Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pred
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az az igazság, amit elhiszel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: predator1982, 2014.12.28. 18:26:10
pred
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mintát külső forrásból kell szerezni, minél frissebb annál jobb. A legjobb eredményt a közvetlen forrásból származó minta azonnali applikációjával tudja elérni, mivel a levegővel érintkezve hamar romlik a minőség. Az optimális felszívódás érdekében hengerformájú maszírozórúd használata javallott. A megfelelő hatás eléréséhez a napi kezelés az ideális.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
csak hogy nelegyen üres a post és hogy tudja az is aki nemismeri 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.12.27. 23:28:23
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
(turkiz) People who hate hearing their own voices
(piros) Morgan Freeman
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.12.27. 19:07:16
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
és azért túrkált benne mert telefonszámot keresett, de csak egy pizzériának a telefonszáma van egy törzsvásárlói kártyán. érdekes amugy hogy oké hogy lakcimek meg hasonlok rajta vannak az iratokon, de mennyivel egyszerübb lenne ha lehetne rajta telefonszám is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 euró, 600 USA dollár,és 280 svájci frank. Volt benne egy személyi igazolvány is, aszongya: Kiss Péter Richárd, Budapest, Dobó utca.
Nnnnaamámost , neki küldeném a következő számot hogy :
"Ma este mulatok, jáj dé berugok..."
<#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
(flame on)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk