Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krityu
skinnyman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ezt elneztem, akkor ez a resze kivetelesen nem tevedes, csak egy temahoz sehogy se kapcsolodo, gyenge troll-kiserlet. Igy akkor mennyivel jobb a helyzet? A lenyegi reszhez persze semmi hozzaszolnivalod neked se, csak valahol belem kellett kotni (amennyire altalaban toled tellik), mert az megsem jarja ha ebben az ertelmetlen szardobalasban valaki meg ertelmesen is hozza akar szolni. Es nyilvan nem o a fanboy aki egy vicces kepen felhuzva magat nemtom hany hozzaszolas ota ezen porog, hanem en, aki betette az az arva vicces kepet, aztan az elszabadult szemetdombot egyetlen tovabbi hozzaszolasban (masokat nem zavarva, spoiler tagen belul) kicsit rendbe akartam rakni. En kerek elnezest. Troll harder.
Es nyilvan az is egy teljesen valos statisztika, hogy ebben a topicban mindig minden apple-t fikazo hozzaszolas az enyem, gondolom ezt barki ala tudja itt tamasztani. Viccet felreteve: ha van igeny ertelmes vitara, azt lehet folytatni egy szakmai topicban. Ennek itt eddig semmi jelet nem lattam, de ha hatha megis van, akkor ott van az a lehetoseg. Mindenesetre en itt befejeztem.

Regards,

kifli
szerintem mindenki tisztában van vele (még android topikban is), hogy ő itt a helyi google fanboy. Volt hogy azt állította, a google egy jótét lélek cég, mert ingyen adja a droidot.

Mondjuk rendes, mert próbál neked segíteni személyreszabott reklámokkal, hogy mit vegyél. És nyilván a személyes adataid is csak jóhiszeműségből (nem üzleti céllal) használja
morcosqtya
Túlságosan bepörögtök ezen a témán.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

10-bol 9 Apple kore epitett poent o linkel be ebbe a topikba. Nem fogja megerteni, mert szamara kuldetes utalni az Apple-t es usereit. Ez az egy elteti.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
elvileg ő a fanboy, pedig te mész bele a védésbe egy poén topikban.
"-az s4 egy masfel eve megjelent telefon. szoval nyilvan lemasoltak vele a most megjelent alma bumerangot"
kb annyira, hogy már el se olvasod mit ír. Azt írta, hogy az apple másolta a samsungot

skinnyman
Egyaltalan nem vitainditasnak szantam, csak betettem ez vicces kepet. Ha tul nagy fanboy vagy ahhoz, hogy nevess rajta, meg mindig at tudod scrollozni, de ugy tunik, erre is keptelen vagy anelkul, hogy neki ne kezdj flemelni es hulyesegeket beszelni, mikozben egyebkent nyilvanvalo, hogy tajekozatlan vagy a temaban.
De ha mar szoba hoztad, es tenyleg bele akarunk menni, tenyleg pont ebben a topicban:
-az s4 egy masfel eve megjelent telefon. szoval nyilvan lemasoltak vele a most megjelent alma bumerangot. Mint ahogy altalaban az apple-rol masoljak a dolgokat, es veletlenul sem azok masoljak a piacot evekkel lemaradva. oh wait...
-a videon a faszi nem gorbiti meg a telefont, hanem konkretan elroppantja, de a kezdeti roppanas utan sem marad gorbe egyaltalan, csak miutan szettori az egeszet.
-egyik jol megtervezett telefon sem hajlik normal hasznalat soran, a legtobbet meg tudatosan, tiszta erobol sem lehet puszta kezzel meghajlitani. A bendgate valos problema, es lenyegeben az okozza, hogy a telefon strukturalisan gyenge egy helyen (tervezesi hiba), azaz van egy gyenge pontja, ahol nagyon konnyen elgorbulhet, amit normal zsebben hordas is siman eloidezhet. Bovebben: itt es itt.
A hajlitos videokon (eleg sok van) is latni, hogy mindig ugyanott gorbul meg a telefon, a hangero gombok mellett, ahol a gyenge pontja van. Peldaul: egy ketto
Roviden ennyi. Remelem legkozelebb jobban atgondolod, hogy hozza tudsz-e ertelmesen szolni egy temahoz. Plane amikor olyan topicban vagy, ahol a temanak nincs is semmi helye. Peace.

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.02. 22:53:21

Regards,

allock
<#eljen>

#hhwnd

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szomferi
jééézusom 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jim Morrison
: [

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jim Morrison
ja mert ismerni kéne őt?: D

BenedekFeco: húha, melyik nem inkább social network függő flame szagot érzek 😄

szomferi
a Samsung legalább nem úgy mutatta be a telefonját, hogy elpusztíthatatlan... erre meghajlik egy kis feszítéstől is az a fos 😄
a Note4 szinte még meg se jelent, lehet az a széria kijelző (vagy ház) hibás volt, de nekünk, magyaroknak szerencséje van, mert kihívod a Samsungos szervizt a Prémium Garanciád keretében, és ingyen megcsinálja, amit kell, helyben ráadásul (feltéve ha nem szürkeimportos telód van)
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.10.02. 20:23:58

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

theone91
Az első a kategóriában, amin nevettem.

BenedekFeco
És azt figyelted, hogy csak is kizárólag a pasikat mutogatják benne, mint social network "függők"?

<#nezze><#banplz>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tyler1
Mostanában ő mondja be mindenről a frankót?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Az eredeti jobb:

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.02. 20:17:17

Krinyo
Ez mi bazmeg??? 😄D

LasDen
nagyon hatásvadász...
és még reklám is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
És nektek meg kellene a több napos akksi idő... :o

<#eljen>

/irigy

Nem, azert szarja le mindenki, mert nem Apple. Deal with it.

Az Apple azert jo, mert ha a fanok nem is emlegetik, a sok egybites hater miatt az is utananez, akit addig leszarta vagy nem tudta mi az. Legjobb reklam a sok irigy fasz nyavogasa.

Jim Morrison
na hogy legyen valami más is

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Pontosabban azért nem érdekel senkit, mert századannyira se probléma mint egy meghajló telefon 😊
Jim Morrison
persze, míg a nagyobb sportoló olimpián doppingol, addig a kicsi főiskolai tornán...😊
iphonet 10millóan vették meg első héten, samsung telót fogalmam sincs.

Nem tudom, de lattam mar Nokiat is osszetorni, nem nagy kaland csak par embernek, akinek az szoban kivuli vilag ismeretlen. Anno egy rendes falusi diszko/bucsu/kocsmaverekedesben mindig tort a kar, telefon, fej vagy fogak. A mai nyomorult gyerekek meg arra sem kepesek, hogy rendesen bebaszva pofra essenek az itatovalyuban.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.02. 19:47:29

Amugy ja, ott a Samsung GapGate es senkit nem erdekel, mert nem Apple. Ez olyan mint a ket sportolo kozul mindig a nagyobb sztar doppingbotranya vagy a hiresebb enekes meztelen kepei erdekesebbek.

Sippie
0:08-nál miért viszi ki a képernyőből?

fake videó...
😄
Jim Morrison
Én ezt szeretem az appleben, sok jó memet köszönhetünk nekik 😄 (apple maps pl 😄)

BenedekFeco

Lol, Apple masolta a Samsungot, remelem birosag elott kell ezert felelnie.

skinnyman

Regards,

"It's almost impossible not to stare at the dog who's known as Pig.

Born in Atlanta with severe deformities and adopted by Kim Dillenbeck who lives in Alabama, the eight-month-old mutt has gangly legs, a body that appears to have been chopped in half and no neck.

Pig looks like one of those fake animals created with Photoshop to draw clicks on websites, yet she's real.

"She's missing several inches, probably seven inches of spine, her joints, her hips and her joints, and everything, are way up here at the top, right at the base of what is her spine, and none of them are in the right position," said Dillenbeck.

The veterinarian who treats Pig said none of the vets who care for the dog have ever seen another animal with the same condition.

"The whole clinic loves her. She comes in and she's a rock star here," said Dr. Rachael Hudson-Breland.

Found as a puppy with three littermates in a wooded area, Pig is smaller than her surviving siblings at only 15 or so pounds.

Her spine is about seven inches shorter than normal and wavy, with many bones fused together.

Tens of thousands have watched internet videos of Pig online since her debut about a month ago.

And Pig sometimes loses her balance and topples over like a toddler.

Overall, though, Pig is in great shape... for the shape she is in."

Ott ulsz a gep elott, nem a banyaban izzadsz - vagy a fizikai munkasnak jarjon 10 perc Candy Crush? IT geeknek meg 10 perc lapatolas a ceg belso udvaran?
Fel kell kelni idoben, befutni a ceghez, lezuhanyozni, ha van ra lehetoseg, ha nem akkor nem kell szart enni es nem izzadsz budoset, munka utan meg haza lehet futni. Nem kell a dagadt seggedet mereszteni az autoban, ha a lakas es a melohely kozott 1 ora alatt futhato tavolsag van. 10km-t laza 6-os pace-szel le lehet kocogni, abba meg meg sem fog az ember izzadni.
Sok nyomorult dagadek miatt kell a budos autokat kerulgetniuk a kocogoknak es bringasoknak...

<#rinya>

ez milyen kutya?
BenedekFeco

Sippie
lol pazmek... 😄 😄 😄
LeWyTy
Megint a magyarok találmánya oldja meg a világ nagy problémáit... (de sok pénze van valakinek<#banplz>)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sippie
és amúgy mi van azokkal, akik kompjúter előtt ülnek, és jogszabály szerint jár nekik óránként az 5 perc pihenő?
<#zavart1>
Türelmetlen zsaru

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Jim Morrison

BenedekFeco