Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy próbát megért... Ha meg nem jön be a tetkókat könnyen el lehet távolítani egy gyömbéres-aole verás krémmel. Pont tegnap olvastam erről facebookon, szóval biztos igaz. 😊
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
szted

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerk: Mostlátom hogy az eredeti postoló is odaírta a komment végére.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.01.19. 17:38:50
Én nagyon röhögök gyerekek 😄DD
Successful troll
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.01.19. 17:28:08
Engem jobban lenyűgözött mikor a varjak összetett problémákat oldalnak meg:
Érdemes a kapcsoló videókat is megnézni

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Már meg se nézem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.01.18. 13:56:00