Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
3. Menj inkább olvasni és tanulni, ahelyett hogy baromságokat hordasz össze kioktató hangnemben és offolva.

viszlát <#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

figyelj:
1. kioktató hangnemből vissza lehet venni
2. el lehet menni innen a felesleges offtopiccal, nem ide való

viszlát <#wave>
pxxl
<#fejvakaras>

All hail the double x!

ReszegKoldus
Na ja, felháborító volt pl. a múltkor idelinkelt eset, hogy rá merészelte írni a gyerek üveg vizére, hogy "szeretet", ahelyett hogy inkább jól megverte volna.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

j0nNyKa
én tudom, tuti gyíkember vagy, úgyhogy megmondhatod frankón <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

FalseHeLL
Ha peticiókat irogatnak akkor azért annyira nem tartják meg maguknak + ha a szerencsétlen kölkükbe is ezt nyomják az már nem teljesen "megtartják maguknak".

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Hátt, az eddig "tanultak" alapján a fénylények, és a galaktikus légió harcosai, gondolom, de ki vagyok én, hogy megmondjam? <#wilting>
Sippie
anyagtudományban ennél egyszerűbb, sűrűség alapján sorrendbe rakva, a titánig bezáróan könnyűfémekről beszélünk, afölött minden nemvas fém nehézfémnek számít. Ólom, Ón, Réz, stb.
Kata
Hm, én a felhőket föciből még a vízkörforgás részeként tanultam. <#fejvakaras> De hogy azt is emberek csinálják! 😮
A napot ki csinálja, hogy így világít meg meleg?

[/cserf][/fülünyúl]

A felhőkre a magyarázat a HAARP.... Ha felhős az ég direkt esőt csinálnak, hogy ne süssön a nap, ha nincs felhő, akkor direkt szárazságot, ha ez esetleg naponta változik az még jobb...
ReszegKoldus
Tulajdonképpen meg is tartják maguknak, csak pár "hüje" ide linkelgeti, mert szerintük vicces.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

FalseHeLL
Már megbocsáss amíg a vallás is csak annyi, hogy sokan hisznek ugyanabban a marhaságban amit egy középiskolás tanár meg tud magyarázni racionálisan, addig nincs megbocsátva az sem azoknak.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kata
Az aki szimplán buta, az oké, van olyan. Szépen éli a kis életét, nem zavar senkit. A probléma azokkal a tudatlan butákkal van, akik ilyen konteókat kezdenek kitalálni jobb dolguk nem lévén, és a tolják a baromságaikat orrba-szájba, petíció, videó, kisfaszom...
Holott gyakorlatilag egy általános iskolai kémiatanár is el tudja magyarázni, hogy baromság és miért az. Az nem érv, hogy "hisznek valamiben", ez nem egy vallás. A tudománynak tényekkel, adatokkal alátámasztottnak kell lennie. Itt ilyen sehol sincs. Csak egy picikét kéne utánaolvasni dolgoknak (kémia, repülés, meteorológia, felhőképződés, áramlástan, hőtan) és máris meglepődnének a chemtrail "hívők". 😄 De gondolom könnyebb fotelból butákat mondani, mint utánaolvasni vagy tanulni.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szép öngól: "NEM PONTOSAN MEGHATÁROZOTT csoportjára utal". Ha már wikipédiázol, ajánlom szíves figyelmedbe a többi mondat elolvasását is, úgy mint "Magát a „nehézfém” elnevezést az IUPAC egy technikai jelentésében „téves értelmezésnek” nevezi az egymásnak ellentmondó meghatározások és a „koherens tudományos alap” hiánya miatt.<1> A toxikusság alapján meghatározott nehézfémek szinonimája a mérgező fém vagy toxikus fém, aminek a definícióját szintén nem övezi konszenzus. Szövegkörnyezettől függően a nehézfémek közé sorolhatnak a szénnél könnyebb elemeket is, vagy kizárhatják közülük a legnehezebb fémeket is."

[/cserf][/fülünyúl]

+nem kéne lenzni embereket mert hisznek valamiben amit a kormány el akar titkolni
nehézfémek:
"A nehézfém fogalma fémes tulajdonságokkal rendelkező kémiai elemek nem pontosan meghatározott csoportjára utal; nagyjából az átmenetifémek, egyes félfémek, lantanoidák és aktinoidák tartoznak bele."

de biztos neked van igazad
FalseHeLL
Nincs azzal baj, hogy ezt csinálják szabadidejükben, csak tartsák meg maguknak a hüjeségüket.

same shit:

Roger6
Szia Kata!

Beírtam youtube-re, hogy chemtrail magyar felirattal. Első találat: kemtrél izé. Ebben benne van, amit tudni akarsz, aztán hogy hiszel-e nekik, a te dolgod.

Jó film nézést!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kata
Átfutottam, de semmi konkrétum, hogy milyen anyagot tartalmaz vagy feltételeznek benne. Nem látok vegyület, sem elemek neveit, még csak tipp szintjén sem (a linkeket nem volt már idegzetem megnyitni). Ha nem tudják mit tartalmaz, honnan tudják, hogy mit okoz vagy árt-e? Persze eltekintve attól, hogy az egész egy baromság.

gotchaaa #341725 : nehézfémek? Ilyen gyűjtőfogalom a tudományban nem létezik. Kémiai vagy orvosi szempontból "nehézfémek"? Atomtömeg, molekulaméret, anyagsűrűség? Mert az orvosi terminológiában sincs olyan, hogy nehézfém, csak olyan hogy toxikus. Pl. a berillium sem egészséges, ellenben az egyik legkönnyebb elem. Amúgy nyilván olyan olcsó anyag bármely fém, hogy csak úgy kipermetezik a vakvilágba a balfaszokra tonnaszám. 😊

Azért megkérdezném a chemtrailosokat, hogy felhőt láttak-e már, mert a repülők kondenzcsíkja (nagy része vízgőz aka. felhő) gyakorlatilag ugyanúgy viselkedik. Olvastam a petícióban, hogy mert órákig terül szét és nem szűnik meg. Ebből kiindulva akkor a felhők is chemtrail-ek, mert nem szívódnak fel azonnal. A bolygó pusztítja az embereket a felhőkkel! 😮
Ellenpetíciót kéne csinálni, hogy a chemtrailos-ok menjenek el dolgozni és nem érnek rá egész nap az eget lesni, hogy a repülőgépek kondenzcsíkjai hogy terülnek el.

[/cserf][/fülünyúl]

akkor nem látszódnának a táblák <#wow3>

inkább ne keress logikát xD
FalseHeLL

armageddon666
Nem pénzzel vesznek meg, hanem nem ásnak el ha nem ütöd olyanba az orrod, ami GYÍKEMBER!

@

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

bakkerman
ha kideríted,hogy tényleg van valami gebasz azokkal a felhőkkel,akkor megölnek 😄 ha meg nincs benne semmi,attól még az nwo hívők továbbra is motyogják a magukét 😄 szóval no way

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
tele röntgen sugarazzák, tiszta rák lesz szegény 😞
Palinko
saját magával csinálja...
Sippie
álljunk be hobbikémikusnak, jól jön az a kis plusz pénz.
Ez igaz + bármelyik kutató ki tudná mutatni a földből is a káros mértékű fémeket de eddig SENKI (még egy hobbikutató) sem vizsgálta meg SOHA ezeket. A hardcore chemtrailhívők szerint pedig ez azért nem történt mert MINDENKI MEG VAN VÉVE! Tehát a legutolsó hobbikémikus is a nagybetűs HÁTTÉRHATALOM által van megvásárolva ezért nem mutatnak ki semmit.

Sippie
állatkínzás?
chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

broman191
Kábeltévé vétel a sisak HUD-hoz, ha már a versenyzők is unják a futamot. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fura Alak
Légáramlás mérésére.

:o mire szolgál az az objektum?
benőmenő
Megnéztem az egyik linket, aztmondja: "...szintén nem szokványos zuhanyrózsa-szerű porlasztószerkezet a géptest végén."
Tovább megyek! Szerintem az F1 is a kemtrélt szórja szegény szurkolókra!4
Sippie
majd az aláírók vígan összedobnak rá, ha annyira akarják.
spektrum analízissel amúgy viszonylag egyszerűen kimutatható lenne a felhők összetétele
nearo
szerintem az életbe nem fog összejönni az a 30ezer, egy év alatt ezren írták alá, szóval én annyira nem aggódnék... bár lehet most csináltam neki egy kis reklámot :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mert egyébként az ilyen online petíciók kötelező érvényűek. Mindenkire...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Toby0501
Zsír! 30ezer hülye miatt fogják az adónkból vizsgálni a kondenzcsíkot..<#falbav>

nehézfémek

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

nearo
Ebben elég jól le van írva, hogy mit gondolnak: petíció

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kata
Amúgy oké, hogy van ez a chemtrail baromság, de mit mondanak a "hívők", milyen anyagot tartalmaz? Mi az amivel szerintük permeteznek minket? Ezt is megfejtették vagy kielemezték már? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bakkerman
a fa ELÉ nem fért volna el az a 4 plakát? Vagy jobb ha nem keresem a logikát,mert nincsen? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

De ha közben megkérdezem a Galaktikus Szövetség Chemtrailtisztító Fényhajóit, hogy tanítsanak meg a fénnyel táplálkozásra + még gyömbért is eszek mellé akkor szerintem menni fog az a fránya örökélet.