Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te jó ég! Hát mégis igaz!

Megyek is máglyára vetni a gépemet, csak előtte még felveszem az alumínium sapkámat.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!:

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Cuki ez a póni és különösen jól áll neki a náci egyenruha. Ha lány, akkor máris felizgattatok.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
ne egyél annyi cukrot...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Unknow
Egyébként ehhez nem kell fejlett látás. Meg amúgy igaza van..csak nem látta, hanem hallotta és onnantól kezdve ezt hallucinálta. Tényleg van olyan küldetés ahol az Old Godok suttognak Arthasnak és közben a Lich King is. Kb ez a szöveg és teljesen helytálló. <#idiota>
Krinyo
Nem, nem lehet, kurva szar, és átlátszóan reklámszagú, főleg a reg-időpontodat nézve.

Igy lehet egérrel borotválkozni 😄 ???
mindentől függetlenül, most esett le: nyelvtan náci csillám póni ééééés cirill betűk, a könyvespolcról, ne is beszéljünk, remélem egy nálam ügyesebb, talál valahol egy menórát, vagy háromszöget 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

chilios

Elvileg több 100 napos móka, tehát nincs vége soha, én tegnap kezdtem.
extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Picar77
megvan mivel tolom pár napig X'D

()() (^^)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi
hja, már én is, most a 60. jön 110T élettel 😄 (én meg ráverek 531B-t, meg klikkenként 13000M-t)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ebben azért lehet valami, nem véletlen vált vadállattá a warcraftos kocka mikor törölték az acc-ját és dugta fel magának a távirányítót. Nyilván játék közben gonosz démoni energia sugárzik a képernyőről ami a játék textúráiba van beágyazódva és még tudatalatti szubliminális üzenetekkel is bombázza az agyukat. ("Dugd fel magadnak a távirányítót."😉 Nem láttátok a Videodrome c. filmet? <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

A cukorbetegségnek két fő oka van.

Az egyik az autoimmun reakciók. A lisztben tejben lévő fehérjékre ellenségként tekint az immunrendszerünk és így gyulladások alakulnak ki a szervezetünkben.

A másik, az inzulinrezisztencia kialakulása, mivel a szervezetünk így reagál a sok cukorra amik magas glikémiás indexűek.

Az az igazság, amit elhiszel.

A 3 buffal simán letoltam 😄 3szor a 30mp alatt.

szomferi
az 55-ös főellenségnek nekiestem 112 billiós DPS-sel, meg se érezte 😄
10500B élete van, és van rá 30mp-ed, hogy lekaszabold...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

bardocz
Gyakorlatilag ami fán, bokron vagy a földön terem, az gyógyítja a rákot, de ha esetleg mégse, akkor a magja biztosan.
Még szerencséd is van, hogy nem valami súlyosabb cuccba futottál bele mint pl a World of Warcraft...

Egy látónak kész kínszenvedés lehet leülni a gép elé. 😊

Veletek is előfordult már, hogy kristálygyermekként a fejlett védikus sámánikus auralátó szemetek segítségével megfejtette a sátántól való káros videójátékokba, a héttérhatalom által belerejtett titkos üzeneteket?

Mellesleg a facebook kész tárháza az ilyesféle gyöngyszemeknek...

Ha valakinek elég nagy az ismerősi köre, akkor naponta kaphatja a TUTIBIZTOS infókat a rák ellenszeréről, valamint a titkos háttérhatalom legújabb gonosz húzásairól...
na jó, de csodák azért nincsenek, gondolom okkal kell levágni statisztikánál a gauss görbe két végét 😊

azért aki dohányzik és félti magát, az időről-időre megnézeti a tüdejét, hasnyálmirigyét

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szomferi
nagyapám is szívja rendesen 84 éves létére (16 éves korától kb), de azért nem mindegy, de azért nem mindegy, hogy agyonkezelt/agyonvegyszerezett cuccot szívsz, vagy csak vágott dohányt, aztán ő sodorja meg

gondolom ő se Davidoffot szív, hanem sodorja magának 😄

ez a játék az ördögtől való, ez után minimum egy hétig kell majd tisztítani az aurámat :C
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak nyomkodd f5. meg play.. es kb 25 milliot kapol minding kb. mamrint ha mar milliioid vannak.. szoval ne is kell klikkelni,csak frissitni oldalt.. stb.. de ez csalas.. fuj
Mert az emberek hamarabb szednek pl vernyomas csokkentot minthogy pl valtoztason az eletmodjan pl sportoljon. Amugy regen sem eltek tovabb ez ilyen legenda.

the world is mine

FalseHeLL
Az hoax adat. Ne higyj el már mindent.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

SzirmosSzisza
Elég szarul teszik akkor, most a legalacsonyabb a halálozási arány az emberiség történelme során 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
És az uborka sem nő a kemtrél miatt!
DarkHorSe
a gyikemberek miatt, ezt mindenki tudja aki egy kicsit is benne van a temaban....

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Jani Hun
Ez igy van ahogy leirtad, csak régen legalább nem szándékosan irtották a népek gyógyitásnak reklámozva

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

140 evig eltek az emberek?

Volt regen mas moka: haboruk, pestis, spanyolnatha, szuloagyi nyavajak, ezerfele dolog, ami az alap higienia es C vitamin hianya miatt kivegzett egy kisebb orszagnyi embert random idonkent.
Igy is tul jo az egeszsegugy vagy a megelozes, idealis esetben 2 milliardnal tobb ember nem kellene erre a bolygora...

http://gaborszantai.co.uk/

Jani Hun
És miért van egyretöbb cukros beteg? és miért kezdik a kezelést egyböl gyógyszerrel? régen miért volt 2x akkora a "felsöhatár" és sokkal kevesebb beteg?

passatgt
Láttam olyat egyik tüdőgondozóban, hogy kerekesszéken tolták a beteget, orrában az oxigén és mellette cigizett😊

Bent fekves alatt is kepesek lemenni dohanyozni. Vagy mutet utan szoval van aki nem sajnalja.

the world is mine

Sippie
na csak ne sugarazzuk itt egymást, az is rákot okoz úgy tudom...

#340721: ty. És az mér van hogy a cukorbetegek idővel rákosak lesznek? Vagy csak ha nem figyelnek a cukrok szinten tartására?
Ez is elég időt vett el. Pedig csak sima klikkelgetős a "harc" benne.

Kata
Egy az egyben Cloudstone grafika, ha ez tetszik, próbáljátok ki, aranyos játék.

[/cserf][/fülünyúl]

Köszönöm. Az Isten fizesse meg.

nearo
2549-en vagyok most... jó mondjuk én még szeptemberben kezdtem (btw akkor nem linkelte valaki itt?). És ez a 2549 is lófasz, sokkal tovább tarthatnék, ha foglalkozok is vele

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kata
Srácok, van valakinél tartalék reménysugár? Véletlenül kiirtottam a szép kommentemmel.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert általánosságban volt szó a dohányzásról és daganatos megbetegedésekről, AZÉRT, te böszme! 😄DDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

Jani Hun
Miért is általánosítasz? Tippelnék hogy az egészségügyben vagy, mivel a remény utolsó sugarát is ezzel a szép kommentel irtottad ki, Sebaj fő az optimizmus.

Kata
Kicsit vicces, hogy engem oktatsz ki rákos betegségekből. 😉
A szélsőséges eseteket pedig megemlíteni sem érdemes, nem az a mérvadó és általános.

[/cserf][/fülünyúl]

Jani Hun
Szembeszomszéd 93 éves. dohányzik 17 éves korától, amikor egy grófnő lovásza volt és az ö csikkeit szivta el. érdekes módon még mindig földet müvel és állatot tart egyedül. Persze ez szélsöséges eset de hamár a rákos megbetegedést és a dohányzást egybe akarod kötni akkor csak egy ici picit emlitsük már meg a mai táplálkozási szokásainkat is kérlek, mert nem kicsi befolyása van.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.12.23. 14:26:49

SzirmosSzisza
Elküldtem ismerősnek, erre visszaküldte ezt a képet, én meg azt hittem az 1 millió aranyammal menő vagyok <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

desigo