Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy meg: 'a biológiai érettség általában 10 (lányok) vagy 12 (fiúk) éves korra tehető '---->pont beleesek
Forrás : (Chumlea, 1982).
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Feln%C5%91tts%C3%A9g
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

MOUARF!!! XDDXXDXDXD
Ilyen jót is rég röhögtem 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Normális családban nincs is rá szükség, mert a szülők keresnek pénzt és eltartják a családot, ez a véleményem

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De szép bauxit, honnan van?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mivel megszólítottál válaszolok, mert úgy illik.
Síszüneten vagyok a szüleimmel, esti sielásen voltunk, akkor értünk nem olyan régen visza a vacsoráról és gondoltam lefekvés előtt még internetezek egy kicsit.
De nem hiszem hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá hogy egy 12 éves felnőt ember hogyan éli az életét. <#wow3>#wow3>
Úgyhogy ennyi

Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2015.01.07. 21:48:42
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont az is tuti hogy ha én annyi idősen hajnalba még fenn trollkodtam volna le is fejelnek anyámék, mert tudták hogy kidőltem volna a padból.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.01.07. 17:40:37
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Reggel meg beírást kap késésért. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.01.07. 09:53:49
Ejnye

ejnye fiam

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
http://indavideo.hu/video/Gengszter_allatok?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ennyi aktuálpolitika férjen bele légyszi 😄DDD
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!