Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Már az ETA is letette a fegyvert 3-4 éve tudtommal.

A többiről meg sose hallasz....csak mondj egyet az utóbbi évekből, én meg mondok hármat csak az elmúlt hetekből, egy országból ( Franciaország )

😞 de mindegy is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az IRA nem, de az ETA aktiv szervezet.

Tobbi kereszteny itt

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Elég lassan, kb. 20 év kell ahhoz, hogy olyan szintre kerüljön mintha sosem dohányzott volna. De ez persze függ attól, hogy mennyi ideig dohányzott az illető - ahogy maga a dohányzásból eredő megbetegedések esélye is.

De azért már 5 évvel a leállás után is drasztikusan csökken a dohányzásból fakadó halálos megbetegedések esélye, ezért sosem késő leállni a cigivel.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.12.23. 13:06:46

[/cserf][/fülünyúl]

Tikal
Igazából már egyik sem müködik... szóval az állítás igaz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én maradnék Kata boszorkányos képeinél inkább :p nem tudom, hogy van-e dohányosok vs. nemdohányosok topik, mert van ez a kurva rossz szokásom, hogy lusta vagyok keresni, de inkább jöjjenek a humiaris képek 😊
Sippie
és aki csak régen dohányzott, annál ürül ez a nikotin megkötés?
ennel instantabb hulye az a petardazo idiota, aki elvesziti a fel kezet - remelem ebbol is lesz par 8-9 napon belul

Kata
Sokkal nagyobbak a szorzók. A tüdőrák a daganatos halálozások vezető oka, pedig a daganatos betegségek közül a legelkerülhetőbb lenne, mivel a túlnyomó többségét bizonyítottan a dohányzás okozza. A tüdőrák kialakulásáért felelős gén a 15-ös kromoszómán lévő nicotinic acetilkolin receptor gének. Ezek megkötik a nikotint, ezzel növelve a rák kialakulásának esélyét, minden egyes génvariáció kb. 30%-kal növeli az esélyt (tehát 2% helyett hirtelen 30-60, szélsőséges esetben 100% esély lesz a tüdőrákra). Egyes kutatások szerint önmagában a receptor gén nagyszámú jelenléte is elég a hajlamra tüdőrák kialakulásához, de minden kutatás alátámasztotta, hogy a dohányzás a kialakulás esélyét nagy mértékben megnöveli.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Hát a dohányosok már nálunk sem élnek. De önmagában ez nem biztosíték.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

passatgt
legyen valami értelmes tartalom is:

Nagyapam - tudorak - meghalt
Nagybatyam - tudorak - fel tudejet eltavolitottak
Unokatesom - erszukulet - fel labat 30 evesen amputaltak

Mas senki nem dohanyzik a csaladunkban.

Sir Quno Jedi
Kollegáim és barátiam már szinte kizárólag ecigit használnak. Mármint a fiatalabbak, családosok. És van aki már a nikotinról is leszokóban, egyre enyhébb cucc van a gépben, vagy nikotinmentes akár.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én nekem egész családomat ától cettig a rák vitte el, vagy valami azzal kapcsolatos. Persze cukor, meg májzsugor meg ilyenek is voltak, de a rák viszi a pálmát. Így valószínűleg engem is az fog elvinni és ez végtelenül idegesít, mert nem tudok védekezni ellene. Hiába vagyok durván szívbeteg, meg cukros, azokat lehet kezelni és lehet velük együtt élni hosszútávon is, gondos orvosi ellátás mellett és megfelelő életmóddal. DE a rák ellen semmi nem véd. Elviszi a sportolókat, a modelleket és a fitnesszgurukat is, gyakorlatiag bárkit, bármikor, bárhogy. De még a szenteket is elvinné... Nem tudsz felkészülni, nem tudsz "vigyázni" magadra, mert mindig marad jelentős kockázati faktor. Pedig igyekszem mindent megtenni ellene, ami még ésszerű és képes vagyok rá (nagyjából).

Szal. nincs kedvem hosszas és szörnyű döglődéssel kimúlni, de nem valószínű, hogy el lehet kerülni (hacsak előbb meg nem murdelek másban). Talán az eutanázia segíthetne gyorsan túlleni rajta... Csakhát azt is tiltják a buzgárok idehaza.

szilankosra kell torni a kezet, ujjait, allkapcsat, full body gipsz fel evre es leszokik, ha nem beonteskent akar nikotinhoz jutni - kicsit szelsoseges, de hatekony megoldas

hát javíts ki, ha tévedek, de ha average joe-nak van 2%-a a tüdőrákra, a dohányosnak meg 100%-al nagyobb esélye, akkor az 4%.

Ettől még igaz amit írsz, leszámítva a szarnak bele részt, mert a dohányosok többsége bánja, hogy rászokott, csak gyenge letenni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kata
Nem feledjük el, de azért ne adjunk már turbo löketet neki.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Najó, de ne feledjük, hogy példás életet élőket is elviszi a rák. Persze dohányosokat nagyobb eséllyel (jóval), de pusztán a nemdohányzás nem jelent túlélést. Bár jelentene. Szal. végülis így legalább választottak egy majdnembiztos halálnemet (ami meglehetősen kínhalál jellegű ráadásul).

Arról is kellene kép 😉
Kata
köszi, csak nagy sebességnél hideg

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egyébként érdekes, hogy a dohányzók szarnak bele, hogy rombolja az egészségüket, aztán amikor hozzánk kerülnek tüdő-, gége- vagy már valamilyen áttétes rákkal, kivétel nélkül mind bánja az egészet, mikor csak annyin múlt volna, hogy nem gyújt rá. Akkor már kis áldozatnak tűnik, amikor az utolsó szalmaszálakba: hetekbe, hónapokba kapaszkodnak. Mert már nem látják a gyerekük esküvőjét, vagy felnőni, vagy egyáltalán hogy gyerekük lehessen és hasonlók. Az ember sajátossága, hogy mindent akkor kezd el értékelni, amikor már nincs vagy nem lehet. Aztán hosszan tartó, borzasztó szenvedések után meghal. És mindez az emberi butaság miatt.

[/cserf][/fülünyúl]

jól áll neked ez a ruha 😄
Sir Quno Jedi
Egy üzemeltető élete nagyrészt várakozással telik. Pláne ha support is. A fejlesztőknek lehet tartósabban feladatuk, vagy ha vegyesen melóznak. Meg esetleg a szevizeseknek, helpdeskeseknek.

örök kedvenc (vótmá, sokszor, de hátha vannak újak)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szerintem sincs rendben, az óránként 20 perc dohányzás, meg ugye a dohányos mondhatja, hogy függő (ok maga tehet róla, aláírom)

viszont a lusta/fb függő nem mondhatja, hogy kérem, ez is egy betegség, azért dolgozok csak fél órát egy órában 😊

persze a legalávalóbb a dohányos IT-s

ide nem találom a megfelelő képet, ami az taglalja, hogy miért is nem dolgozik az IT-s:

fordul a kernel, fut a debug, települ a windows, stb 😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IRA, ETA es a tobbi mokas olvasoklub inkabb kereszteny, de ertem, hogy vicces akart lenni.

Sir Quno Jedi
Igen és ezt előadják kb. óránként, néha sűrűbben. Ha meg mi kimegyünk kávézni/inni a folyósóra a lift elé (ott van kávéautomata, vízautomata, szendvicsautomata stb.), akkor fél perc múlva már jönnek homolkráncolva a vezetők, hogy faszvanmá (és filmrevesznek kamerákkal).

Már én is hajlok arra, hogy így 40 évesen szokjak rá a dohányzásra...

Szerintem mindenki dogoljon meg es akkor vegre nyugalom lenne.

Koszonettel,
A Termeszet

nekem ugyan mindegy, beszélhetünk általánosítva is, elvégre az sokkal érettebb:

minden (tetszőleges csoport aki olyat tesz amit nem kedvelek) az automatikusan (tetszőleges fröcsögés)

meg a késsel borotválkozók is!
Sir Quno Jedi
Nana. Ez messzire vezet. Eddig mai/tegnapi nap az derült ki, hogy nem szeressük a dohányosokat, a szemetelőket, a szakállas nőket, a villanyborotvásokat, a szarul parkoló nőket, a hülye keresztvasas fénykardokat, meg a bokszoló wannabe-ket és az új sokszaltós olimpikonokat. Menjünk tovább?!?!

Sippie
a rasszistákkal együtt a cigányok, a négerek, az arabok, és a zsidók is... <#idiota>
miattam mindenki megdogolhet, aki nem en vagyok es/vagy nem kedvelem egy kicsit

Sippie
szóval amíg más ember gürizik a melóban, addig ők lejárnak füstölni óránként 20 percekre... há rohadjanak meg...
Sir Quno Jedi
Node szerinted a rasszisták és a kövérek is megdegelhetnek! 😄

az a bajod, hogy nem akarod felfogni, SQJ es Kata altalanosagban beszelt, te meg addig hisztiztel, mig elerted, hogy rolad szoljanak a kommentek

de amugy miattam is megdogolhet az osszes a dohanyos, nekem egy sem hianyozna

ne hagyd magad összezavarni, azzal kapcsolatban, hogy miket írtam, hogy látom, találd csak ki a saját verziódat arról, hogy én milyen vagyok.

veled mi van?

jaj, képet is 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.23. 12:07:32

Kata
A stílus egyértelműen a balfaszoknak szól. Az intelligensebbjének eszébe sem jutna olyan helyen füstölni.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Nálunk is még a parkolókban is és mindehol tilos a dohányzás. Aztán a saját dohányosainknak kijelöltek a behajtó kapu mellett a parkoló sarkában egy zugot, ahol az ellenőrzések alkalmával is megtűrik őket és a tűzoltók sem baszakodnak (meg van ott hamuizé). Szal. le szoktak össznépileg vonulni a jégesőben is oda füstölni, mer addiktok.

Kata
A 2012-ben a nemdohányzók védelmében született _magyar_ törvényi szabályozások szólnak arról is, hogy ahol dohányzást tiltó tábla van kihelyezve, ott az érvényes. Teljesen mindegy, hogy az zárt tér vagy szabad levegő. Ha pl. egy társasház lakói úgy döntenek, hogy az utcán az ő ablakaik alatt ne füstöljenek, akkor kihelyezhetnek ilyen táblát. De az általad belinkelt tábla esélyes, hogy valami munkahely, vagy közintézmény falán van (our building), ahol a magyar törvények szerint szintén tiltható a dohányzás - akár az épület X méteres körzetén belül is.
Ennyi erővel utána olvashatnál te is, de úgy látom te is az a tipikusan 'kihaénnem' dohányos típus vagy, szóval neked úgyis mindegy mi van tiltva.

[/cserf][/fülünyúl]

hát néha kell az ilyen 😊

mondjuk képet mindig elfelejtek betenni, ehh, szomorú 😞

Sir Quno Jedi
De nem rólad volt szó, hanem arról a tetű bunkóról, aki ott szemetel. Ha te nem szemetelnél és nem vagy bunkó, akkor ehhez nem is nagyon van közöd.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

akkor én értettem rosszul + elbeszéltünk egymás mellett 😞

számomra egy ilyen tábla felhívás a keringőre, a stílusa miatt.

Sir Quno Jedi
A kukába nem is, max. a szemetesen lévő csikktartóba lehet, mert ha a kukába dobja, fasza tűz lesz belőle.

SzirmosSzisza
Pedig sajna igen, a dohányos aki a kukába dobja a csikket kb olyan, mint aki tolja a biciklijét zebrán.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Arról szólt a belinkelt szarod, hogy szemetel az ürge, nem azt hozták fel ellene bajnak, hogy dohányzik (bár akár), hanem hogy SZEMETEL.

hűhű, jók ezek a komentek

szóval én mint dohányos, örültem a ne dohányoz zárt helyen szabálynak, semmilyen problémát nem okoz odébb menni egy megállóban, csíkzsebbe tenni a csikket (elvégre azért van a farmeron), de ha valaki megmondja, hogy ne dohányozzak olyan helyen ahol szabad, és ez nekem nem tetszik, akkor én vagyok a bunkó. 😄

Srácok (Kata), fordítva ültök a lovon 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.23. 11:50:25

kérlek ctr v-zd be azt a törvényt ami tiltja