Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ennek fuss neki még egyszer

esetleg mutass rá arra, hogy mi a kapcsolat aközött, hogy én az utcán dohányzom (nem megállóban, vagy egyéb tiltott helyen) és a vandalizmus/szemetelés között

valahol vicces, hogy nálad a dohányzás = az általad felsoroltakkal 😊

nőjünk már ki ebből a berögzült ovis szarságból, hogy minden dohányos/piás/drogos stb bunkó, tudod fordítsd meg: minden terrepjáró tulaj: tetszőleges sértés <#integet2>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.23. 11:46:04

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jazzy
Mert bunkó vagy, grat 😊
Pluskast
Mert? Végül is igaza van. Aki nem dohányzik miért köteles elviselni, hogy beszívja a dohány füstöt? A passzív dohányzás még rosszabb mint az aktív.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kata
hehe, ott lőnélek kedvesen fejbe lelkiismeret furdalás nélkül, hehe

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
kísértetiesen hasonlít a Cloudstone-hoz, csak ott mászkálni is lehet.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Ne legyél hülye közterületen a közterületfelügyelőknek kéne téged AZONNAL pénzbírsággal súlytani, ha szemetelsz. Plusz ha nem dohányozhatsz ott a szabályok szerint akkor a cigikommandó is megbasz. Olyan nincs, hogy közterület ergó azt csinálok amit akarok, te észlény! Azt valakinek takarítani kell (pl. az ott lakóknak).

Én is minden reggel (és este) a házam előtt elmondok egy rövid imát mindazokért akik sörösdoboztól, pálinkásüvegtől (lehetőleg ripityára törve) a használt kotonig mindent eldobálnak/bedobálnak az autóm alá (persze csikket is, hogyne), meg úgy a füvön, meg a fák alá, meg a járdán, meg bedugdossák a kerítésen, vagy bedobják a kutyáknak. Hosszas rövid ima ez, melyben kérem az Úristent, hogy családostól (papa, mama, gyerekek, nagyszülők stb.), rokonostól, barátostól és ismerősöstől, iszonyat kínhalállal haljanak ki azok a redves gecvaj mocsok álladék tetvek, de mind! Ámen!!!

Egyszer az autóm és a kapu közé/elé szartak és még egy szaros gatyát is otthagytak. ÉRTED?!?! Ezekkel mit tennél?!
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.12.23. 11:36:18

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hehe, egy ilyen kedves kérés után, garantáltan csak ott dohányoznék, esetleg még egy "közterület 😉"táblát is vinnék és kedvesen integetnék, had örüljön. A csikket nyilván nem dobnám el.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.23. 11:29:58

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/cserf][/fülünyúl]

Palinko

hajrá addiktív dolgok 😄

remélem ez a clickheroes nem áll be egy szinten mikor már nem lehet jobb társakat venni és lehetetlen teljesíteni, egy másik másolata ilyen volt 😄
én is csatlakozom a jókívánságokhoz...xD
De tényleg... már 1 órája nyomom... <#idiota>
chilios
Igazán nincs mit! <#idiota>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

BenedekFeco
Hát, neked bizony a nénikédet!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Már mindegy, lvl6-on nekiálltam farmolni 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Légy erős!
Már mindenki leszokott róla erre mindent elrontasz 😄

chilios
Cookie clicker kedvelőinek: Clickerheroes
Carlos
Mi ezzel a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Fake, nem tudnanak ilyen parhuzamosan beallni - mondjuk 10-bol 1 no igen, de az is Kata lenne. <#love11>

http://gaborszantai.co.uk/

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

BaliBoy
"Vádlott álljon fel!" <#eplus2><#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

vérpocok
Milyen közel kell tartanom egymáshoz a kezeim hogy megjelenjen az energia gömb, amivel kamehameha-t lehet küldeni? Csak azé kérdem mert még csak 2 napja karatézom.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

akkor elviheted Tozat randizni, meg tudod vedeni

Kata
7 éves koromban egy hétig karatéztam

úgyhogy reszkess világegyetem

[/cserf][/fülünyúl]

"nagy"szeru..

Utoljára szerkesztette: toza, 2014.12.22. 21:48:38
Misuka963
Levágott körömmel.lábszag nélkül 47-es 😄

regen en is 47-est hordtam, de miota vagom a kormom feljon a 45-os is

Misuka963
Én meg egy 15 soros és 9 soros 47-es acélbetétest bokszolok heti kb. 4-szer 😉

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tugyiti
Xbox nem ér.
En 10 eve amerikai focizom, rugbyzek es jegkorongozom. Soha nem serultem meg, de mar vertem le gyereket, aki 20 eve bokszol.

mulli1986
Ez kész 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Nem kell ehhez olimpiát nyerni. Saját tapasztalatból csak egy példát tudok mondani, de valójában rengeteg ilyen van. Amerikai foci magyarországon, vagy rögbi. Egyiket se támogatja az állam, sőt a játékosok fizetnek azért hogy heti 3-4szer összetörjék egymást. És még a remény sincs meg, hogy esetleg profik lesznek, mert ebből nincs fizetett profi kategória itthon. Nekem is volt kificamodott ujjam, bokaszalag szakadásom mindkét lábamon és kismillió zúzódásom, húzódásom. Természetesen én fizettem mindent, hogy tudjak játszani, de a sport szeretete és az élmény amit kapsz megéri a fájdalmakat. Képzeld mi lett volna, ha van előttem egy olyan cél hogy profi is lehetek?! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SzirmosSzisza
Nézd meg egy balerina lábát (google: ballerina feet), nagyon durván néz ki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tyler1
Számít ez akkor, mikor Olimpiát nyer? 😊 Versenysportban az egészséget mindig fel kell áldozni valamilyen szinten.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Nem véletlen a troll tag 😊
A te történetedet a bűnöző fickóknak adta elő 😊
Itt van mindkettő egy videóban

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sajnalom, szerintem probald lezerrel - az az erzekeny boruek 6/5-nek bejott

bajgunar
HTS s3rg1nh00
betűvel,csak most elfelejtettem hogy ez az sg...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Ha valaminek megcsinálod a háromnegyedét, azt hogy írod le? 4/3?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HTS s3rg1nh00
nem szép dolog fennakadni azon,hogy errefelé hatból ötnek mondjuk,arra meg ötöt a hatból...ennek semmi köze a tört számokhoz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Akkor vagy egy másik filmmel keverem vagy Joker hazudozik össze-vissza 😄

Jani Hun
I shave with a boxcutter, blindfolded aswell, couse if i look in the mirror i intiminate myself!😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SzirmosSzisza
Eggyel több feladatot oldottál meg, mint amit kiadtak? Bár a tört számok középiskolás anyag, csoda, hogy a 2-est megkaptad 😄

RelakS

Nem is igaz. A játékszenvedélyben szenvedő felesége nem tudott fizetni, és összekaszabolták az arcát. Joker egy pengével felvágta az arcát, hogy mutassa, nem érdeklik a hegek, csak mosolyogjon újra. A felesége persze nem bírta a látványt, viszont Joker azóta folyton mosolyog

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE