Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
A másik kedvencem, hogy x oldal alatt masszív pontlevonás. Mi van?!
Gyakorlatilag az összes elemzésem úgy nézett ki, hogy egy oldalba letudtam és körberaktam bullshit-tel, hogy az abszolút minimumot legalább elérje. 😄
Mondjuk az sem segített, hogy apró betűkkel írok.
hát sajna tanára válogatta, nekem volt jó is: gondolom nem csak mi kaptuk meg a tojáséjt elemzésre (min 2 A4)
meg rossz is: az volt a mondásunk az egyik tanárról, hogy ha ő azt mondta, hogy a király halott volt és te azt mondtad vissza, hogy a király már nem élt, az bizony sajnos nagy hiba volt 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Olvastam már mindkettőt, és tényleg tartalmazzák a meberi tudást 😄

RelakS
jesszussmária

1 percig bámultam és vizsgálgattam, mire megtaláltam, milyen elírásról van szó <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

theone91
Gratulálok a zseniálisan ironikus elíráshoz.

saját készítés, besírtam x'DDDD

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

benőmenő
Nem a nehézségével volt a baj, mert nekem is meglett a 4-es érettségin minimális tanulással (1x-1x végigolvastam írásbeli és szóbeli előtt a kidolgozott tételeket).
Inkább az volt a bajom, hogy kevés mű tudott érdekelni, és ezen próbálnának - a jelek szerint igen kétségbeesetten, de sikertelenül - változtatni a témát indító képen is.
bardocz
Ja, ritka az olyan tanár, aki értékeli a saját gondolatokat, de ha nekem is sikerült megcsinálnom hármasra, akkor nem hinném, hogy bárkinek is problémát kéne okoznia.
Count Adyn
Pedig jó dolog a verselemzés megtanít a szöveg mögé látni😊 Persze sokan nemszerették anno, na meg sokaknak is van devizahitelből autója il ferro felirattal😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

benőmenő
A memoriter az megint egy külön dolog, azt értettem miért kell. Bár középsuliban már csak alibi jellegűen volt néha 1-2 sor feladva.
Inkább a több oldalas elemzéseket utáltam a számomra full érdektelen művekről, és amikor az "írd le a véleményed" kérdésre nem azt felelted, ami xy bölcsész és filozófus műszerző szavai voltak az adott tételből, hülyevagyfiamegyesüljle.
bardocz
Azért matekot nem csak műszaki pályán lehet használni...Verselemzést meg azért tanulod, hogy segítsen megérteni a nőket, amikor nem szó szerint azt mondják, amire gondolnak, hanem kékfüggönyről beszélnek, mert nem raktad vissza a doboz tejet a hűtőbe.
Szegény gyerek!

bezzeg ha engedték volna középsuliban a 18+ os Janus verseket, más lenne a történet 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

verseket azért tanultál, hogy fejlődjön a memóriád, elemezni meg azért, na arra már nem emlékszem 😄 problémamegoldás talán

de a matek ugyanez, ha nem műszaki pályát választasz, akkor nem használod, mégis ezzel volt edzve az agyunk

nyilván az ember a kötelezőt gyorsan letudta, a lustábbak a rövidítettet, aztán letehet Robinsont olvasni a pad alatt 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Casillas
22

Vivimos por ti, vence por nosotros.

vegicsek
Nem értem mi a fasz bajotok van. Egy kortárs vers és kész, ezerszer több eséllyel szeretteti meg az irodalmat a gyerekekkel, mint egy janus pannonius. Én se ezt a verset tettem volna be, de ennyire nem kell túldramatizálni.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Megint vannak benne magyarok 😄 (az utolsó) 22:28

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Így ember nem beszél 😄
Aki mégis azt még a kisiskolások is kiközösítik, de minimum rászólnak, hogy normálisan beszéljen már.

Az a műsor meg úgy volt vacak, hogy nagyon hamar el is kaszálták xd
A lentinél még a "sok felesleges hülyeség" is 1000x többet ér.
Ha modernizálni akarnának, akkor nem ilyen alibi hűdemély hipszter szarokat kellene erőltetni, hanem pl. filmeket, újabb normális regényeket/novellákat kéne behozni szvsz. F@sz kivolt már millió +1-edik verssel, amik miatt skippeltük a Robinson Crusoe-t meg a többit, ami még tetszett is xd
BenedekFeco

SzirmosSzisza
Mi megvitattuk egymás között azt is melyik csajnak a legjobb a melle, de valahogy mégse került bele az irodalomkönyvbe :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Please ne személyeskedj, azt hittem ezt pont nem tanítják az iskolákban 😊
Amúgy meg check skandináv oktatási modell amit próbálnak átvenni. Csak kis google, nem nehéz, bár tudom, ezt sem tanították az iskolában.
immovable
wow egy pártkatona.
hát én sem lennék szomorú 😊

passatgt

kifli
Copy paste

atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

tudom, vót má párszor, de nekem állandóan mosolyt csal az arcomra 😄

Roger6
Elveszett lélek vagy...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

LasDen
általános műveltség?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ilyesmit amúgy is megvitatnak a srácok egymás között, miért ne tehetnék ezt az órán, ahol igen velős és "szemfelnyitó" kérdések is felmerülhetnek?
Miért kell inkább szomorú-unalmas verseket tanulni amit elfelejt 1 hónap múlva?

Erről jut eszembe az okosabb vagy mint egy ötödikes műsor... Senkinek nem jutott eszébe, hogy a lényege épp az, hogy a valós élethez abszolút felesleges tudást ad az iskola?
SzirmosSzisza
Gondolom ~1 év alatt újraírt irodalom tankkönyv amit sikerült kiválóan tesztelni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jugen
Ez mi ez?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

LasDen
gondolom azt pont nem tanítják meg a kölyköknek, hogy mennyire ironikus vers ez...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

remélem ez csak vicc és nem tananyag
benőmenő
És még azt hitte nekünk tanítottak sok felesleges hülyeséget <#wilting>
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

damn nigga

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG
ez kurvajó 😄 belga fanok értékelni fogják
Metalmilitiakid
20 ponttal esett az IQ m a bux indexen bazmeg...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

vegicsek
bármeddig el tudnám nézni 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Jim Morrison
ezen röhögtök az a baj 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aztán majd sírtok... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/