Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván a fix kamerának is van egy olyan tartománya, amiben értékelhető képet készít. Sőt, ha az ember nagyon ismeri ezt a tartományt, akkor lehet művészkedni az élességgel.

Ennek ellenére a díjazott képek bő fele nem ilyen, hanem egészében homályos hulladék, valami ráhúzott filterrel. Van közte néhány, ami meg aztán végképp semmilyen szempontból nem értékelhető, sem témaválasztás, sem technikai, sem kompozíciós szempontból. Úgyhogy elég valószínű, hogy ez valami közönségszavazatos dolog, nem szakmai zsűris. Az meg nem kifejezetten mérvadó, ha sok hozzá nem értőnek tetszik valami, ami igazából szemét.
Roger6
Ez most ugye vicc? <#conf>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tikal
<#wow1><#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AnarchoiD
hatha nemlatsz kulonbseget a telod es egy kamera kozott, az a te bajod 😉 (meg annak a tv -nek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Pluskast
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.02.20. 08:45:38

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Alien69
Persze, írhatnánk olyat is, hogy a TV részére is néha iphone-l készítenek helyszíni riportot. De, NE kezdjünk flame-t mobil v. fényképezőgép témában...<#vigyor>

Az más kérdés, hogy ha fotózni akarok, arra eszembe se jut a telefonomat használni, már, ha JÓ fotót akarok készíteni.

Az ilyen nagyívű kijelentések előtt én azért legörgetnék a Past Winners részhez.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ozimak

http://gaborszantai.co.uk/

Alien69
Nekem címezted (mivel Nekem válaszoltál). A beszéded arrogáns, valszeg valami problémád van otthon. <#banplz> Ráadásul jelentős része hülyeség (jelenleg).
"Az okostelefont normális optikával meg úgy hívják, hogy digitális fényképezőgép."
Ezt a megállapításodat meg inkább hagyjuk... Ez kb sok mindent elárul. Egy Canon EOS 6D-re is lehet fix optikát rakni, de ugye, a kettőt felesleges is egy lapon emlegetni. Pedig mind kettővel lehet "fotózni/videózni".
A fix optika engem speciel igenis korlátoz. A fényképező gépemen tudom cserélgetni, mert nem mindig nagylátószögre van/LENNE szükségem. Persze, vannak megoldások, az egyik éppen jön felém valahol hánykolódik a tengeren (Kínából).
Alapvetően értem én, miért használjam a telefonom ezen képességeit horizontálisan, természetesen. De, azt hittem, hogy van erre valami "művészi" magyarázat (mint pl mint az aranymetszés), de ahogy látom, csak technikai magyarázat van. <#vigyor1>
Esetleg, ha normálisan tudsz válaszolni, azért meghallgatom, ha szerinted van más oka is.<#vigyor2>

Nagyjából általánosságban beszéltem, de akkor ezek szerint inged, hogy magadra vetted.

Mi az, hogy korlátoz, baszkikám? Neked természetadta képességed a digitális fényképek készítése? És ebben korlátoz téged a téged a fix optikás telefon? Vagy esetleg mégis inkább fordítva ülsz a lovon?
Itt arról van szó, hogy eszközt olyasmire akarsz használni, amire az az adott körülmények közt alkalmatlan. Nem az eszköz hibája, ha a hülye júzer olyasmire használja, amire az nem való.

Az okostelefont normális optikával meg úgy hívják, hogy digitális fényképezőgép. Vagy normális optikád van, vagy elfér a kütyü a zsebedben. Fényképezés még mindig leginkább alkalmazott fizika, az meg felállít néhány korlátot.

Jó, nyilván a fentiek abban az esetben értendőek, ha akarod, hogy meg is nézzem amit felvettél/fényképeztél, meg nem akarod azt hallani, hogy "mi ez a szar?". Ha nem gond ez, akkor persze, videózz függőlegesen, amennyit jól esik! 😛
Alien69
Azért fogd vissza magadat, ne legyél már tapló! A probléma faxság számomra. Egyszerűen azért, mert Te is hülyeséget beszélsz. Alapvetően értem én, hogy olyan hülyeségre hivatkoznak, amit ugye szoftveresen meg lehet oldani (a fekete csík szintén bagatel probléma, számomra). Lépj hátra a szakadék szélén, aminek hátat fordítottál. <#nevetes2> Ez a módszer nagyon sokszor NEM működik, ennyi. Ráadásul, nehogy már egy technikai eszköz korlátozzon már. Az más kérdés, hogy ha fotózni akarok, arra eszembe se jut a telefonomat használni, már, ha JÓ fotót akarok készíteni. <#vigyor1> Videózni persze szoktam vele, de mindig is zavart, hogy nincsen NORMÁLIS optika (optikai zoom) a telefonokban. Persze, mert akkor ugye drága lenne, az amúgy sem olcsó cucc...

vérpocok
minek lépjen hátra ha a Föld addigra úgyis fordul annyit a tengelye körül <#nezze>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Jó, mondjuk aki a fix fókusz okozta képméret problémáját elforgatással oldja meg, az ugyanúgy elmehet a picsába, mint aki szimplán csak segg az eszköz kezeléséhez. Ha nem fér bele fix fókusszal, akkor LÉPJ HÁTRA baszdmeg! (Vagy igazából mindegy, mert jó eséllyel úgyis olyan dolgot veszel fel, ami téged sem fog érdekelni körülbelül 10 percen belül, nemhogy bárki mást)
Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Még jó
hogy
kom-
men-
telés-
nél nem
terjedt
el ez a
függő-
leges
forma.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Alien69
Én ezt értem, csak ettől még hülyeség általánosságra vetítve. Eleve, fix optikás a mobilok 99,99%-a, ergo, van, amikor állítva fér el a "tartalom" benne. <#vigyor1> Az én mobilom képes ráadásul négyzet alakú felvételre is. <#kuss> A megadott felvételnek meg amúgy is tölmindegy, mert hulladék a felvétel is, meg a tartalom is. <#ravasz1>

passatgt
Az állóvideó problémára már létezik megoldás:

benőmenő
Mert míg a telefont nem gond elforgatni egy átlagos monitort vagy egy méteres tv-t már annál inkább. Nem beszélve arról, hogy a youtube lejátszója is fektetve jeleníti meg az ordas fekete sávokkal a szélén.
Alien69
De ez amúgy milyen faxság, hogy CSAK fektetve vegyen fel az ember? <#confused>

RatBaG
macska-breaker!

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi
hogy ez milyen régi, de még mindig kibaszott jóóóóóóó 😄 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Synchronous
banyek... sírok xD

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

BenedekFeco
Hogy a rákba' ne hallottam vó'na, vazze!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

extra sensory
Mi az hogy rángatják a farkánál fogva?

Állati zenei érzékről nem hallottál még 'zmek? <#nezze>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BenedekFeco

benőmenő
Adaaam
Ezek az állatkínzók már nagyon régóta népszerűek!!!

everything's better with music

BenedekFeco
Attól, hogy szegény macskát rángatják a farkánál fogva?! Állatkínzás b@zmeg! Flame on!
<#banplz>

szomferi
ettől olyan kibaszott röhögőgörcsöt kaptam, amilyet már régóta nem 😄 😄 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

szomferi

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Per hete/honapja volt belinkelve egy orosz/mongol/kazah tanyasi rap, ahol istalloban, szenabalak kozott ugraltak es volt valami vallalhatatlan noi vokal. Ha valaki emlekszik es belinkelne, akkor megkoszonnem.

Óriási! 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

QuippeR
tiszta logikus. ez van, ha az embernek nincs teljes képe valamiről, és részinformációkból próbál okos lenni. (lásd még például: újságírás minden formája.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

FalseHeLL
Saudi pap/rabbi/Holy Terra tudja micsoda, bebizonyítja a tanulóknak, hogy a föld az nem forog a tengelye körül.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.02.19. 12:30:23

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

SötétBarom
Ha megnyitom a spoilerbe tett gifeket, összefossa magát a böngészőm, de legalább nem mutatja őket. Ha tele van az egész topik giffel, az jobb.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dency

Aki ilyen telefont vesz ami 4K-ban vesz fel az tanulja is meg hogyan kell használni. <#idiota>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

veszelka
https://www.facebook.com/everybodyonthelulztrain

kegyetlen humor lesz itt kegyetlen embereknek.

szomferi

Én mindig jót röhögök ezen a képen, pedig ismerem 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

?(???)?

<#confused>

?(???)?

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco