Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak errefelé nem szokás 200e Ft-os telefonokat hajlítgatni mikor már a fél világ tudja miként hajlik az ájfonhat?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A masik ket ilyen hulladek a Coco T es a Nicki Minaj. Groteszk mindketto.
http://gaborszantai.co.uk/
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.03. 19:41:36
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.03. 18:42:54
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
disz gona bi gud
nem az ájfónt szidtam, hanem csak rávilágítottam a tapasztalatomra, hogy az orvosok többsége azért veszi, mert IT analfabéta és ez jól mutat a kezében, viszont egyszerű használni, mert van rajta egy gomb, ami majdnem mindent tud
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
the world is mine
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
mindösszesen arra utaltam, hogy az elmúlt 7 évben valamiért NÉHÁNY szifon tulaj (meg a fura brand építés) csak elérte, hogy jó legyen cikizni 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.03. 10:41:46
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ezek szerint iphoneod van? 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az osszes hipster kocsog iPhone buzi jar be Android topikokba es Android cikkek ala tolni a mantrat vagy osztjak meg mas helyeken, ha az Androiddal tortenik valami.
Ja! Nem...
szvsz ebben az országban egynéhány szifon tulaj eszkalálta a feszültséget: nekem van, én Isten vagyok, neked nincs, te fos vagy. Emellett nyilván az ember már nem azt látta meg, hogy szép, újszerű, trendet teremtett, hanem azt, hogy nincs mms, copy paste, lehúzzák az ügyfelet és túlárazott.
Nálunk még az volt a jampec akinek emeletes toltartója van, hej változott a világ, na 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.03. 00:50:53