Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy ha nem bukott 10x akkor lehet az is elírta véletlen.
Képen nyerítettem 😄DDDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Tiltsátok le a 'csába aztán kész.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: NandorHUN, 2015.01.09. 19:46:03
na ilyenkor kéne kinyomozni ki az, anyunak apunak elküldeni 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ಥ_ಥ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De valamiért nem tudom megérteni mivel érdemeltem ki. Talán ezzel? (Én őszintén sajnálom azt az embert aki ezt sértőnek találja, és ezt ajánlanám modik figyelmébe.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.09. 18:15:56
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Az az igazság, amit elhiszel.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.01.09. 11:02:43
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/