Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: toto2700, 2015.01.18. 10:40:14

szerk: najó kikapcsoltam amikor az űr-t összekötötte az ördöggel 😄😄😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.01.17. 21:08:38
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amint elkezd egy új gondolatsort mindig ez a kép jutott eszembe :

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Midas, 2015.01.17. 13:17:20
the world is mine
Van egy vallás aminek egyes hívei eléggé "fanatikusok". Ez a vallás előír dolgokat ugye. Pl.: Akineknemmondjukkianevét személyt nem lehet ábrázolni semmilyen módon!
Ennek ellenére "kihaénnem" valakik "majdénmegmutatom" "mitnekemtiszteletbentartanibármit" alapon hergelik a jónépet....
Aztán csodálkoznak ha kicsit megcsipkedik őket!
Ez kb olyan volt mintha én véres húsdarabokat aggatnék magamra és besétálnék az oroszlánok közé!
De ez persze szigorúan : SZVSZ!
http://www.akciofigura.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.01.17. 00:44:04

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB