben az országban ez mindenkinek jár alanyi jogon.
A versenysportot meg csak kismillió helyen írták meg hogy káros az egészségre. Te egy olimpián megnéznél egy kis lajost aki 15 sec alatt futja a 100-at? Rohadtul nem. Vagy szurkolnál egy olyan srácnak aki igazából semmit nem tud megdönteni? Nem. Ezt viszont csak olyan áron tudo elérni, ha a terheléstõl és szteroidoktól szétvágod magad. Nagyon nem a hétköznapi mozgásról szól. Egyébként ez a dolgo a két véglet. Az egyik nem hajlandó megmozdulni, a másik meg túlzásba viszi. Na a kettõ közé KELLENE nem kell csak kellene mindenkinek belõni magát. Egyrészt hogy egészséges legyen, másrészt hogy jó legyen a közérzete (A mozgás endorfint termel, ami egyfajta a természetes drog amitõl kurva jól érzed magad), harmadrészt hogy jól nézzél ki és mondjuk ha elmennek melletted ne úgy nézzenek rád, hogy bazdmeg ez hogy néz ki... Kb ma csak tízen valahány 20 év alatti és körüli lányt láttam picsagatyában legalább +10kg felesleggel. Undorító volt, ahogy a kis gatya alól kilóg a háj és fodrokat alkot a combon, mint valami kiegészítõ. És akkor én vagyok a világi köcsög, mert nem tetszik hogy valaki nekem sír vagy poénkodik azon, hogy kidöglik egy kis szimulátorozástól vagy lépcsõzéstõl.
BTW a magas pulzus nem egyenlõ a nagy mozgásigénnyel. Most mondjam hogy nekem is most volt államvizsgám és biztos volt vagy 140-es pulzusom több órán keresztül mégis elfáradtam? Az állóképességhez és az egészséghez annyi köze van, hogy a feszültségtõl meg az idegtõl magas a pulzusod, akkor elõbb utóbb gyomorfekélyt kapsz. Nem nem a magas pulzus a lényeg, hanem hogy az ideg miatt magas a pulzus és az a gyomrodra megy.
Egy szó mint száz, sportolni kell és egészségesen táplálkozni, akkor legalább az önpusztítást sikerül elkerülnöd.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
Szegény nem találta meg a magyar nyelvû editort 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Nyilván egyben; egy nap alatt 40 fokban jóval több is lemegy gond nélkül.

A heavy cost. I pay it gladly.

Jim Morrison
Milyen jó, hogy akik verizont használnak és ilyeneket sms eznek azok általában magyarok

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://static.kepfeltolto.com/big/2014/07/02/a792f0c3c0f829bcc0bd2ee3fd16a502.jpg
immovable
<#taps>
HunnernesKonge
És az nem gyanús, hogy akkor igazából kvázi nem is ittál semmit, tekintettel arra, hogy az ótvar hõség és a nulla árnyék elvitte a szervezeted víztartalmát, és igazából azt pótoltad csak?
bardocz
Akkor lehet ez is csak a városi, satnya testû kockákra igaz<#idiota>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Már nem, a tudósok azt mondták, hogy nem élhetsz. Ne vitatkozz a tudománnyal, fõleg ne az interneten 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HTS s3rg1nh00
valszeg húzóra,tavaly voltam a magyar nagydíjon...ótvar hõség,0 árnyék,végig állva...összeszámolva aznap ~12-13 liter vizet ittam,és még élek.asszem.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mert ez csak az amcsiknál van, nehogy túl sok kalóriát vigyenek be<#idiota>
LasDen

tigeroo
bardocz
Egyben, húzóra? Mert egy nap alatt énis többet iszok.
Magyarázhatod olyanoknak ezt akinek a kapa megáll a tankönyvben is 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fresh Duke
Ha 3 liter lenne a határ, akkor valószínûleg halott lennék, persze egyénfüggõ az ilyesmi. (De olyat már hallottam, hogy 5 liter már elég volt, hogy kimossa a káliumot és leálljon az illetõ szíve.)

A heavy cost. I pay it gladly.

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Roger6
Amúgy sem annak kell örülni, hogy nyersz. Hanem az addig vezetõ útnak. A "cél az út maga".

JObban elolvasva az elõzõ hsz-t amúgy mondasz valamit. <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Szimulátorozásból láttam olyat, ahol a csávó mérte a pulzusát, és 130-as átlaga volt, kb mintha valamit sportolna. Amúgy meg pszichésen igenis le tud fárasztani, nem csak a fizikai fáradtság létezik.
QuippeR
konkrétan azt mondta nagyjából, hogy amíg az ember nem sakknagymester, addig ne örüljön, ha nyer, hanem fogja be a pofáját, mert egy gyökér. nem megmondóember végülis.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.