Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
van ez az új dolog a fejlécben, hogy "informatika és tudomány", közben ezt sziveskedjetek értelmezni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
- kevés a dolgozó, azok is szarásig vannak hajszolva
- egész épület szárnyak (!!!) vannak lezárva/kiköltöztetve, egy ápoló nőtől egyszer meg kérdeztem hogy miért kellett a 3 szintes, 1 folyosón olyan 15 termes épületet lezárni, és miért van csak 2 terem üzemeltetve, ahol a folyosón zseblámpával közlekednek (igen, még a folyosó lámpát is lekapcsolták, akik ott dolgoztak a 2 működő terembe , zseblámpával mászkáltak)
Válasz: nincs pénz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
témát lezártam... 😛
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.smart-bus.hu
Kiknek akarja emelni a bérét Viktor az internetadóból befolyt 20-30 milliárddal ?
- Az orvosokét ? Nem. (Durva orvoshiány van)
- Az ápolókét ? Nem.
- A tanárokét ? Nem.
Hát akkor kinek ?
- A katonáknak, rendőröknek éssssss .... NAV alkalmazottaknak
Itt a poén, tessék nevetni (vagy sem)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én vagyok az apuka, te meg a fiam. Van egy (aránylag) fix havi keresetem, amiből fedezem a háztartás kiadásait, félreteszek a nem várt költségekre, felújításokra, abból etetem a családot, és még tudok neked adni heti 5.000,-Ft zsebpénzt is.
Aztán egyszercsak elkezdek neked heti 10.000,-Ft zsebpénzt adni. Mi történhet? Vagy rohadtul nem lesz kaja az asztalon, vagy ha elromlik a hűtőgép, akkor nem lesz pénzem megjavíttatni, stb.
Nos, ebben a példában a kormány az apuka, te meg a boldog, de rettentően vak gyerek vagy.
No offense
www.smart-bus.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
the world is mine
Nem szeretnék tényleg támadólag szólni, de kicsit tovább kellene gondolkodni a saját pénztálcánknál és nézni mi folyik körülöttünk!
Na és egy kis Hírcsárda:
"A tüntetők beleegyeztek hogy fizetnek havi 700 forintot, cserébe a kormány eltakarodik. (MTI)" 😛
youtu.be/dQw4w9WgXcS
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
www.smart-bus.hu
Az én környezetemben ennyit tapasztaltam: (spoilerbe rakom mert azért ez mégiscsak a humiari)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-elvették a szüleim magánnyugdíját
-a rezsicsökkentést amint megszellőztették emelt a szolgáltató, így a nagy csökkentésből annyi lett, hogy ugyan annyit fizetünk mint előtte
-az oktatásban véghezvittek miatt (Klebersberg + tanárok béremelése), hogy a tanárok ugyan annyit kaptak vagy kevesebbet, csak még mászkálhattak napközben egyik intézményből a másikba, illetve az igazgató állítása szerint jóval kevesebből kellett gazdálkodnia az intézménynek
-anyám állami tulajdonú cégnél dolgozik, ahol szintén megy már a susmus, hogy ezt meg azt vesznek majd el tőlük annak ellenére, hogy egyébként nyereséget termelnek állandóan
+200 Ft-ot viszont megspóroltak az ingyenes cash felvétellel fck yea! 😉

www.smart-bus.hu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
www.smart-bus.hu
dec gona bi gut
Köszönöm, de hitvitát nem kívánok folytatni, főleg nem ilyen előember stílusban.
Szép estét.
www.smart-bus.hu
Jajj hagyjuk már ezt a szemkilövős dolgot. Szegény "békés" tüntetők. Ők csak tankot loptak miért kellett lövöldözni....
De hogy válaszoljak is: nem, nem aggódtam akkoriban a diktatúra miatt. Az a csapat csak simán kretén volt, de nem diktatórikus. Mi sem bizonyítja jobban, hogy le is lettek váltva. (nem módosítottak úgy választási törvényt, hogy ha 10 ember szavaz akkor is megnyerjék a választást)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A többi ostoba hülyeségre nem reagálnék... Nem kívánom neked, hogy megtapasztald milyen egy diktatúra.
Jut eszembe, akkor is így aggódtál a diktatúra miatt, amikor szemeket lövöldöztek ki?
www.smart-bus.hu
Az a típusú ember lehetsz, akinek a száját be lehet fogni "apró pénzzel", hogy még csak véletlenül se gondolkodjon nagyobb volumenben. Szerinted a gyerekeid milyen országban lesznek majd felnőttek, ha ezek a rohadékok még sokáig garázdálkodhatnak???
Elmondom: lapozz vissza 30-40 évet az időben vagy nézz egy kicsit keletebbre... na olyan világban. Ha olyan világot kívánsz a gyerekeidnek, akkor csak gratulálni tudok.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Meg aki 3k-t fizet havonta a netér, azért a "multi" majd kifog fizetni extra 700-at? Ne nevettessenek már 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
www.smart-bus.hu
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A vizitdíjnak szerintem több területen is meg lett volna az áldásos hatása, viszont a net adónak az ég világon nincs semmi értelme.
Egyébként szerintem egyik cég CRM rendszere sincs felkészítve egy ilyen adó "mérésére".
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2014.10.28. 14:39:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fejlődésnek gátat szab a forgalom alapú alapvetően, de a fix adó is, de elismerem, hogy olyan helyre nyúltak amit eddig nem sarcoltak. Ötletes!
Anno én támogattam a vizitdíjat, hiszen lényegesen javított az áldatlan állapotokon mely közösségi térré alakította az orvosi várót és fél napos program volt egy gyógyszer felíratása, mert nem kerültél előbb sorra. Én mondjuk sose voltam krónikus beteg, egyszer fizettem.
Az időzítés tökéletes, hiszen választások megnyerve és pont van egy botrány amiről el lehet kicsit nyomni a figyelmet. A bevezetés is tökéletes, hiszen a kezdeti hajmeresztő hírek után jött a jóságos párt és kijelentette, hogy "márpedig ez elfogadhatatlan és mi lenne, ha limitált lenne?" Így egyszeri nép jóságos megmentőként gondol a Fideszre, aki szembeszállt a kormány elképzelésével és kardot rántva küzd értünk. Csodálatos! 😊