Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.10.07. 19:51:50
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Amugy durva. Tegnap neztem egy musort a 2010es izlandi vulkankitoresrol. Tisztara ugy nezett ki a kornyek, mint a falloutban...
Þór vígi þessi rúnar
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
De egyébként azt is el tudom képzelni ,hogy PS-el valaki rátette a kupakokat.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,