Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😛

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Forrás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
en, mint jelenleg a 20-as eveim kozepe-vege fele jaro ember, az atlagnal joval magasabb keresettel ket tulajdonsaggal birok:
-en vagyok a celkozonsege gyakorlatilag minden fogyasztasorientalt cegnek
-viszont csak vasarnap erek ra. dolgozom napi 10-12 orat, szombaton nem erek ra, egyreszt mert penteken kieresztem a gozt, masreszt meg mert kialszom magam.
nincs gyerekem, szerinted mikor ernek ra elkolteni a penzt, amit megkeresek? vasarnap. elkolthetem en neten is, es megrendelhetem a dolgokat, csak akkor ne csodalkozzanak, hogy ha nem novekszik az a franya gdp.
ha persze azon mar tulleptunk, hogy ezeknek a szerencsetlen analfabetaknak lovesuk sincs mit kene es mit nem kene csinalnia az allamnak.
azok a cegek amiknek az ugyfelszolgalatuk csak 6-ig van nyitva, es nem szorulok rajuk, azok kiesnek a latokorombol, pont ezert. nem azert dolgozom ennyit, hogy utana ne vegyek figyelembe az igenyeimet. szerencsere (meg) azert versenyalapu vilagban elunk.
na, hat ezert is van mindenki ki
De ez itt elég off ugyhogy nem is részletezem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Épp most keresek takarítónőt..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If you give a little love you can get a little love of your own
pred
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De az ilyesmit akkor is inkább a politikai topicban kellene megvitatni.
Nekem nem kell ezt bemutatnod. Most karácsonykor is készenlétes voltam. Sőt, 25-én még dolgoznom is kellett (ráadásul utazással járt). És még sem dőlt össze sem a világ sem az életem ettől. Jövőre meg valamelyik másik kollégám lesz majd karácsonykor a készenlétes.
(És természetesen minden hónapban el kell vinni 1-2 hétvégét)
És engem sem - mint ahogy a kereskedelemben dolgozókat sem - kényszerítettek fegyverrel, hogy neked ezt a melót kell csinálnod...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Én mondjuk szinte kizárólag csak hétvégén dolgozom, és ennek roppant mód örülök is.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez így értelem nélkül való szabályozás. Ne tiltsák meg az embereknek, hogy melózhassanak hétvégén és kész! A hétvége amúgyis egy emberi találmány, nem kötelező jellegű, nem írták meg a csillagokban, vagy mi a rák...
Igazi az lenne, ha megszüntetnék a hétvégét, mint kiemelt időpontokat. Csak a heti munkaórák/napok számát szabályoznák. Akkor szépen be lehetne osztani a műszakokat stb.
Illetve ez kedvez a Nemzeti ABC-knek, akik majd fizetnek adót, mert nyereségesek lesznek cserébe a kapott vasárnapi forgalomért.
Utoljára szerkesztette: trebron, 2014.12.29. 08:04:03
Az az igazság, amit elhiszel.
Az utóbbi időben csak olyan rendeletek, szabályzások, törvények születnek, amiknek sem gazdasági, sem társadalmi haszna nincs. Én már azon tűnődöm egy ideje, hogy ezeket csak azért hozzák meg, hogy a társadalmat hecceljék velük.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
na ezek megszűnnek. nyilván lesz aki nem bánja , de ha valaki nem jön ki a havi 90ből akkor neki nagyon jól jött az a vasárnapi munka.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."