Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Mikor ezeket a videókat látom, arra gondolok hogy azt a rakás pénzt amiért megvették ezt a fost mi mindenre lehetne költeni...
Vagy csak errefelé nem szokás 200e Ft-os telefonokat hajlítgatni mikor már a fél világ tudja miként hajlik az ájfonhat?! <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Az, eredetileg meg formasan volt nagy, de mivel a csokisrac a nagy taskaba szereti a kolbaszt pakolni, ezert kellett egy kis upgrade.
A masik ket ilyen hulladek a Coco T es a Nicki Minaj. Groteszk mindketto.

http://gaborszantai.co.uk/

mulli1986
Csak nekem szinkronizált be a gmail a régi freemail címemről cirka 1500 levelet? Ebből 900 spam, illetve volt a mai napik között kb 15 linkes "katt ide a nyereményért" faszság is.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.03. 19:41:36

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

tutituti
Asa-t imádni kell.nem elég hogy jó bőr még van humora is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
adja magát az implantátum, de úgy tudom nem az...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fotosoknak csinaltak, hogy legyen gyerekkel is es nelkule is kep, a segge meg implantatum

Amúgy hányinger az a segg.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.03. 18:42:54

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
kb az egyetlen dolog az életben, amiért szerintem igazán megdolgozott az a segge 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hogy növesztett akkora segget?
LasDen
elfelejtette a gyereket v mi?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
jajj, az ott 2 akart lenni <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Beáll a megállóba :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
hogy lehet megállni egy megálló között? <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Már mindenből zenét csinálnak! de azért jól sikerült <#smile>

SzirmosSzisza
Nekem is szokott halálfélelmem lenni, főleg mikor random megáll 1 megálló között.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

passatgt

Jim Morrison
hetente párszor 3as metrózom, mindig félek hogy két megálló között kigyullad 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

morcosqtya
mindig is sejtettem...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Jeffjohnson
Szerintem inkább az ár az, ami fontos nekik. Hiszen azt mindenki tudja az almáról, hogy drága. Volt aki Samsung telóról cserélt almára mert a többinek is ez volt. Mikor kérdeztem tőle persze nem ezzel indokolta 😊. A másik meg folyton szidta az almát egészen addig, amíg rá nem jött, hogy hopp mindenkinek ilyen van, aztán egyik nap úgy sétált be széles mosollyal a száján, hogy neki is ilyen van, na azóta csak áradozik róla. Tök jó mert ha többen jönnek be órát tartani, akkor megvan a közös téma, meg szépen mindenki ki tudja pakolni egymás mellé a drágassssszáááágot.

Count Adyn
Tudtad hogy tíz orvosból hét az három orvos?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ájfon flém.

disz gona bi gud
jaj denagyon hiszti van <#idiota>
nem az ájfónt szidtam, hanem csak rávilágítottam a tapasztalatomra, hogy az orvosok többsége azért veszi, mert IT analfabéta és ez jól mutat a kezében, viszont egyszerű használni, mert van rajta egy gomb, ami majdnem mindent tud
Tikal
jobb lenne ha a legdrágább és a legnehezebben kezelhető lenne? ... vagy legyen olcsó is, nehezen kezelhető is és még lassú is mint lentebb a videoban az egyik szereplő? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

persze, hogy egyezik, az a legdrágább és legegyszerűbben kezelhető 😄
inkább 5-en 10-félét 😄

the world is mine

Jeffjohnson
Nálunk szinte az összes orvosnak almája van. Pedig ha az oktatásról van szó 5en 5félét tartanak jónak de valahogy a telefonban egyezik az izlésük. Ki érti ezt...

szomferi
azt meg nem mondom már neked 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

<#ravasz1>

engem marhára hidegen hagy, túl sok ilyet láttam már, fúúú inteles, fúúú amd, fúúú nvidia, fúú ati 😊

mindösszesen arra utaltam, hogy az elmúlt 7 évben valamiért NÉHÁNY szifon tulaj (meg a fura brand építés) csak elérte, hogy jó legyen cikizni 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.03. 10:41:46

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mcmoha
Barna szalonhoz az a praktikus. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Igen, es kicsi, de vekony farkam

ok-okozat 😊

ezek szerint iphoneod van? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Igy van!

Az osszes hipster kocsog iPhone buzi jar be Android topikokba es Android cikkek ala tolni a mantrat vagy osztjak meg mas helyeken, ha az Androiddal tortenik valami.

Ja! Nem...

én is, én is:

szvsz ebben az országban egynéhány szifon tulaj eszkalálta a feszültséget: nekem van, én Isten vagyok, neked nincs, te fos vagy. Emellett nyilván az ember már nem azt látta meg, hogy szép, újszerű, trendet teremtett, hanem azt, hogy nincs mms, copy paste, lehúzzák az ügyfelet és túlárazott.

Nálunk még az volt a jampec akinek emeletes toltartója van, hej változott a világ, na 😊

Dynamic
Soha senki nem mondta, hogy elpusztíthatatlan, illetve semmilyen szinten nem esett szó arról, hogy a készülék mennyire lesz ellenálló fizikai hatásoknak. Hol hallottad ezt a baromságot? Max. annyi volt, hogy törésállóbb lesz az üvege, de az meg nyilvánvalóan nem ugyanaz a téma.
Count Adyn
Fanboy-war ezaz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tikal
érdeklődő hangnemű 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a réseket meg kitömi sziloplaszttal? 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.03. 02:40:20

szomferi
most az "avatarod" alapján nem tudom mire gondoljak, hogy milyen hangnemű volt ez a kérdés 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tikal
Miért ki ő amúgy? A video meg szar és másolat...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.03. 00:50:53

Tikal
Na hálistennek...

Tikal
ugy mutatták be az iPhone-t mint elpusztíthatatlan? hm..

kifli
igényes vitára gondolom lenne, de nem hiszem, hogy azt veled lehetne lefolytatni 😉
SzirmosSzisza

jazzy
Spoilerben sem érdekel