Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani Hun
Nemtudnál halhatatlan lenni, hiszem jóesetbe 80 évet élsz, ami véges időtartam viszont az "összes pozitiv szám" felirása végtelen időt venne igénybe 😞, de majd megkérdezem a fénygömbangyalokat

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Jim Morrison
😞 (:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zeu5
Lári fári... 6031769 aki még emléxik fénykorból! Magadra varrod és sose halsz meg. Mit adnának ezért a kódért az angyalfórumozók.

Ha valamit csinálsz, csináld jól!

Akkor most angyal vagy chemtrail? Gyötör a kétség!

SötétBarom
Írd ki magadra a pít 6*10^23 számjegyig, állítólag olyan hatása van mint egy energiapajzsnak.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hmm... most jó ötletet adtál. Szóval ha magamra tetováltatom az összes pozitív számot akkor egy halhaltan, egészséges és sikeres személlyé válok?

Egy próbát megért... Ha meg nem jön be a tetkókat könnyen el lehet távolítani egy gyömbéres-aole verás krémmel. Pont tegnap olvastam erről facebookon, szóval biztos igaz. 😊
Jani Hun
Graham számot irjon magára 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SzirmosSzisza
Jött a postás, a gázos, a vizes, a villanyos, a hitelbehajtó?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ebből annyit tudhatunk meg, hogy a lánya egy tetovált prosti.
A randioldalak már a múlté! Itt az új csajozós/pasizós módszer! A számsorok!

vegicsek
ez honnan, vagy ez mikori?

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

"az állatok közül náluk figyeltek meg először eszközhasználatot"

szted
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bokafix2
A varj tényleg okos. Sőt az állatok közül náluk figyeltek meg először eszközhasználatot, azaz hogy valamilyen tárgy segítségével oldották meg a problémát.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

hagyd csak, direkt kötekszik (flamewar-ozik)
vegicsek
Angyali segítők társasága

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ez melyik csoport? 😄

TommyC
akkor már inkább ez 😛

dixitque deus fiat lux

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

SzirmosSzisza
Igen, ez elég egyértelmű, itt a kommentelőkön van a hangsúly 😄

vegicsek
Igen azt utólag kiemeltem, hogy egyértelmű legyen. Azon a szituáción nevetek, ahogyan elképzelek 100 kisnyugdíjast, amint a Riemann integrál definícióegyenletét mormolják az elromlott mosógép felett.

bakkerman
teljesen korrekt <#idiota><#eplus2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Róla kiderült, hogy csak troll.

Szerk: Mostlátom hogy az eredeti postoló is odaírta a komment végére.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.01.19. 17:38:50

vegicsek

Én nagyon röhögök gyerekek 😄DD
Successful troll
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.01.19. 17:28:08

Én azon döbbentem le, mikor olvastam, hogy a közúti forgalommal törik fel a diót. Aztán még egyszer, mikor láttam is ezt a gyakorlatban. Úgy elképzeltem, hogy van valami ritka szupervarjú típus ami tudja, de nem, simán a pesti varjak is vágják a módszert.
Magnum PI
Kétségtelen, hogy ez lenyügöző, de azért ha belegondolsz abba, hogy milyen gyorsan és könnyen jegyzel meg egy arcot pedig nem 10 dolgot kell megjegyezni hanem sokkal többet. Kicsit máskép müködik az agyunk. Az embernél valószinüleg az a fő probléma, hogy jelentést társít a számokhoz. Sorrendbe rakja őket stb. nem pedig csak a képet próbálja megjegyezni. Kíváncsi lennék egy 3-4 éves gyerek hogy szerepelne egy ilyen teszten.

Engem jobban lenyűgözött mikor a varjak összetett problémákat oldalnak meg:

Érdemes a kapcsoló videókat is megnézni

Ez nem Strain 2 -évadjának beharangozójából van? 😊
bajgunar
+1
Amsnak
Roger6
Legjobb selfie

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ne általánosítsunk kérem. A római katolikusok a kereszténység rákja.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

"teccik"

Már meg se nézem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sziasztok saját készítés remélem teccik
DarkHorSe
keresztenyseg meg a tudas, jo vicc 😄 emberegetes, meg tized regen, most csak siman pedofilia meg adocsalas. Huh annyira jo vallasosnak lenni, jovoheten bekaeso?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Csak annyit kerdeznek errol hogy hany keresztenyt lattal a jezusos karikaturak miatt olni? A kozepkor mar eleg regen volt...
Nohab
Gyakori kérdéseken próbáltad már? Szerintem ott hamarabb kapsz választ.
Roger6
Ja értem, szóval a többi helyen tök rendben van, ha gyilkolásszák egymást. 😊 Érdekes ember vagy te, már kiderült ezelőtt is... Elárulom, ez sehol nincs rendben. De kiküldenélek egy hétre ilyen helyekre, hogy lásd mi folyik ott, aztán rájönnél, hogy nincs rendben ez sehol a világon.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Leszámítva azt, hogy az elképzelésed tök rendben lenne, ha a mészárlás mondjuk Teheránban, Irakban, Rijádban, Szaanában vagy egyéb ilyen helyen lett volna. Csakhogy ahol történt, az ottani oroszlánok szerint nem szokás ölni ezért. Ahol öltek érte, oda importálták az ölés ideológiáját.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pajti

Sziasztok! Szép napot! Van itt köztetek olyan aki Pesti oviban vagy bölcsiben dolgozik? Vagy esetleg olyan téma itt a fórumon? Fontos lenne! Előre is köszönöm!

QuippeR
nem

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nohab
A rendőrök, a recepciós, az eladó és a vásárlók is megérdemelten haltak meg, mert a szerkesztők gúnyolták a vallásukat? Te hol a f...-be élsz, hogy ez neked normális?
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.01.18. 13:56:00
chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sippie
de nem úgy volt, hogy a papokon kívül másnak nem is volt szabad írnia és olvasnia?
SzirmosSzisza