Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nekünk meg tegnap valami japó zenészek jöttek, hogy elõadjanak néhány japán dalt. Jöttek a sok motyóval, folyosó közepén lerakták, majd vigyorgós fejjel ezt mondogatták: "help mí plíz, help mí plíz" Hát nagyon LOL volt 😄

Ja és van egy koreai származású keresztapám

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The Garrett
10! 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Adam5
én is csak néhány szót /mondatot értettem belöle

Arch
Azt hittem legalább kínai volt 😊

Arch
😊))))))

CSOCSO
😊
7 találat
Azért ehhez a témához van 1 rövid sztorim:
Egy üzletben dolgozom, ahol nap mint nap látok ilyen-olyan ázsiait. A héten bejött egy és elkezdte fikázni a kínai masinákat, na gondoltam magamba, most már áruld el, hogy honnan jöttél, feltettem életem leghülyébb kérdését: Te vagy japán ? :-))) Igen, így fordítva, mert megszoktam, hogy õk is így próbálkoznak a magyar nyelvvel, és egy pillanatra "átszellemültem" :-) A válasz: nem, én vagyok vietnámi.
Ennyit a 7 találatomhoz :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dichter
9 I'm OK. Viszont a végén vártam valami oktató jellegût, hogy: a Japánoknak világosabb a bõrük, a Koreaiaknak, meg sötétebb a hajuk. No mindegy 😊

CSOCSO
egy szot se ertek de mindegy
z99999
bazze 1-et tuttam

Pszt.

Arch
Nekem is 13 😊)
De nekem is tipp volt nem egy... 😄
Jópofa 😊

Kit--Kat
úhh ennek kikellett szerelni azt az elválasztórész, hogy eltudjon férni a 2 ülésen

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dzsini
azért nehéz a dolog, mert európa sokkal kisebb terület, és jobban keverednek a népek...
de egy francia-spanyol-olasz trióval el lehetne mókázni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a.carkey
"... kirakhatja a McLaren a skót pilótát ..."

Ahogy elnézem, nem csak a McLaren fog valamit kirakni hamarosan ...

A medve nem játék.

Mighty
Nekem 13 jött össze, de bevallom, némelyik tipp volt. Ha grimaszokat vágnak, már nem könnyû megállapítani.

Kiváncsi lennék a ferdeszemûek milyen eredményt érnének el 3 eu ország lakóinak eltalálásával 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dzsini
http://www.alllooksame.com/
érdekes teszt... 11 találatom van, ezzel igencsak átlag feletti vagyok 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Coulthard gyenge pillanata

Aquir
hát nagyon LOL darab :ÐÐÐÐ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Könnyesre röhögtem magam

ranGer2
nem õ CSOKÁPIKOSAT eszik...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Kit--Kat
ííííjááááááá😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
AAAAAAAARGH 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Voltan
Hát ilyen nincs! Majd besz*rtam a röhögéstõl! Zseniális!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sadist
Hát biztos nem Cerbi müzliszeletet 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Aaaaaaanyád! Kb. mint a South Parkban, a bevállalós Kenny részben 😄

ranGer2
nemár bazz mit eszik ez reggelire TEHENET? ELEFÁNTOT? vagy mi az istenf@száért ilyen rohadt kövér??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

robotnyk
😄DD
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Eye-scream
ÁÁÁÁ ez de beteg 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Aquir
Waaaaaa BRUTÁLJÓ 😄DDDDDDD

Sadist
Basszus, csak nagy darálás az egész, de nagyon jó 😄DD

cement
loooooool 😄DDDdd

respect to the man in the ice cream van

Adam5
cement
rallimatyi

respect to the man in the ice cream van

RelakS
épp akartam mondani, hogy mekkora FÉK ez a kép 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CattiBrie

[/spam]™

Sadist
Most nézem csak az ultramegabrutál gigantikus féktárcsákat 😄

Sadist
Mekkora LOL! 😄 Már csak egy spoiler meg egy zsír kipufogó hiányzik 😄

cenobite
Felnit valaki?

gamertag: kenobita

aha, így már világos, azt hittem az ventillátor pluszaba

ollie
Az a poén, hogy a meleget leadó rész is a szobában van (amit a lakás külsõ falára helyeznek mindig), tehát egy tized fokkal sem lesz hûvõsebb.

CattiBrie
Hirtelen nem értettem. Majd leesett, hogy "elvileg" mellette áll.

[/spam]™

robotnyk

(fogászat)
hát nekem csak 50 mega, de atõõl függelenül LOL ez a játék

hen-tes
SOFÕRT LEGALÁBB ELITÉLTÉK ?!?!?! DULVÁN ÁM!!!!!!!0

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Az egy dolog. De a kültéri egység mit keres a szobában?

ezt nem értem. ki az ott a képen? az anyja a kórházban és a megfigyelõ kamera képe van a monitoron? mert ha csak simán otthon a venti meg a légkondi alá rakta a tévéjét, abban nincs semmi pojén !

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ollie
áááááááááááááááááá