379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Mindkettő tipikus orosz majom. Az ilyen sofőrt, mint a Ladás, tőlünk nyugatabbra szó nélkül beengedik.
És ne gyere nekem a KRESZ-szel, józan paraszti ész is van.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.01. 18:42:07 -
Remélem nem gyakran vezetsz...gondolom veled még sose fordult elő ilyen... persze lehet hogy igazad van, és csak mert valaki nem indexel bele kell hajtanunk mert nekünk nagyobb autonk van
-
Igen, be lehetett volna engedni, én beengedtem volna, de ettől még nem kell védeni a Ladást mert egy tipikus orosz majom.
A ladás sávja elfogyott, ezért amit tennie kellett volna: a sáv vége előtt indexel, lassít vagy megáll mivel nincs elsőbbsége, ha beengedik besorol. Mint ahogy az előtte közlekedő is szépen megoldotta.
Egyéb alap kresz kérdés amin felesleges vitatkozni van-e?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.01. 18:36:00 -
Szöul. :) Ha nem jönnek közelebbre, nem bocsátottam volna meg magamnak ha kihagyom. :) -
masoma #350010 sziasztok, keresek egy dalt ami jimmy halálát reprezentálja és ez volt a dalszövege: "királynak hívták mielőtt átlőtte az agyát..." ezer köszönet
Utoljára szerkesztette: masoma, 2016.01.01. 18:03:03 -
Direkt megnéztem még egyszer. A Ladás nem használta az irányjelzőt, ezért gyökér. De azért ne legyen már gyökér, hogy nem 200m-el a sáv vége előtt akar besorolni, hanem szépen végigmegy rajta, és a végén akar bemenni. Szóval a videót készítő is gyökér volt, mert látta, hogy sáv vége van, és nem engedett be 1, azaz egy darab autót. -
Ez (szvsz) egy tipikus köcsög furakodós Ladás volt. Majd ennek a következő autója lesz BMW tecsós dísztárcsával.
Én úgy láttam, hogy nyomta neki rendesen, eszébe se jutott IDŐBEN megpróbálni át sorolni (ergo TUTIRA veszem, hogy furakodós kecseg, mert LÁTSZIK, hogy volt hely az adott autó mögött is). Koszos az autója, de qrvára, index ezért sem látszik rendesen oldalról. Az is totál mellékes, hogy az adott pillanatban előrébb van, mert ettől még NEM neki van elsőbbsége. Látszik, hogy aki a kis utcából/parkolóból jön ki, azt érdekes módon beengedték, de annak LÁTSZIK is az indexe. Az is TÖKÉLETESEN látszik 0:14-nél 0:19-ig, hogy NEM használja az irányjelzőt ott (hátsó lámpa tökéletesen látszik), ahol már TUTI, hogy kellene használnia.
Vita lezárva, köcsög volt, és kész. Aki nem engedte be, az is lehet, de ez most itt mellékes. Nyugatot meg ne keverjük már bele. Hiszen azt feltételezzük, hogy ott nem is fog senkise furakodni. El lehet nézni a sávot, meg ilyenek, de ugye Keleti irányba ilyet NEM feltételezünk, mert ha valaki benéz valamit, akkor NEM az a HELYES magatartás, hogy rá húzza a kormányt a szabályosan közlekedőre. Illetve, még ez se igaz, mert megteheti, ha pl letekeri azt a qrva ablakot, kirakja azt a köcsög kezét, és bekéredzkedik. Ilyen esetben még az ilyenek is, mint a videjót készítő, valszeg 99%-ban beengedi.
(szigorúan szerintem)
-
wow
-
Buék... -

-
a Lada-s volt előrébb, a másik fasz meg csak nyomta rá, mintha nem látta volna hogy elfogyott a sávja annak a szerencsétlennek...csak mert nem használt indexet, direkt le kell szorítani... bravo.. BMW-s vagy e? :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.01. 16:04:27 -
-
egészen koreáig mentél?
próbáltam kiguglizni, hogy miféle rendezvény volt, de semmi nem utal arra, hogy valami közelebbi helyszín lett volna. nem semmi.
-
-
rabbiddgog #350000 okés
Mondjuk szerintem a suv-osnak volt igaza, én is utálom hogyha a belső sávban tökölnek az ilyen gyengébb autók(pl sutyuki, jelen esetben lada).
Bár mondjuk ilyenkor elég egy villantás, a xenon fényszóró teszi a dolgát,ilyenkor általában rebbennek előlem.Mint a blahán a galambok hogyha közéjük rohan 1 gyerek.
Volt hogy bekacsázott egy előttem ijedtében, biztos azt hitte hogy villámlott
-
Sok spórolás, hardcore fanság és a koncert utáni backstage pedig nagyon kedves emberek jóakarata. :))
Köszi :) -
Leszoritotta ja, mert a másik sáv megszűnt, az indexet meg luxus használni.
bmw-s e vagy? -
Bocs, idehaza ez inkább "cipzár-elv" néven működne, ha működne... -
Fogaskerék elv. Nálunk értelmesebb népcsoportoknak megy, nekünk és a keleti haverjainknak nagyon nem. Aki ilyen esetben egy db. nyomorult autót nem képes maga elé beengedni, az legalább akkorra suttyó, mint az, aki ezt büntetőfékezéssel/koccanással honorálja. Mind a 2 autósnak jár az anal intruder. -
Egyetértek. Én beengedtem volna, ő nem. Megtehette. A Ladásnak indexelnie kellett volna (ez nem látszik a videóból), valamint megállni, és megvárni még valaki beengedi, de ő nyomta tovább és tolakodott. Ő volt a fasz ebben az esetben. -
hogyafaszba?
grat! :D -
nem az a baj, hogy nekem nem jött át, hanem az, hogy ti nem gondoltátok tovább. sztem ez brake slam vagy valami hasonló volt. -
Ferenc4 #349992 Ezen jót nevettem. -
BUEK!
azert azsiaaknak sem kell egy kis giccsert a szomszedba menni ;)
-
És hogy volt szerencsém találkozni velük.... 

Angyalok
BUÉK!!
-
Ferenc4 #349989 B.U.É.K:
Jean-Claude Van Damme -
Bazsalusz #349988 B.U.É.K.! -
-
B.Ú.É.K. Minden kedves SG fórum olvasónak, posztolónak, fórumlakónak.
-
Belsőben sem mész! 130-al, mert Jobbra tarts van!
Aki meg ezt sem tudja, vagy nem tartja be, és a belsőben csörtet km-eken át, akár 100-al, akár 130-al az se üljön volán mögé. Vizsgázzon újra KRESZ-ből. 
Előzékenység is van, főleg HA balesetet előzöl meg vele. -
Ezzel csak és kizárólag saját magadat járattad le... -
9gag hosszu de jo -
Nem ment át neki, hogy a jobbról beengedésről szól a téma, nem a koccanásról :D
Amúgy meg nem is értem, én be szoktam engedni / el szoktam engedni gyakran, mert nekem is jól esik fordított helyzetben, de nem kötelező, ha nem enged be várok, nagy kaland.. -
rabbiddgog #349981 hogy mi van? 
gondolkodásmódod elég kesze-kusza a pénzszerzésről és a közlekedésről, ne keverd a kettőt szerintem -
vicces is legyen
tititiittii run -
szemelyeskedes ban -
Vagy rendőr vagy vagy te is egy faszkalap aki ha az élete múlna rajta se engedne be senkit soha maga elé....
Vaaaaagy egy önkéntesrendőr akitől mindenkit az ég óvjon az utakon... aki a belsőben 130-al megy mert EZ A SZABÁLY és ha egy gyorsabb autó jön 140-150-el (még csak nem is 200-al) ott rohadjon meg mögötted mert a KRESZ azt mondja...
-
A KRESZ-ben nincs ilyen. Elsőbbsége volt és pont! Nem mondott le róla. Ezt abszolút nem érzelmi alapon kell kezelni. Aki érzelmi alapon vezet, az legyen szíves többet ne üljön volán mögé!
Ha valaki lemond az elsőbbségéről akkor lehet örülni, ha nem akkor meg csak a szabályokat követi és az ég világon semmi rosszat nem követ el. Aki ezt nem tudja elfogadni azzal baj van és az olyan tényleg ne üljön kormány mögé. -
én úgy láttam egyszer fékezett, aztán a ladás elől kifordult a suv, szóval gondolta biztos azért kerülte ki, mert haladni akar, de a ladás tökölődik és nem nyomott gázt inkább lassított. szóval hiába fékezett egyszer az onboard kamerás mégis ráfutott. bár nagyon buta baleset volt, de tipikus pénzkeresős balesetnek néz ki. hogy befékeznek előtted ráfutsz, majd kiszállnak és mivel nem akarod, hogy megverjenek, vagy rendőrségi ügyet inkább fizetsz helyszínen. aztán ha ezt megcsinálják napi 20-szor az már szép pénz. -
Mindenki kurvára siet és kb 2 mp veszteség már behozhatatlan... Nagyon sokan háborúnak tekintik a közlekedést.