Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És azért is igaza van, mert tényleg hogy néz már ki... Egy Battlezone, vagy Asteroids ezerszer szebb, és akkor a Pong! -t még nem is említettük.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
off
amúgy megnéztem ezt a 'golden axe'-ot, hát nem semmi <#wow3>#wow3>, hogy voltak képesek az emberek ilyen grafikával játszani?
on
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
Bad Mojot nem ismerni egyébként és belekötni 10 éves topiknyitásba, csak hogy visszavághass... gyenge kettes alá.
De akkor összegezzük: hajnalban belekötöttél egy fiatal srácba, hogy mit írkál hajnalban. Az már nem tetszik, ha valaki ugyanezt megkérdezi tőled (16 éves létedre, trollje), magyarázkodsz, kikéred magadnak, és még szegény hugidra is kened a goth babás dolgot...
Ejnye fiam!
(Najó, mivel ismerted a Golden Axe -t, még lehetünk fél év múlva cimbik, addig durci van!) :-D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
everything's better with music
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a babák az extrém kinézetük miatt jönnek be, ennyi. De csak magam miatt nem nyitottam volna topikot mert a húgom gyűjti. De ha már jó barlangi troll módjára a másik témanyitását cseszteted először a saját házad táján nézzel széjjel pubi.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem politizálok, nem is vicces, de azért jól megcsinálták! Na jó picit vicces.
Utoljára szerkesztette: Nivea, 2015.01.08. 15:38:51

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
respect to the man in the ice cream van
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez a "húginak csináltam a topikot" meg elég sánta, ha kicsit beleolvas az ember. Végig azt írod, hogy neked tetszik, te rendeltél babát, nem vagy goth style, de a baba tetszik...
Kis kamubetyár, 12 és fél évesen szoktak ilyen dolgokat kamuzni. Szóval valójában 10. -ig betegszabin vagy a kisegítőből, addig is simizheted a babákat... ÉÉÉÉrtem. :-D
De tudod mit, nesze baba:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én eléggé megszoktam, hogy kilógok (úgyis kiközösítenek maguktól, ehhez én már nem kellek) és nem is rejtem véka alá, ha utálnak, ha nem, de néha hasznosabb azért meghúznom magamat. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha elmúltál 18, nincs gyámod (pl. mert nem vagy gyagyás, szefós stb.), van saját lakásod/házad (akár bérelt) és saját kereseted és nem a szüleidet pumpolod (sőt nem is fordulsz a segítségükért, hanem pont fordítva, te támogatod őket), akkor már majdnem felnőttél. Így kezdődik. Esetleg az még elfogadható, hogy osztjátok a költségeket és mégis náluk laksz, de ennek tud nagyon rossz vége lenni...
Az az igazság, amit elhiszel.
Ha viszont 6. osztályba jársz rohadtul nem lehet bioszod, mert ott még csak természet ismeret és egészségtan van 😄
És ezt a korszakot még mindig pubertásnak hívják 😛
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.01.08. 05:35:34
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.01.08. 03:27:52
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Lehet beleléptél abba a korszakba, hogy hú tavaly ilyenkor sokkal butább voltam/kevesebbet tudtam, de most már mindent tudok...aztán az majd megismétlődik újra, meg újra, meg...
egyébként meg jó tanács, amit szerintem oszt a felnőtt társadalom nagy része, addig örülj, amíg gyerek vagy 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,