Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apukája vágta rá a két sebet, mert nem mosolygott eleget.
Ezt nem tudni..chh 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lehet hogy Joker sem volt gonosz csak egyszer elcseszte a borotválkozását és ezért kiközösítették szegényt, ezért durcizott be.
HTS s3rg1nh00
az én kurva anyámat,hogy érzékeny a bőröm az összes pengére,és egy borotválkozás után egy hétig olyan sebes az egész arcom-nyakam,mint Joker szája a The Dark Knightban.
nincs.
(sry a mai stílusért,csak 6/5 jó feladatra kaptam egy kettest a mai vizsgán,és még holnap reggel is megyek...)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2014.12.22. 15:41:52

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tegnap volt, np

http://gaborszantai.co.uk/

te vagy-e?

bardocz
Ugyan így.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez ilyen varosi gyerekeknek valo beretvalkozas - siman gyalu majd csiszolopapir lesimitani, aztan nagyfater 85%-os torkolypalinkaja

regen csinaltam elezett asoval es a maradekot lehuztam benzinbe aztatott rongyal majd felgyujtottam, hogy kiegjenek jol a szortuszok, de a mai uzemanyagarak mellett ez mar luxusnak szamitana
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.22. 13:49:12

vegicsek
+végtelen 😄DD

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Egy igaz i férfi mindenképpen valami pengés szerszámmal kell borotválkozzon, ami után természetesen az arcszesz jön!

És nem ám holmi Aole-verás meg bidifusz eszenzines, liposzómás,kamillás kis popsikenőcsre gondolok, amit belemasszírozgatunk a bőrünkbe... Hanem a jó erős szeszre, ami csíp mint méreg! Természetesen nem 1-2 cseppel, hanem teletöltjük a tenyerünket a folyékony tűzzel, amit aztán férfias mordulások közepette viszünk fel a pofázmányunkra.

Aztán pedig megesszük a borotvát.
Sippie
...hányféle pózban lehetne megtolni...
😄
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bakkerman
amikor ilyen mutatványokat látok mindig az jut eszembe,hogy szép-szép,meg ügyes,de amíg ideáig eljutott a kiscsaj hány csontja bánta,hányszor ment ki majdnem a nyaka,hány tucat lilakékzöld folt volt rajta <#ijedt>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sir Quno Jedi
Én pl. fogom a hajnyíró gépezetet (220as szigorúan, nem elemes, meg aksis szar, ez viszi a cukornádat is) és beng nekiállok magam megberetválni vele. Néha vérzik erősen, evvan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Anno nekünk tesin rá kellett ugrani arra a cuccra guggolásban és utána leugrani. 60 éve ezzel olimpián indulhattam volna 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szoval te nem pengevel borotvalkozol...

van akvariumod?

Sir Quno Jedi
Me a régi jó dolgokból nem maratt már semmi...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Palinko
azért a régitől nincs nagyon egyszerűbb megoldás, max ha simán átugorja guggolva 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
miért,egy villanyborotvában mi van,mókus amit megbasz az áram ha nem rágja le a szakállam?
de jó,hogy nem vizsga előtt olvastam a faszságaidat,P topikjában már hozzászoktam de ez most tőled is kritikán aluli volt...:p

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bardocz
Akkor az ő tobozmirigye ideális lenne egy hotelben töltött éjszakához. De csak egy kis nyalintás!
szomferi
"Fogkrémek esetében például csak fluoridmenteseket használok, a fluorid ugyanis altatja a tobozmirigyet, aminek a működése ahhoz kell, hogy idővel megnyíljon az ember „harmadik szeme”."

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

dis gona b gut
Nők szokása a kéretlen pszichoanalizálás, ha már itt tartunk. 😛
Tikal
Az alaptételt nem szegte meg 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I have a bad news for you...

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bardocz
Az mondjuk tényleg nem túl hetero<#idiota>
Mondjuk ez alap, egy ferfi pengevel borotvalkozik, legyen az sarlo, kasza vagy ketkezes pallos. Nem normalis, ha egy ferfi zummogo targyat nyom az arcahoz. Hacsak nem akar leszopni egy vibratort.

nem arra a kardozásra értettem 😉

csak néha Gábor szeret kötekedni, és akkor ez van 😊

ha bárki komolyan úgy gondolja, hogy egy fegyverestestületnél dolgozó vagy egy párbajtőrrel/lőfegyverrel sportoló ember az (tetszés szerinti sértő megjegyzés), akkor az nem jó 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Persze, hogy kell informatikus: a bolcseszeket valakinek felugyelnie kell, hogy a londoni McDonaldsokban rendesen atsuljon a krumpli.

bardocz
Azért pisztollyal lövöldözni sokkal buzisabb, mint karddal küzdeni.
SzirmosSzisza
Jó, de az arányok ellenére azért szükség van informatikusokra 😞

Amúgy fegyverrel lőni kevésbé buzis, mint fotomasinálva imho.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nem, az a kardozáshoz kell, ne keverd

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

amugy az ilyen pisztolyozas merevedest okoz?

ugy hallottam, hogy potencia zavarosok szoktak fegyverekkel jatszani es latens homokosok - mondjuk ki mas akarna olyan munkahelyet, ahol foleg ferfiak vannak es ha van egy-ket csaj is, akkor is ferfiakkal alszol es zuhanyzol?
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.12.22. 00:07:55

sajat vilagot csak uveg abszint utan kezdek jatszani

az igazi kemény kislányok dark sunoztak, meg ravenloftoztak, jó, de minimum saját világ 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.22. 00:06:04

pisztolyozo kislanyok, cukik vagytok 😄

12 eves koromban mar RPG-vel jatszadoztam...

Shadowrun, Greyhawk, Forgotten...

persze hogy nem, viszont kezdőként ez az első para, meg jaj mi van, ha fejbe vág, stb, a többi meg mint bármi más: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, odafigyelni az oktatóra

A visszarúgásnak nem az a legnagyobb hátránya, hogy megijeszt. 😊

Szerk: Ja és ne a csuklóban gondolkodj.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2014.12.21. 23:53:53
Bokafix2
A szomszédunk a Lakatos Songoku, ő még csak 17, de azt mondta már 13 éve bokszol. Ez van... sok a bokszos. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nyilván kevesebbet mint te, de ha a 38-as nem ijeszt meg, akkor nagy baj nem lehet, ne feledd, az egyedülálló férfiaknak, mindig sokkal erősebb a csuklója <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.21. 23:44:53

Látszik Te sem lőttél még eleget.