Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.10.30. 19:23:22
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
3:06-tól zseniális amúgy
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Per Aspera Ad Inferi.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: 66zio, 2014.10.30. 16:35:15
Utoljára szerkesztette: toza, 2014.10.30. 14:52:54

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
#339128: bizony, napról napra 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem vagyok hívő de szerintem ő most nagyon érzi hogy lehet fellendíteni az "ipart".
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de gyorsan teszek ide egy tudományos és vicces képet 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.29. 19:14:24
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nem értem miért nem lehet,elolvasva mindenki kultúráltan viselkedett.nem volt rosszabb mint egy betmen vagy egy cicazenebicajmotor flém.sőt szerintem érdemes is végigolvasni ezt a pár oldalt!
de persze én nem szólok Cenznének mert megver az ura

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás