Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag az összes elemzésem úgy nézett ki, hogy egy oldalba letudtam és körberaktam bullshit-tel, hogy az abszolút minimumot legalább elérje. 😄
Mondjuk az sem segített, hogy apró betűkkel írok.
meg rossz is: az volt a mondásunk az egyik tanárról, hogy ha ő azt mondta, hogy a király halott volt és te azt mondtad vissza, hogy a király már nem élt, az bizony sajnos nagy hiba volt 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
1 percig bámultam és vizsgálgattam, mire megtaláltam, milyen elírásról van szó <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Inkább az volt a bajom, hogy kevés mű tudott érdekelni, és ezen próbálnának - a jelek szerint igen kétségbeesetten, de sikertelenül - változtatni a témát indító képen is.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Inkább a több oldalas elemzéseket utáltam a számomra full érdektelen művekről, és amikor az "írd le a véleményed" kérdésre nem azt felelted, ami xy bölcsész és filozófus műszerző szavai voltak az adott tételből, hülyevagyfiamegyesüljle.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de a matek ugyanez, ha nem műszaki pályát választasz, akkor nem használod, mégis ezzel volt edzve az agyunk
nyilván az ember a kötelezőt gyorsan letudta, a lustábbak a rövidítettet, aztán letehet Robinsont olvasni a pad alatt 😊
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Aki mégis azt még a kisiskolások is kiközösítik, de minimum rászólnak, hogy normálisan beszéljen már.
Az a műsor meg úgy volt vacak, hogy nagyon hamar el is kaszálták xd
A lentinél még a "sok felesleges hülyeség" is 1000x többet ér.
Ha modernizálni akarnának, akkor nem ilyen alibi hűdemély hipszter szarokat kellene erőltetni, hanem pl. filmeket, újabb normális regényeket/novellákat kéne behozni szvsz. F@sz kivolt már millió +1-edik verssel, amik miatt skippeltük a Robinson Crusoe-t meg a többit, ami még tetszett is xd
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy meg check skandináv oktatási modell amit próbálnak átvenni. Csak kis google, nem nehéz, bár tudom, ezt sem tanították az iskolában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Miért kell inkább szomorú-unalmas verseket tanulni amit elfelejt 1 hónap múlva?
Erről jut eszembe az okosabb vagy mint egy ötödikes műsor... Senkinek nem jutott eszébe, hogy a lényege épp az, hogy a valós élethez abszolút felesleges tudást ad az iskola?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Per Aspera Ad Inferi.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.