Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Faternak Kinzo ütve-fúrója van :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidus
kinzo:DDDDDDDDDDDD

V9ykn8_TZL0

hen-tes
ezek jóak :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lacee
Ha már telefonos képeknél tartunk, nekem is van pár több-kevésbé vicces:

"Hancúrozz mint a nyulak"

wow

EU rulez...

Akkor most micsoda?

Jó bolt :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sadist
Bazze aszondja "látási output" :DDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidus

V9ykn8_TZL0

0ppika
Én értem, de õ biztos nem tudja hogy mi az...

http://epica.nl

Eye-scream
Lehet reggel iskolába indult, csak nagyon be volt lassulva már

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

sztem kurvajó !
nem érted mit ábrázol vagy mi ? :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

0ppika
Hát ez valami iszonyat humoros kép

http://epica.nl

hen-tes
LOÁL :D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

1-es villamos tegnap délután.

Izé, vajon miért húzodott el ennyire az emberektõl... Lehet, hogy kinevették páran.

Kit--Kat
Ez kb akkor 1984-1986 között készülhetett a Ferrari a Miami Vice meg a gépkinézete miatt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

RelakSfromhome
hámer belõle a ferrári, csak mi köze hozzá?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
páran utánajártak, kiderült, hogy csak egy MS belsõ poén-video, sose volt hivatalos :) bár ettõl nem lesz kevésbé mókás :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kit--Kat
azt mondta, hogy Miami Vice:DDDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

RelakSfromhome
muhahaaaaa :D:D:D:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

burkusdió
:DDDDDDD

Hát ja, de azért majdnem rókáztam ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Davidus
Akkor is tud lélegezni ha befogják az orrát meg a száját:D

V9ykn8_TZL0

Basszus valamiért nemtom belinkelni, de nézzétek meg:
http://www.yonkis.com/media/peosaii.wmv
18+

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Dzsini
azt ugye tudjátok, hogy ez csak 1 oldal a 3ból? tessék körülnézni google-val, van még pár szép dolog.

The Garrett
uristen...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kit--Kat
azt nem tom arra nemfigyeltem:D

Dzsini
és már elõttük 1 hónappal terjedt szét a neten...

z99999
bazz ilyen agyi képességekkel felismeri a betûket??

Pszt.

Kit--Kat
Ezt még annó a Bochkorék futtatták fel:)

Davidus
Ne tültjöün folyékonyt a játékosra:DDDDDDDD

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ne tegye melegség forrása mellett, példáula radiátor, a kemence, vagy hömenniséget termelõ apparátus mellett. (erõsítõ is)

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Bandew
Bakker, PONT MOST néztem meg azt a részt!!! :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ezt ismeritek ? Szerintem hatalmas

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cement
NEBÁNCSANAKMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

respect to the man in the ice cream van

Dzsini
nemgond :) csak az "angliai egyetem kutatásai" címû szöveg meglehetõs butaság... tippre legalább 50 éve oktatják minden nyelvészjelöltnek...

Sadist
Viccek topikban is csak legalább 3X volt :)

cement

Dzsini
pszicholingvisztika 1. félév, ráadásul több, mint 1 éve kering folyamatosan a neten... vóóótmá :)

cement
Ez szerintem elég 'vicces', mindenképp elgondolkodtató:

Olvassátok el hangosan a szöveget, folyamatosan!

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a
bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Ugye hogy ment?

Én tudást irigylem.........és elismerem.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

CSOCSO
8 millio ilyen kep van..
Lynx_TWL
ocsmány:)

๏̯͡๏﴿

CattiBrie
Hát! Azé' odatemmén a 18-as karikát!

[/spam]™

Dichter
EZ nagyon über. Minden elismerésem a készítõké. Amin kutyát kombinálnak valami madárral, az épphogycsak nem szólal meg. NO1 Munka

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

Aramir
9 találat.
Érdekes, hogy a Japánokat egy kivételével mind eltaláltam (az utolsó kopasz gyereket nemtudtam).
A többit nemnagyon sikerült :P